Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • remastery CoD, to je presne to co herni svet potřebuje.... *7*
  • MW byla nejlepší série i proto, že byla oblíbená v PRO herní scéně. Dnes je multiplayer přepichovanéj různými luky, dorny apod.
  • já sem rád. pořídil sem ps4 a na něm hraju vylepšeny verze starších her.. třeba Borderlands 2 handsome... jede v 60 fps z lepší grafikou a navíc ma v sobě všechny dls a pre sequel.. diablo 3 je na tom taky o dost líp. má vyjít i batman 1/2 remaster na kterej se těším pač sem ho taky ještě nehrál. ještě remaster Skyrimu a nějakej remaster deadspace kompilace všech dílů a budu vrnět blahem
  • oVer9000
    Však v pořádku. Někdy to sedne. Viz třeba Monkey Island nebo Day of Tentacle. Když jsou ty hry už tak starý, že je dost obtížný je rozběhat. Tak ti je rovnou optimalizujou a dají ti i možnost přepínat mezi starou a novou. To vítám. Ale někde uvnitř mi říká hlásek, že hry který jsou starý kolem 10 let to fakt zatím neptřebují. :D
  • TheGGG
    to bude tím 4:3 CRT PC master race 800x600 monitorem co používáš...
  • TheGGG
    ale simtě... od kdy určuješ co je a co není odpad... MW3 měl spoustu epických momentů a já si je skutečně užil...
  • To bude asi individuální. První Modern warfare dost vytěžil ze své změny v zasazení a tvůrčích schopností svých tvůrců, ale dá se souhlasit s tím, že herně zůstává kvalitním dílem i po těch letech. Dvojka ho ale slušně rozšiřovala a dovolím si tvrdit, že to, co pro první MW znamená mise v Pripjati na jedné straně, je třeba boj o Washington proti útočícím Rusům po výbuchu mezikontinentální střely nad městěm na straně druhé. Třetí MW plno těch věcí a fiktivního konfliktu třetí světové zbytečně moc uspěchal a zazdil a příliš okatě kopíroval nápady předešlých dílů, ale určitě taky přinesl několikl drobrých herních momentů a gameplaye jako jeho předchůdci. Ono hlavně zpětně, když si člověk projde celou MW trilogii tak se ve výsledku hrají všechny ty díly stále dobře.
  • Krescz
    částečně souhlasím...např. remaster pár her bych uvítal, i když si je užiju i ve starém kabátku, ale dělat remaster Call of Duty? si děláte prd*l :D
  • oVer9000
    Studia klamou tělem her. Jsou hezký, tak budou asi dobrý. Evidentně tak to vidí masa. Místo toho aby si zahráli původní hru. Přece by se tak neponížili. Že by si zahráli něco staršího. Hrozný. A přitom se všechno čim dál víc zjednodušuje, ale hlavně že je to hezký a filmový. Takovej Michael Bay effect.
  • To jsi tak nervózní nebo ti jen spadla držka do klávesnice že tam máš tolik otazníčků a závoreček ke konci?
  • Veskoslav
    Ale herně jsou obě odpad. MW je nejlepší z nich. A mise v Pripjati jedna z nejlepších v rámci série.
  • Krescz
    peníze....udělat novou hru je dražší než remaster *7*
    ...jo a lidi jsou hlupáci
  • Aneb, najdi deset rozdílů... z obrázků, kdyby tam nebyl napsán rok, bych asi nepoznal, co je origo a co remaster...
  • oVer9000
    Já to furt nějak nechápu. To se jako všichni rozhodli, že ta současná generace je ta definitivní? A proto se remástruje všechno až teď, protože teď to konečně bude stát za to? Nebo je to tim, že jsou hry víc mainstream? Já myslim, že Modern Warfare bylo mainstream už svýho času, tak proč teď. Proč všechno teď? Prooooooč? :D
  • oVer9000
    Použít slovo "tenkrát". Hezký. Ale moc s tim neprovokuj nebo to zařadí do retro gamesplay, kde maj hry, který se hrály tenkrát. :)

A btw, co myslíš, že udělaj? Jasně že zremástrujou všechny. :) Určitě se dočkáš.
  • doufám, že to budou prodávat za plnou cenu a že to zase stádo tupých ovcí koupí. A co nějaké DLC bude???? :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • TheGGG
    Radši měli remástnout MW2 a 3, ty měli kampaň mnohem zajímavější... dodnes vzpomínám na epické bitvy v MW 2 a 3, tenkrát jsem rusku pěkně zatopil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit