-
Nejde mi vytvořit Account , POMˇOˇOˇOˇOˇOC !!!! Co mám dělat ? Firewal povolený, chci vytvořit účet a niíc se neděje, jen je na obrazovce tři točící se mnohoúhelníky, hraje dementní hudba a nic .... *10* *10* *10*
-
-
já ti dám dementní hudbu! :D. Jsou to vytížené servery, což není nic nečekaného, protože všichni vývojáři to vždy podcení a prakticky každé multiplayerové demo či beta jsou cca. první dvě hodiny po vypuštění nehratelný :).
-
Pravděpodobně jsou přetížené servery, pokud je to v tvých silách, zkus to o něco později*3*
-
-
Mám rovnaký problém. Putil to už niekto????
-
Supr hra, supr pocit, supr! Plnou nechci to vim jiste *1*
-
curaci, uz to vidim, dam litr za hru a budu cumet na nekonecne loadingy pri prihlasovani do uctu! AT ZIJE WAREZ!!!
-
-
Jo kde jsou časy dedikovaných serverů na steamu kde měl nad nimy kontrolu admin a udělal si server podle svého .. dnes už je to jen hamty hamty dejte nám prachy a pak už si tam cheatujte jak chcete .. a to že čekáte na připojení do hry třeba i deset minut už nás přeci nezajímá. My máme vyděláno !
-
demencia niektorych ludi je snad vacsia jak vesmir
-
Ty servery nemají nekonečnou kapacitu, ale to je nad tvoje rozumový chápání...
-
-
a ty si malo pica, tak co maj kurva delat tolik her, kdyz to pak nejede? ja ti jebu na rozumove chapani, to je jako by prodavali 1000 aut a jelo by jich 10. selsky rozum pico
-
-
Jelikoz demo hraje tisickrat vic hracu nez plnou je celkem jasne, ze server pretizeny. Az vyjde plna, demo uz bude hrat jen par lidi, jestli ubec a pojede to v klidku. To tvoje prirovnani nedava smysl. Demo by si mohl maximalne prirovnat k nejake zkusebni projizce. =D
-
s agresivním blbečkem se bavit nehodlám...
-
-
ja chapu, ze "inteligentnim" lidem nevadi dat litr za neco, co pak nefunguje (jo vim, ze tohle je jen demo) ale ja jsem blbecek a me to vadi. joo hele, kdyz si tak pocestny muz, nevadilo by ti, kdybys mi rekl, kaj bydlis? abych te tez mohl ojebavat, kdyz ti to nevadi?
-
-
Je vidět, že si nikdy žádnou originálku nekoupil, jinak bys takové blbosti nepsal.
-
-
-
-
-
-
to se jako vazne neda vypnout crouch toggle??
-
Hmm na Hardcore nastaveni (1920x1080 rozliseni) mi to jelo jen okolo 23-25 fps coz mi prijde zvlastni pri me sestave --- HD8670, AMD Phenon 2 X4 965 3.4 Ghz, 8 GB DDR 3 ram ...
-
-
*1* HD8670?? *1*
-
-
sry preklik HD6870 ofc :)
-
-
-
Rozhodne zabavny, i kdyz zatim pro me chaos, ale s kamosema a trochou taktiky to musi bejt supr.
-
Hmm tak po dvou hodinach jsem vytvoril ucet a hra ho stejne nebere *11*
-
-
Jo tak ono je jeste potreba ten ucet potvrdit odkazem z mailu (ktery mi seznam hodil do spamu) ale necekane ten odkaz nefunguje pac ta sajta je rozbita :-/ to bude dnes dlouhy den...
-
-
Je to demence pořád něco potvrzovat když jim to neustále padá
-
-
Hlavně největší demence je prudit s přihlašováním registracema potvrzováním když warez verzi člověk nainstaluje a hraje, kdy se poučí a bude originální verze komfortnější lepší než warez???
-
-
Asi ti unika ze kazda MP hra ma nejaky ten ucet, ale s warezem moc MP asi nehrajes *7*
-
-
Dedikovany server je na hovno, ale tak kdyz ti nevadi priblbla komunita plna cheateru tak si hraj klidne cracked verze. :)))
-
Dedikovaný server nepotřebuje internetový online účet
-
-
-
-
-
-
Cauec toto demo je port z xboxu..nectelo se jim delat demo pro kazdeho zvlast no usudte sami strata casu... nechci tu chytracit ale takto to vypada hral jsem to 12 dni na xsrotu a PC hraci nemusite hazet flintu do zita budete mit podporu D11 . Toto demo vam o PC verzi nic nerekne je to pouze demo portovane z Xboxu360 , a na xko docela dobry ne????
-
-
Podle poslednich informaic bohuzel DX11 v den vydani soucasti Crysis2 nebude.. Pry bude podpora dodana az patchem, takze asi vsichni tusime, k cemu tam ten DX11 bude, nechci byt prostej...
-
-
heh..... a ja blahove cekal ze na PC budou mit nativni DX10/11
-
-
doufejme ze mas pravdu, i kdyz to skutecne vypada jak konzolovy port . tak snad ta pc verze bude o dost lepsi, tohle vypada jak fear 2 i stim prapodivnym zrnitym filtrem . ted sem mnel moznost vydet bulletstorm na pc a to teda vypalo o hodne lip na to ze je to de fakto takovy b titul a s grafikou tam nejaky obzlast velky mahry nehazeli .
-
-
Bulletstorm opravdu vypadá lépe než demo Crysis? Ale to snad ne. Včera jsem hrál zrovna bulletstorm a ten jejich archaicky UE 3.5, který dokáže vykouzlit pouze pěkně modely postav, je už hodně za zenite. Se koukni na textury materiálu,modely objektů či stíny. Nesrovnatelné s Cryengine 3.
-
-
-
Jaká je grafika s DX11 v této hře? Je tam nějakej velkej rozdíl ? *4*