-
v tejto diskusii je vidiet preco sli vsetky AAA stealth hry do sraciek (SC, Hitman, s najvacsou pravdepodobnostou aj thief) proste vydaju takuto hovadinu parazitujucu na slavnej znacke, a ludia si to tu pochvaluju ako navrat k splinter cellovi... lol. fakt lol.
-
-
Nechcel som tu s tym zacinat ale v podstate si to povedal za mna ;)
-
Vis co LOLku....jdi do p*dele
-
Hitman byl 5račka? :D. Tady ten Splinter je 5račka? :D. Zajímá mě, co je u tebe dobrá hra.
-
-
Pravdepodobne nejaka hipster indie vec, ktera je tak underground, zes o ni nikdy neslysel.
Tedy, nic proti indie, akorat mam tendence rozlisovat hry na ty, ktere me bavi a nebavi, ne na indie a mainstream. -
-
Mám to obdobně. Taky rozlišuji hry co mě baví a co mě nebaví. Moje nejlepší herní zážitky poslední doby: Hotline Miami, Bastion, Guacamelee, Dust: An Elysian Tail a Alan Wake... (steam slevy no :-)
-
-
-
-
super hra ako každy splinter cell už sa tešim na další ale ešte sa opítam ta misia čo bola na E3 v tej afganistickej šatke čo niesol podstreleného nepriateľa na rukách a v tom stane ich pozabijal je kde ta misia či to bude zase nejaké DLC ?
-
-
Ta misia sa v plnej verzii hry nenachádza :) A pokial viem tak ani v dlc nebude.
-
-
vie mi niekto povedať prečo sa mi neuloží hra v splinter cell blacklist stále musím odznova začať hrať
-
Tak musím říct že po nemastném a neslaném Convictionu je tohle návrat k dobrému Splinter Cellovi.Jelikož se Samem neznám téměř jiný styl než stealth tak jsem si tuhle hru užil víc než dost.Nechci hru hodnotit číslem, takže bych to asi přirovnal tak že můj nejoblíbenější díl byl vždycky Pandora Tomorrow a tenhle díl mu šlápl na paty. *4*
-
*Splinter Cell: Blacklist je jako plastelína nebo luxusní prostitutka. Snaží se vyhovět a přizpůsobit všem, aniž by je okrádala na zážitku.*
Poněkud zvláštní přirovnání s tou luxusní prostitutkou, obzvláště na stránkách kam choděj především děti. Autorka článku se v této *profesi* vyzná očividně lépe než já... -
-
Lepší luxusní prostitutka než trollící Trisska. *2* *1*
-
-
A = B *15* *3*
-
-
Počkej a když dítě uslyší slovo prostitutka, tak automaticky poběží a jednu si zaplatí? Nebo jako co jsi tím myslel?
-
Trossko, hra je 18+ ne?
-
-
chovej se slušne
-
A co Games.cz?
-
-
Raději místo toho nadávání běž mi vyčistit hajzl už je zase ucpanej!
-
A nesnaz se napravovat zdejsi, "zkazenou komunitu¸¸ jim uz neni pomoci *3* .
-
-
-
-
Na ten coop sem se chtěl taky zeptat jak moc do toho zasahuje já na coop nikdy nebyl většinou hraju sám a aby mi tam nějaký děcko z ameriky dělalo bordel to fakt ne díky takže když nebudu hrát coop příjdu o hodně?
-
conviction je mozno nemasny neslany ale mal lepsie napisany pribeh, kvoli hracom casual ktorym sa moc rozmyslat nechce tak sa tvorcovia rozhodli hru spravit viac akcnu, neporovnavajte to ptm s chaos theory, toto je nova generacia sama fishera a splintera, novy pribeh , nove vsetko filmovejsie a akcnejsie, co mi na tom tiez vadi , ale pohode prisposobim sa, aspon ze sa vratilo viac stealthu aky pozname z prvych troch splinterov
niektore misie ma bavia, ine zas nudia ze ich prebehnem, niektoru su zas zalozene tak ze najlepsia situacia je celu miestnost vystrielat ,co je blbé lebo to neni COD, da sa aj potichucky nenapadne aj ked vsade strielaju debili po vas, ale takych ako som spominal CASUAL nenarocnych hracov hned napadne ze to vystrielame, a preto sme tam kde sme 8 bodova hra tu aj na sectore -
Podle mě se to dá brát i z druhé strany. Kdo se dostal k serii až v Double Agentovi, tak kroutí hlavou nad lidma, co pomalu uctívají první díly. Proč? Vždyť jsi se mohl "JENOM" plížit a nemohl jsi vyřešit situaci nijak jinak. Mě první tři díly tolik nedostali. Hrál jsem Metal Gear Solid na PSX A PS2. V podstatě jsem si tuto sérii zamiloval až Double agentem. Conviction se mi hrozně líbilo tou změnou přístupu. Připadal jsem si jako pěkně nasranej Jason Born. Příběh byl taky fajn. Chápu, že to už nebylo to, co lidé milovali na prvních dílech, ale co. Stejně sem je nehrál :-D Poslední díl se mi hraje moc dobře. Jen to řešení s coop je takové kostrbaté. V Conviction byla celá kampaň pro dva, tady řežete jen mise v příběhu pro jednoho. to je škoda. Mučení tu taky zatím postrádám. Těšil jsem se, tak se proplížím celou základnou jako duch a dostanu z frajera informace a zmizím jako duch. Jsem taky moc rád, že už jde ukrývat těla. To v Conviction dost chybělo. Ale jinak pro mě jsou poslední tři díly rozhodně krok dopředu.
-
Hodně dobrá hra, od dob CoD jsem si neužil tolik akce. Jsem v druhé misi a mám asi 150 killů. Při hraní si připadám jako velký pán a nekompromisní badass. Hraji na PC na max a grafika je neskutečná. *5*
Jen Fischer je moc škaredý, trochu gelu bych mu přidal na hlavu. -
-
Jesteze, takhle nesmysli kazdy takovy , "troll¸¸, to by potom tenhle typ her ani nemnel sanci uspet. (na poli strilecek samozrejmne) Mimochodem ja jsem Killnul, ve stealth , treba mene zato jsem se nemusel zdrzovat zbytecnymi prestelkami, tudiz sem si hru mozna uzil i vic, ale chapu deti radi utracej cas aby pak mohli machrovat ve zdejsi komunite, kde to kazdeho ocividne strasne zajima *15* *2*
-
-
stealth je hrozná nuda. Nikdy mě nebavilo hrát hry stealth
-
-
Si vyjimka, a je mi te lito ( pak se nediv, ze si takovy jak jsi.)
-
-
aha, koho nebaví stealth nemá právo žít. LoL co si nový hitler?
-
-
-
-
-
neverím, že to je lepšie ako Pandora alebo Chaos Theory...zase nadhodnotená hra...taký bazmek, čo nie je ani poriadna stealth hra ani poriadna akcia...dačo ako Mass defekt....
-
-
Hrála jsem a plně souhlasím.
-
Pri Pandore to asi problem nebude, nakolko to je slabsi diel. Holt vsak to robil Shanghai a nie Montreal.
-
je na tobě jak hru projdeš...Rambo stylem, a nebo tiše se zabíjením, či jen omračováním...takže každej si hratelnost utváří podle chuti, tak jde vidět, žes nehrál....
-
-
Do Pandory anebo Chaos T. to má rozhodně daleko.
-
-
Když píšeš "nevěřím", tak jsi to očividně nehrál... Takže zbytek tvojeho výplodu je jen kýbl zvratek, chápu to dobře?
-
-
predpokladám podľa recenzie....raz som tú chybu spravil a kúpil si ten mega s*it Dead Space 3, čo sa ani dohrať nedal jak to bola debilná hra...toto už z trailerov a recenzií vyzerá extrémne tupo...
-
-
To je pak zbytecne komentovat, ani ja bych se neodvazil takhle komentovat hru co jsem nehral , a ze Dead space3 debilna hra? To mi tedy povedz co bolo na tom debilneho, ze sa to nedalo dohrat. *3*
-
Takže hádám dobře.. nehrál jsi a tudíž jsou tvoje příspěvky jen zvratky. Jen se ujišťuju. *3*
-
-
-