-
Já jsem se jednoduše přihlásil EA účtem :)
-
jo taky mi to nece vytvořit učtíček...čekanka.....ale na jak dlouho ?! :-D
-
Delas jak kdyby Uncharted jela ve fullHD *1* ps3 na to nema, smir se stim
-
Dedikovaný server nepotřebuje internetový online účet
-
Nevím za co jsem dostal -1 když mám pravdu, mapy jsou stejně veliké a navíc nedestruktivní ( vymlátit skla ze skleníků a budov už u her známe nejméně deset let ) , skilly zbraní jsou též stejné jako v MW .. zabiju 3 mám radar i na nepřátelé, zabiju jich pět mám jakousi malou helikoptérku atd. atd. jak už jsem říkal COD hadr. Nic nového pod sluncem .. oblek zas tak dobrý není když i v neviditelnosti nepřítele dobře vidíte přes půl mapy.
Je to hnuj takovýhle kopírování nápadů. *12* -
Zkoušel jsem, nefunguje. Po vytvoření přijde mail, kterým to musíš potvrdit a ten mi teda nefunguje. Někdy hodí error, někdy mě to hodí na hl. stranu mycrisis, ale když dám přihlásit, tak to nefunguje...
-
http://www.mycrysis.com/register/ tu sa treba najprv zaregistrovať a potom cez hru už len prihlásiť. Aspon mne to tak fungovalo.
-
Asi ti unika ze kazda MP hra ma nejaky ten ucet, ale s warezem moc MP asi nehrajes *7*
-
jj moje slova....ostrov byl lepší
-
táto hra je nanešťastie dôkazom neshopnosti niektorých nekompetentných ludí programovať a optimalizovať na PS3. Ich tvrdenie že tento sajrajt využíva PS3 naplno je urážkou firiem ako naughty dog.
-
Evidentně v EA je neočekávali když se tak šatně připravili
-
Hlavně největší demence je prudit s přihlašováním registracema potvrzováním když warez verzi člověk nainstaluje a hraje, kdy se poučí a bude originální verze komfortnější lepší než warez???
-
Panebože, máš to tu na celé stránce :-D
-
Ahoj prosímvás potřebuju poradit mám taky problé s vytvoření účtu pořád to píše "Account is being created..." a už nato koukám hodně dlouho dobu a nic diky za rady *4*
-
Je to demence pořád něco potvrzovat když jim to neustále padá
-
Call of Duty hadr jen je přidán oblek *3*
-
Grafika celkem pěkná na Full HD, má to trochu wow efekt, běží to celkem slušně. Očekával jsem, že to bude horší :)
-
A snad necekas ze ti to na gtx260 nekdy pojede v dx11 *2*
-
jinak 4 giga ram, 4 jádro a gtx 260, directx 9 (zatím) mi lítá na hardcore nastavení plynule, tak uvidíme;)
-
Jo kde jsou časy dedikovaných serverů na steamu kde měl nad nimy kontrolu admin a udělal si server podle svého .. dnes už je to jen hamty hamty dejte nám prachy a pak už si tam cheatujte jak chcete .. a to že čekáte na připojení do hry třeba i deset minut už nás přeci nezajímá. My máme vyděláno !