Přejít na výpis diskuzí
Srovnávací obrázky značí, že si tvůrci z Raven dali s remasterem CoD: Modern Warfare záležet
3.5.2016 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Bóže, proč rovnou neudělají remaster všech tří MW dílů? To bych pak za dvacet liber možná bral, ale jen takhle nejlepší díl hodit do lepšího grafickýho provedení a to jen za předpokladu, že si koupíte Infinite Spaceship Battles Warfare? Activisione, trapný. Hodně trapný. *6*
Ale mééh mééh si to stejně koupí. Vím to, protože budu nejspíš jeden z nich. *5* -
Ten byl slabší.
-
Proč? Dneska jsou AAA hry maximální byznis, je to zaměstání jako každý jiný - dostaneš zakázku a tu vyrobíš. Na tvůrčí práci nebo nějakou inovaci už se nehraje.
-
Tak jo. Graficky to vypadá lépe. Dejme tomu max. 10 euro a šel bych do toho. Ale grafika není vše.
Klidně by mohla zůstat stejná. V akční hře stejně nemáte tolik času si toho všimnout. Doplnil bych zničitelnost prostředí, lepší inteligenci nepřátel, větší rozlehlost a tím i volnost pohybu. -
O stupidní kropení nemehel v koridorech *15*
-
Tak tohle je aspoň remaster, kterej má smysl. Někde jen nahodí lepší textury a sbohem. Ač CoD rád nemam, tak za tohle jim tleskám.
-
posledne dobre COD, znovu zahrame v krajsom, aj ked ja osobne s originalom nemam ziadny problem co sa grafiky tyka, podla mna stale vyzera dobre na 9 rocnu hru :D
-
Aho, Heretic 3 prosím
-
Celkem ty lidi co na tomhle pracovali lituju:) Jen brát starý věci a upravovat je, je strašná nuda.
-
Však neboj...podle mě příští rok vyjde novej díl s dalším remasterem a za další rok další...
-
Ja sa naopak tesim na iw. Remaster nema cim prekvapit.
Zato iw by mohla byt pecka.
Kludne aj mp suboje na vesmirnych zakladniach prelety v skafandroch, manik by pri bombovisku odpalil naloz na plasti stanice, vsetkych by to vycuclo do vesmiru a podobne hratky v novom prostredi
Kazdy pcuje. -
Nepovedal by som.
Proste nieco ako cs. Uspesna multiplayerova hra v novom kabate, a rozdiel tam je znacny. -
Tak co už máš před objednáno ty jelito? *3* *15*
-
To mi připomíná, že CoD jsem hrál naposledy v roce 2007. Přišel jsem mezitím o něco? :)
-
Nojo.... vždycky si smutně povzdychnu, když si uvědomim, že z legendárních Ravenů se stali jen "pomahači s Call of Duty"... je jich na tohle přicmrndávání ohromná škoda.
-
Aneb jak se bude nové CoD prodávat jen díky možnosti znovu si zahrát vylepšený Modern Warfare :) Ale jo, já se těším. *4*
-
No já nevím, já až tak propastný rozdíl teda nevidím. Původní hra vypadá výborně i dnes a tento remástr mě přijde jako úplně zbytečný.
-
Co si budeme říkat, asi nejlepší FPS historie.
-
Už vidím ty prodeje starých filmů na BR.*15*
"Náklady na výrobu..."
Hlavně není třeba nic moc vymýšlet, asi jako u rohlíků. Hlavně, ať se taky dělají nějaké nové hry. -
Zřejmě to byl zbytečný komentář, ale pravé na tom remasteru jde dobře vidět, kam jsme se posunuli. Jinak to samozřejmě platí celkové pro všechny hry.