-
vzdyt ta registrace je uplně na hovno mě to taky nejde sou to zmrdi sem se na to těšil a ani se do toho kurva nemůžu ani zaregistrovat, maj to pekne posrany kreteni
-
ja tedy hry na PS3 nejak nesleduju, ale jen ze zajmu jsem se kouknul a .. to jako vazne? To je ten vsemi opevovany U2? To co je jedna z nej her na PS3?
-
Miluju dema který nejdou hrát. Tohle je jistě důvod si koupit originální hru. *8* *10* *8* *10*
-
Jelikoz demo hraje tisickrat vic hracu nez plnou je celkem jasne, ze server pretizeny. Az vyjde plna, demo uz bude hrat jen par lidi, jestli ubec a pojede to v klidku. To tvoje prirovnani nedava smysl. Demo by si mohl maximalne prirovnat k nejake zkusebni projizce. =D
-
Já to ještě skusim večer
-
dobrá sračka :D
-
p.s. rezignuju...todle je me vytaci du si radsi cist
-
sice sem hru stalh za 15 min nahral za 2 min a chtel si zahrat ale patlat se s registraci uz pul hodiny a porad nic me opravdu vytaci, uz chapu tech par jedincu co se snizili k pouziti sprostych slov...ale asi to maj pretizeni i kdyz by to meli resit...protoze jim na tom pak stejne pojede i plna hra....neni to dobra vizitka *10* *10* *10* *10* *10*
-
ja chapu, ze "inteligentnim" lidem nevadi dat litr za neco, co pak nefunguje (jo vim, ze tohle je jen demo) ale ja jsem blbecek a me to vadi. joo hele, kdyz si tak pocestny muz, nevadilo by ti, kdybys mi rekl, kaj bydlis? abych te tez mohl ojebavat, kdyz ti to nevadi?
-
Dedikovany server je na hovno, ale tak kdyz ti nevadi priblbla komunita plna cheateru tak si hraj klidne cracked verze. :)))
-
PS3 je starej křáp,kterej už nzvládá nový hry,tak vývojáři musí osekávat a snižovat rozlišení *2* *2* Ať žije PC
-
nápodobně. účet, na kterém mám několik battlefieldů mi to najednou nebere... ještě nedávno mi na něj přišla pozvánka do bety novýho battlefielda a teď nic... demence
-
dôležité je aj rozlíšenie, na akom si hral?
-
heh tak tohle me dostava po dlouhe dobe sem si stahnul demo a cekal sem ze kdyz je to demo tak tam zadny accounty nebudou proste pustim dam host nebo join a hraju ale to se asi dneska uz nedela co ?
-
s agresivním blbečkem se bavit nehodlám...
-
mne to nechce zobrat moj Ea ucet mam tam dat nick z Ea uctu lebo ten neberie a ani email tak neviem a ta hra ma problem vytvorit ucet
-
a ty si malo pica, tak co maj kurva delat tolik her, kdyz to pak nejede? ja ti jebu na rozumove chapani, to je jako by prodavali 1000 aut a jelo by jich 10. selsky rozum pico
-
Tak ja nevím, ale mě to vzalo účet, kterej jsem měl vytvořenej jen na EA kvůli jiným hrám jako například Tiberium Twilight, RA3, atd...Takže hraju a je to bomba :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=Pe-zBdCxd_o kochajte sa
-
Neviem ako vam ale mne to napise ze sa to vytvara a mozem cakat do aleluja a nic sa nestane dalej