-
Ahoj, mohu se prosím zeptat jak se hraje hra Splinter clo blacklist hraje odznova?
Předem díky ze odpověď :-) -
Btw luxusní prostitutka se nesnaží přizpůsobit všem, ta si může vybírat protože to je luxusní prostitutka.
- A odpověď je:Ne, netestoval jsem to *3* -
-
Ne, luxusní prostitutkou je proto, že je drahá, ale když na ní máš finance tak s tebou jde ať jsi kdokoli.
-
To je v poho, stejně to nikoho nezajímá.
-
-
Nějaký chytrák by se našel. Jak to tak bývá.
-
-
-
Jak je to u SC s délkou hraní?
-
-
Hraju to na realistic obtížnost s tím, že chci dohrát každou misi bez odhalení... Zatím jsem ve 4 nebo 5 příběhové misi a odehráno mám cca 7 hodin a to jsem zatím nehrál ani jednu vedlejší misi. Hraju to čistě stealth, odnáším případné omráčené, vyčkávám, nikam nespěchám... Hra mě opravdu baví, asi to bude po hodně dlouhé době něco co dohraju.
-
-
Chci se zeptat, jde tato hra hrát i stylem, že nikoho nemusíte zabít a projít uroveň. Jestli to bylo napsáno v recenzi, pak se omlouvám za dotaz, ale já jí nečet, protože když si chci hru zahrát tak nečtu recenze.
-
-
Vesměs by to jít mělo, ale je i mise kdy na konci prostě někoho zabít musíš, ale to se nepočítá do výsledného hodnocení. Je to minimálně v jedné misi, ale o co přesně jde, psát nebudu, uvidíš sám.
-
-
Ok, díky za odopověď. Hru mám v plánu koupit příští týden, tak uvidím. Ale i kdybych tam zabíjet nepřátele musel, tak mi to nevadí. Jenom mě zajímalo jestli to jde.
-
-
-
-
Podle toho jakým stylem to hraješ, na jakou obtížnost a jestli děláš vedlejší mise. Kdybys to dělal se vším všudy a na nejtěžší, tak možná i 20 hodin.
-
-
Co se týče obtížnosti, vždy volím zlatou střední cestu, ale samozřejmě to chci hrát co nejvíce stealth stylem. Vedlejší mise já rád, takže pokud to bude tak cca 10-15 hodin, tak to bude ok. Každopádně díky za odpovědi, jdu objednat, ať mám po dohrání Saints Row co pařit. *3*
-
Jojo, nejvíc to natáhnou postranní mise, kde neni žádnej checkpoint a při odhalení tě to hodí na začátek. Ale je to prd€l *15*
-
-
To jo :D. Asi u 2 z nich jsem strávil pár hodin, než jsem je projel :D. Kolikrát mi zbyl jeden těžkooděnec a když jsem ho chtěl zezadu pěkně podříznout, tak se otočil :D.
-
-
-
Toto cca 10 hodin
-
-
láká mě si to zahrát... ale zařekl jsem se, že kvůli absence Ironsida si tento díl nekoupím. Nepřenesu se přes ten dabing. V podstatě jsem všechny předchozí díly hrál jen kvůli tomu, že jsem si oblíbil charakter Sama Fishera. To, že to byla i slušná stealth akce pro mě bylo vedlejší. Takže pro mě byl hlavním lákadlem vždy jen Sam Fisher. To už teď bohužel on není, takže pro mě skončil Splinter Cell v závěrečných titulkách Conviction, kde Sam s Vicem relaxují a popíjí...
-
Cekal jsem ze tomu date spis 9 nez 8 ale co uz.
-
No .. docela mě překvapuje, jak je většina z vás z blacklistu na větev.Já jsem teda opačný názor .. na hru jsem se určitě těšil, ale po pár misích mě to dost přešlo. Hra vede za ručičku od začátku až do konce ... nejvyšší obtížnost ? Skoro žádná výzva .. AI je až směšně tupá ... Jak tady někdo psal .. stát ve stínu a být metr od idiota, který kouká vaším směrem, ale "jsem přece neviditelnej ve stínu" tak se mu můžu maximálně tak smát do xichtu. Bohužel jsem hrál jen conviction a připadá mi to jak lehce vylepšený klon = stejná nuda.
Grafika je sice hezká, ale některé textury vypadají naprosto otřesně viz auta ...
Když asi v 5 misi ? Přijelo mega,ultra comando ve své "2D" dodávce .. tak jsem se málem pochcal smíchy a říkal si .. tohle snad není možné v roce 2013, jak můžou některé věci tak odfláknout.
Za mě 7/10 s radou pro ty, kterým se nelíbil conviction, tak rozhodně ruce pryč, protože tohle je takřka to stejné. -
-
to ze ta v drvivej vacsine pripadov straz nevidela v tieni bolo tak uz od prvej casti, inak by stealth nemal ani zmysel :)
-
-
A netusim, jestli jsem osobne viditelnejsi nez ostatni, ale me teda dva metry daleko vidi naprosto kazdej, pokud ke me neni zady, samozrejme. Podivne.
-
-
Asi tak.. Nevim teda jak na nižší obtížnosti, ale když k někomu přijdu do zornýho pole na krátko, tak mě prostě uvidí. Buďto to ty vejš hráli na easy nebo kecaj. Nebo vážně netuší, že zorný pole člověk nemá za zády.
-
-
Samo že nelžu .. a pokud si nepochopil správně, tak můj post je psaný s lehkou nadsázkou, ale sám řekni ... ? Mě prostě příjdou ty stíny moc OP i na nejtěžší obtížnost.
-
-
Jako je to hra, neni to simulátor plížení samozřejmě. Kdyby byl, tak by to imho ani nebyla taková sranda a řekl bych, že by to ani jako stealth dohrát nešlo. Ale v rámci zažitejch mezí Splinter Cell série je to naprostej standard.
-
-
-
-
-
-
vypada to lakave, možna si to koupím a zahraju, nevite jestli je tam také coop jako v chaos teory?
-
-
Je tam coopu až moc na můj vkus.
-
-
akorat v chaos theory byly pro coop specialni mapy
-
-
-
Jak hru hrajete? Panther mode........
-
-
To máš asi velkou radost, že je to v češtince, žé?
-
-
Jasně.
-
-
-
takmer žiadna veľká AAA hra nikdy nedostane menej ako 8....lol
-
-
představ si, že když do toho ty firmy lijou tolik peněz, jde ve finále o poměrně kvalitní tituly. na kvalitu tam přímo někdo dohlíží... je tedy malá pravděpodobnost, že půjde o mizernou hru. bohužel lidé jsou hloupí a myslí si, že to číselné hodnocení znamená, jak je ta hra bude bavit... ne, to vypovídá jen o jistých kvalitách hry, ale samozřejmě se najdou lidé, které ta hra vůbec neosloví. no a v diskuzích jen hulákají nějaký paka, který by hře dali hodnocení jiný, protože u nich znamená to číslo právě tu zábavnost pro ně. je to takový boj s větrnými mlýny. no dalo by se říct i boj s lidskou blbostí...
-
Ani ne týden co Saints Row 4 dostalo 7...
-
-
saints row neni aaa
-
-
zapomněl sis změnit nick
-
Jestli Saints Row neni AAA tak co je potom Splinter Cell? Zalez odkud si vylezl joe
-
-
ty zalez
-
-
-
-
-
Už d začátk přemrštěná obtížnost která mě od této hry odradila předpokládám že konec bude téměř nehratelný
-
-
Vetsina misi je na nejtezsi obtiznost celkem jednoduche...jen nepohoret na malickostech :-)
-
Jak přemrštěná nastav si jakou chceš nejlepší je ale perfekcionista ale to to musíš opravdu umět pokud hraješ na začátečníka tak hru projdeš tak za 5 hodin ja hraju ducha perfekcionistu
-