Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wth jaký je nejmenší nastavení ? já si to dal na 800x600 a stejně to mám tak 15 FPS , přitom crysis 1 rozjedu slušně .. jak se jmenuje to nejmenší ? advanced, gamer nebo hardcore ?
    • no gamer je slabsi grafika nez hardcore, advanced sem nezkousel, takze bud je advanced nejvyzsi nebo stredni
    • Když to dám na Hardcore, tak je obraz takový neostrý, jakoby rozmazaný, sice to jede v pohodě, ale ten blur se mi nelíbí, takže jsem to dal na Gamer a je to v pohodě a grafika vypadá snad úplně stejně jako na Hardcore s tím rozdílem, že je to bez toho rozmazání.
  • pitanimal
    Pěkná grafika. Hra se mi líbí, ale protože je můj rozpočet omezený, zůstanu tedy u mw2. Až pak plynule přejdu na bf3, far cry 3, mw3 :) Bude to pěknej rok!
  • Vse funguje parada ve full HD ale chtelo by to naky nastaveni gr.no pockam na origo cuus.
  • Ahoj prosímvás potřebuju poradit mám taky problé s vytvoření účtu pořád to píše "Account is being created..." a už nato koukám hodně dlouho dobu a nic diky za rady *4*
    • Panebože, máš to tu na celé stránce :-D
  • táto hra je nanešťastie dôkazom neshopnosti niektorých nekompetentných ludí programovať a optimalizovať na PS3. Ich tvrdenie že tento sajrajt využíva PS3 naplno je urážkou firiem ako naughty dog.
    • PS3 je starej křáp,kterej už nzvládá nový hry,tak vývojáři musí osekávat a snižovat rozlišení *2* *2* Ať žije PC
    • Delas jak kdyby Uncharted jela ve fullHD *1* ps3 na to nema, smir se stim
      • http://www.youtube.com/watch?v=Pe-zBdCxd_o kochajte sa
        • ja tedy hry na PS3 nejak nesleduju, ale jen ze zajmu jsem se kouknul a .. to jako vazne? To je ten vsemi opevovany U2? To co je jedna z nej her na PS3?
        • dobrá sračka :D
  • Já nevim ale mě to baví dost v pohode hra jede mi to lepe nez jednicka takze ja si nestezuju
  • http://www.mycrysis.com/register/ tu sa treba najprv zaregistrovať a potom cez hru už len prihlásiť. Aspon mne to tak fungovalo.
    • Neviem ako vam ale mne to napise ze sa to vytvara a mozem cakat do aleluja a nic sa nestane dalej
    • Já jsem se jednoduše přihlásil EA účtem :)
    • Zkoušel jsem, nefunguje. Po vytvoření přijde mail, kterým to musíš potvrdit a ten mi teda nefunguje. Někdy hodí error, někdy mě to hodí na hl. stranu mycrisis, ale když dám přihlásit, tak to nefunguje...
  • nejde registrovat do <>
  • Tak jsem demo stahnul - 4 hod cekal az se budu moct prihlasit, pak si pres neustale aktualizujici servery zkousel najit volny, metoda pokus-omyl se po par minutach vyplatila, zahral jsem asi pul hodiny.Zbrane mi prijdou silene nepresne, na to ze je to arkada, grafika..pekna, ale ze bych si z toho sedl na zadek to se rict neda, na me moc plasticky..no..plnou koupim asi az po sleve. nejak me ten MP nesedl.
  • jo taky mi to nece vytvořit učtíček...čekanka.....ale na jak dlouho ?! :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit