-
Hra mě velice baví, graficky je to povedené (ultra + nějaký machtloviny od nvidie), příběh ucházející, novej Sam je v klídku... Po Conviction solidní změna, těšim se na coop a MP :-)
-
WTF prosim prectete si po sobe jeste jednou verdikt redakce a zamyslete se zda nemate na vic...
-
-
Se nediv když to píše osoba, která to píše.... Už jsem se k tomu tady vyjádřil a můj příspěvek byl smazán nechápu proč když jsme řekl pravdu a nebyl vulgární. Udělejte si tam pořádek.... Opravdu tohle je WTF....
-
-
Nevim jestli jsi to byl zrovna ty, ale když napíšeš něco v tak absurdním stylu jako je - proč to píšou "tihle lidé" (očividně jsi myslel ženy) a že by tihle lidé měli recenzovat sims, tak se nediv. Nejen, že si s takovym přístupem v životě nezaš*káš, alespoň né se ženskou a teda bůhví jestli je vůbec při sexu preferuješ, ale hlavně nemáš vůbec pravdu.
-
-
Na víc mají, mohly dát 9/10
-
-
Tak jsem do toho nakonec šel. Nelituju. Je pravda, že Sam Fisher je prostě jiný, ale neznamená to, že je nutně horší. A co se stylu hry týče, hra opravdu nenutí žádný konkrétní postup. Kdo chce, může se prostřílet (i když to není jednoduché), ale tichý průchod je často výhodnější.
Myslím, že ta osmička v hodnocení je adekvátní. -
az teraz som si vsimol ze games.cz nerecenzoval Conviction ...:OO preco ?
-
-
To se musíš zeptat předchozí redakce.
-
-
9/10 Za mne, a rozhodne jsem si poparil vic jak u COnviction, proc se mi zda ze vase hodnoceni, se vzajemne popira- odporuje s tim v levelu (sak to psal ten stejny autor nebo ne?) Pokud ne tak sry sem si treba nevsiml, i tak mi je porad blizsi pisemne hodnoceni nez znamka ( i kdyz znamka je do nebe volajici a nemuze obsahnout zhodnoceni herni naplne ze je pouze relativni i tak).
-
-
Recenze jedne hry na Games a v Levelu pisou az na vyjimky (zatim k zadne nedoslo) jini autori.
-
-
Aha, tak proto diky za objasneni. ( ja si rikal ze si vzajemne, odporuji a hle je to venku.)
-
-
-
Dotaz na ty, co už hrají. Občas se na mapě objeví mise (označena žlutou barvou), která píše, že mám rozluštit nějakou zprávu a pak lokaci vyhledat na mapě, netušíte někdo, jak tyto mise zprovoznit? diky za pomoc
-
-
Musis najit dalsi lokaci podle napovedy v te predesle, staci pomalu prejizdet mysi v potencionalnim miste. Pokud ti napoveda nic nerika tak google. Hledani se opakuje tusim 3x a pote si zaplatis jedno ze dvou reseni mise a dostanes nasobic vydelku do budoucna.
-
Netusim ja jen "sjel¸¸ tech 11misi a skoncil. (prozatim)
-
-
Prosím o info,jak mám uložit hru.Mám odehrano pár misí.Pak odejdu na plochu a hodí mně to od začatku? A mise se mi neuloži.Dík za info...
-
Luxusní verdikt
-
Nezáživné dialogy mezi znovu mladým a nyní i bezcharakterním Samem, sexy kostí, ukecaným ajťákem a černým parťákem bych ještě zvládl. Další klišé, nelogičnosti a záchranu světa ještě taky. To tak nějak už k hraní si na špiona holywood style patří. Ale co sem nedal, byla hra samotná. Koridorová hratelnost. Akční scény. Střílení z letadla. Šplhací pasáže. A hlavně neustálé opakování úseků. Zkoušel jsem všechny 4 obtížnosti ale ani na nejlehčí se tomu nevyhnete. Úspěch spočívá v tom, přijít na to kudy chodí, kde si vá všimnou, jakou taktiku použít (většinou pouze jedno řešení) a pak to prostě na popáté uděláte. Žádné napětí, žádná radost z vlastní invence. Prostě death and load. Takže hru sem nedohrál a už nechci dalšího Splinter Cella a vůbec celou tuhle pakáž koridorovek plnou klišé, vylepšování vybavení a sexy černecj ajťáku nikdy vidět.
PS: po technické stránce je to špička. Hlavně detail úrovní (vila a Londýn byly přímo k sežrání). -
SC Blacklist je pro mě naprosto skvělá záležitost. Hraju na obtížnost realistic a občas se dost zapotím. Jakékoliv prozrazení a hraju odznova, jelikož je to pro mě větší výzva a hra mě takto opravdu BAVÍ, což už se mi dlouho nestalo.