Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bóže, proč rovnou neudělají remaster všech tří MW dílů? To bych pak za dvacet liber možná bral, ale jen takhle nejlepší díl hodit do lepšího grafickýho provedení a to jen za předpokladu, že si koupíte Infinite Spaceship Battles Warfare? Activisione, trapný. Hodně trapný. *6*

Ale mééh mééh si to stejně koupí. Vím to, protože budu nejspíš jeden z nich. *5*
  • Ten byl slabší.
  • Proč? Dneska jsou AAA hry maximální byznis, je to zaměstání jako každý jiný - dostaneš zakázku a tu vyrobíš. Na tvůrčí práci nebo nějakou inovaci už se nehraje.
  • Tak jo. Graficky to vypadá lépe. Dejme tomu max. 10 euro a šel bych do toho. Ale grafika není vše.
    Klidně by mohla zůstat stejná. V akční hře stejně nemáte tolik času si toho všimnout. Doplnil bych zničitelnost prostředí, lepší inteligenci nepřátel, větší rozlehlost a tím i volnost pohybu.
  • O stupidní kropení nemehel v koridorech *15*
  • Tak tohle je aspoň remaster, kterej má smysl. Někde jen nahodí lepší textury a sbohem. Ač CoD rád nemam, tak za tohle jim tleskám.
  • Kinet1c
    posledne dobre COD, znovu zahrame v krajsom, aj ked ja osobne s originalom nemam ziadny problem co sa grafiky tyka, podla mna stale vyzera dobre na 9 rocnu hru :D
  • Aho, Heretic 3 prosím
  • Celkem ty lidi co na tomhle pracovali lituju:) Jen brát starý věci a upravovat je, je strašná nuda.
  • Však neboj...podle mě příští rok vyjde novej díl s dalším remasterem a za další rok další...
  • Ja sa naopak tesim na iw. Remaster nema cim prekvapit.
    Zato iw by mohla byt pecka.
    Kludne aj mp suboje na vesmirnych zakladniach prelety v skafandroch, manik by pri bombovisku odpalil naloz na plasti stanice, vsetkych by to vycuclo do vesmiru a podobne hratky v novom prostredi

Kazdy pcuje.
  • Nepovedal by som.
    Proste nieco ako cs. Uspesna multiplayerova hra v novom kabate, a rozdiel tam je znacny.
  • Tak co už máš před objednáno ty jelito? *3* *15*
  • To mi připomíná, že CoD jsem hrál naposledy v roce 2007. Přišel jsem mezitím o něco? :)
  • kubi-wan
    Nojo.... vždycky si smutně povzdychnu, když si uvědomim, že z legendárních Ravenů se stali jen "pomahači s Call of Duty"... je jich na tohle přicmrndávání ohromná škoda.
  • Aneb jak se bude nové CoD prodávat jen díky možnosti znovu si zahrát vylepšený Modern Warfare :) Ale jo, já se těším. *4*
  • No já nevím, já až tak propastný rozdíl teda nevidím. Původní hra vypadá výborně i dnes a tento remástr mě přijde jako úplně zbytečný.
  • Co si budeme říkat, asi nejlepší FPS historie.
  • Už vidím ty prodeje starých filmů na BR.*15*

"Náklady na výrobu..."

Hlavně není třeba nic moc vymýšlet, asi jako u rohlíků. Hlavně, ať se taky dělají nějaké nové hry.
  • Zřejmě to byl zbytečný komentář, ale pravé na tom remasteru jde dobře vidět, kam jsme se posunuli. Jinak to samozřejmě platí celkové pro všechny hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit