Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.ddworld.cz/aktuality/graficke-karty-gpu/crysis-2-vyjde-bez-directx11-jen-jako-dx9-nvidia-nema-hotove-optimalizace-2.html
    • *1* Taky sem to cet a je to pekna ostuda. A stejen sa me prvni crysis graficky livi vic.
      • no aby taky ne kdyz to vypada lip a aji jede lip kdyz vezmete v potaz velikost mapy v demu a velikost jakyhokoli "tunelu" v kampani crysis1. co me taky dostava je ze zobrazeni nekterych objektu je snad na 10 metru takze vam ruzny sudy tycky atd da se rict mizi/objevuji pred ocima :))
  • ani na mycrysis.com ma uz nejde lognut...padlo im to alebo to robi len mne?
  • Mě trochu štve to dementní ovládání na xboxu. Nastavení se tam samozřejmě měnit dá, ale jen podle předem stanovených templatu. Bohužel ve všech je sprint nastavený na zmáčknutí joypadu, který jde dost těžko mačkat. Takže mě po nějaké době začíná bolet palec, má někdo podobný problém?

PS rady typu "klávesnice a myš" si nechte pro sebe, ptal jsem se na konkrétní problém a nestojím o další lame war. Děkuji
  • hele nevíte někdo jak vypnu ten firewall ?
  • NAPROSTÁ BOMBA, ale jen do té doby než tady bude BATTLEFIELD 3. Pak už bude král roku jasný. Jinak na CRYSIS nedám dopustit, dvojka je a bude do příchodu BF3 hrou roku.
  • dobra picovina, to sem nemusel stahovat kdyz to stejne nejde, a i kdby, tak je to hovadina.
    • presen, cloek ceka na cekani WTF *1*
    • daj si facku ... tak načo si to sťahoval keď si aj tak myslíš že je to hovadina ?
  • nechapu, proc zrovna demo multaku. Ze by mel singl jen par misi?!
  • Demo vazne vypada snad hure nez Crysis 1 a konzole z toho jdou citit na 100 honu :(.
    Nezbyva nez doufat v zazrak ze full verze bude lepsi...nebo si priznat,ze dalsi herni serie odmigrovala na konzole a na PC budou max nejake porty ve slabe grafice.
    • Kdyby aspon ta hratelnost za neco stala, ale ono je to cely nejaky divny
    • Ještě tu máme Battlefield 3 :- )
  • presne, clovek ceka na cekani WTF *1*
  • no hoši nevim co za hru jste hrali Vy, ale imho je to gr8 f***ing game :))))
    • Spades
      nevim co si hral ty, ale ja hral shit s grafikou horsi jak jeho predchozi dil, s predpotopnim ovladanim...
      • Crysis bylo o nádherný grafice,což se o druhém dílu říci nedá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit