Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten prvy odstavec je pekny drist. az na vracanie. Vsetci vieme ze jedina krajina co unasa, vrazdi a inak zosadzuje demokraticky zvolenych predstavitelov krajin je USA. kolega to hral a povedal ze zabitim americkeho terrostu hra konci neuspechom, a to vrata americkeho psa. takze si odpuste tie propagandisticke dristy a radsej mlcte nez nieco take vypustit do eteru. dost ze nam vymyva mozog mainstrem.
    • Samozřejmě máš pravdu.Dalším na řadě bude ZVOLENÝ prezident Assad.Důvod (použití chemických zbraní chacha) je samozřejmě zrežírován západními státy.
  • poslední splinter cell co stál za dohrání byl double agent *3*
  • hra pěkná graficky a ten systém tunění zbraní a základny je fakt super i hraní a MP je fajn. teď to co mě sere! každej level je hraním skoro stejnej, noční vidění je k hovnu(vetmě snim neni vidět PROČ???) a samozřejmě je to arkádový a koridorvý jak prase, absence mapy a opsatu a rozdělení ůkolů, ale to dnešní hráči prostě chcou, předem naskriptovaný povyby a místa kde se dá jít/lézt... zlatě první tři díly a z toho byl nej chaos theory, double agent byl taky eště jakš takš dobrej, ale conviction s BL na ně nikdy mít nebudou...
  • Tak jak ? Ale upřímně !
    Je tam ta blbá Ubisoft ochrana ?
    Jde to hrát systémem - omráčím stráž, save, nalákám a omráčím druhou, save, přelezu po trubce, save, hele laser, podlezu jeden, save, podlezu druhý save, vylezu na turniket, save... Prostě neomezené savování jako ve starých dílech ?
    Jak moc to je odlišné od střílečkové Conviction ? Mám Splinter Cell rád ale poslední dva díly se mi vůbec nelíbily...Tohle je lepší ? Sice si to koupím až v nějaké slevě, ale zajímá mne jestli je to pro fanoušky původní trilogie, nebo je to prostě něco s názvem Splinter Cell ale je to taková "krycí střílejda". Krom toho systém neSAVE mě nutil hrát akčním stylem. Všechny postřílej a jdi dál. Au.
    • kejo
      Savovat sam nevies, funguje tu iba autosave, a ten nie je na kazdom kroku, takze si svoj postup musis poriadne rozmysliet (hlavne vo vedlajsich misiach, ktore ti ulozi iba 1x priblizne v polovici).
      • A to jenom ty delsi. Ty od Grim se neukladaji vubec, a poplach = konec mise, takze nevim, jestli se tak levej, nebo sem hral neco jinyho, ale me to obcas docela zabrat dalo teda.
        • Přesně druhá mise od Grim sem prakticky na začátku hry a prostě dva dny se s tím peru zapnu dvakrát to zkusím dvakrát mě zahlídne nějakej hmmm a já to prsotě vypínám myslím že strávím u blacklistu pár desítek hodin.
          • druha je ta co zacinas venku pred takovym skladem a je tam minovy pole, nebo to je ta s tim hranicnim prechodem? Protoze z ty na tom prechodu sem hodil ovladac obloukem jednou =D.
  • Rozumí se krycí systém v Conviction...To snad jako Stealth hrát nešlo.
  • Recenzent asi moc zkusenosti s luxusnimi prostitutkami nema, jinak by takovy neznalkovsky verdikt nevyřknul.
    • Psala to ženská!!
      • Jack1947
        Taky jsem si ted vsiml *15* . ( na tom samozrejmne neni, nic spatneho je jedine dobre, ze tu mame i jinej nez tradicni pohled.)
  • Ristoro
    Za mě je ta hra výborná. Po otřesném Conviction, je to určitě návrat ke kořenům. Trochu vylepšit AI a stěžit mise a byla by to dokonalá hra. Hru jsem dohrál 2x na nejtěžší stylem ghost i panther a Hitman Absolution je teda o dost těžší. Ale pro hráče, kterým stealth moc nejde to bude asi výzva i tak. Ale škoda, mohlo to být těžší, jiné zápory nevidím.
    • Rhulad
      Tak si ty "kořeny" prvně zahraj, jelikož tohle má pramálo společného s původní trilogii, co se hratelnosti týče.
      • Ristoro
        Ty jsi to nepochopil. Myslel jsem to tak, že po tom Conviction nepokračovali v té akční složce, ale vrátili tam ty prvky stealthu z předchozích dílů.
      • Ale hovno, to jsou zase kecy zhrzelýho rádobysvětáka aka "nic už není jako dřív", prostě zaseklá deska.. já mám nahráno ve starejch Splinter Cellech nespočet hodin a každoročně je hraju pravidelně znovu. Upřímně jsem se bál, že bude Blacklist jako Conviction a dopředu jsem to zatracoval, ale teď čím víc se blížím konci, tím lepší a lepší mi hra připadá a posun od lineárního level-designu z Conviction mi přijde obrovksej. Ta stealthová složka tam funguje v podstatě stejně jako v původních SC, možná je ještě víc umocněná - press na hráče naplánovat si řešení nějaký situace, která se pak stejně posere (díky kvalitní AI, která nedrží NPC na jedný trase sem a tam), takže musíš zničehonic jednat instinktivně a ipmrovizovaně. A díky tomu je SC (možná až na Conviction) pro mě osobně jednou z nejlepších sérií a Blacklist to potvrzuje..
        • Jack1947
          Tak aby jsi nakonci, nebyl zklamanej ze to bylo kratke (mozna) a nakonci mohlo bejt , hlavne ten boss lepsi. Jinak souhlas a bwejt zasekla deska dneska in hold vubec neni.

Ja v tehle hrach, sice ostrilenej nijak nejsem zato ale mi to davalo zabrat, obcas i na normalni obtiznost ta Realna bylo moc, Pwerfecktionist sem ani nezkousel radsi *4* .
      • blacklist je Chaos theory s dynamickejsim gameplayom, moj nazor.
        • Tak tys to vystihnul v jedný větě.. souhlas. *15*
  • Jo solidní pařba, hraju to teprv chvíli, ale jsem relativně hodně spokojoený, 8/10 je řekl bych adekvátní hodnocení, jedno z mála na games.cz
  • Tento díl je opravdu nejlepší z celé herní série chytl mě příběhove je tam velký výběr zbraní a různé vylepšení vedlejší mise kooperace vše na co si vzpomenete opravdu nejlepší díl z celé série .
  • "Z jeho mimiky díky kvalitní motion capture místy tryskají emoce..." Skoro jsem vyprskl smíchy. Sam má celou dobu kamennej xicht a nezmění tón hlasu. Kvůi tomuhle odstranili Ironsidea?? Výsměch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit