-
nic moc
-
Taki já to mám už odskoušený;)...stáhl jsem to už o půlnoci a cca hoďku jsem si zahrál...demo běží jen na Directx 9...jinak zajímavý a docela jsem se u toho bavil, což jsem nečekal...takže to vidím na originalku;)
-
Jo tak ono je jeste potreba ten ucet potvrdit odkazem z mailu (ktery mi seznam hodil do spamu) ale necekane ten odkaz nefunguje pac ta sajta je rozbita :-/ to bude dnes dlouhy den...
-
Jaká je grafika s DX11 v této hře? Je tam nějakej velkej rozdíl ? *4*
-
a preto ze niekto kto roky masiruje davy reklamou v konecnom dosledku necaka ze bude uspesny a pre masy zaujimavy je PC tam kde je. skusat nieco dokola ci to uz nahodou ide? kde sme v 99? EA a ich accounty su kapitola sama o sebe, to uz som si vyzral pri BF BC2, a ze kupujem originaly za tazke peniaze tam nikoho netrapi. smutne a ked tu pisete ze to necakali mi trosku pripominate nasich komickych Cestarov ked ich v januari zaskoci necakany sneh a mraz..... Ja budem proste za hru ked vujde platit a potom ma ozaj nezaujima ci niekto nieco bude cakat alebo nie. Ja platim ty funguj, tak ako Live ci PSN (ehm). Nikto mi nikdy nevrati peniaze za Steamovy zabugovany Stalker ktory som este ani raz nespustil ! ale warezku hned. O com to potom vlastne je? Toto demo je pre mna zla predzvest na koniec marca... ale prisaham ze ak to nepojde tak to bola posledna graficka karta a posledna originalka na PC...... Ak opacne budem len a len rad.
-
Hmm tak po dvou hodinach jsem vytvoril ucet a hra ho stejne nebere *11*
-
Ani očko nenasadíííme :D:D
-
demencia niektorych ludi je snad vacsia jak vesmir
-
Ty servery nemají nekonečnou kapacitu, ale to je nad tvoje rozumový chápání...
-
já ti dám dementní hudbu! :D. Jsou to vytížené servery, což není nic nečekaného, protože všichni vývojáři to vždy podcení a prakticky každé multiplayerové demo či beta jsou cca. první dvě hodiny po vypuštění nehratelný :).
-
curaci, uz to vidim, dam litr za hru a budu cumet na nekonecne loadingy pri prihlasovani do uctu! AT ZIJE WAREZ!!!
-
Netece a nepotece ...
-
kdo neocekaval problemy musel byt krapet naivni *8*
-
Pravděpodobně jsou přetížené servery, pokud je to v tvých silách, zkus to o něco později*3*
-
Supr hra, supr pocit, supr! Plnou nechci to vim jiste *1*
-
Takový problém má asi každý....předpokládám, že jsou přetížené servery...tak vydržet ..vydržet ..vydržet .. :P
-
Mám rovnaký problém. Putil to už niekto????
-
Nejde mi vytvořit Account , POMˇOˇOˇOˇOˇOC !!!! Co mám dělat ? Firewal povolený, chci vytvořit účet a niíc se neděje, jen je na obrazovce tři točící se mnohoúhelníky, hraje dementní hudba a nic .... *10* *10* *10*