-
Taki já to mám už odskoušený;)...stáhl jsem to už o půlnoci a cca hoďku jsem si zahrál...demo běží jen na Directx 9...jinak zajímavý a docela jsem se u toho bavil, což jsem nečekal...takže to vidím na originalku;)
-
-
jinak 4 giga ram, 4 jádro a gtx 260, directx 9 (zatím) mi lítá na hardcore nastavení plynule, tak uvidíme;)
-
-
dôležité je aj rozlíšenie, na akom si hral?
-
-
1680x1024
-
-
A snad necekas ze ti to na gtx260 nekdy pojede v dx11 *2*
-
-
jsem něco takovýho psal???říkám directx 9 a chci to vyskoušet na 10ky ty joudo.......příště přemýšlej než něco plácneš!!
-
-
-
-
nic moc
-
-
Call of Duty hadr jen je přidán oblek *3*
-
-
Nevím za co jsem dostal -1 když mám pravdu, mapy jsou stejně veliké a navíc nedestruktivní ( vymlátit skla ze skleníků a budov už u her známe nejméně deset let ) , skilly zbraní jsou též stejné jako v MW .. zabiju 3 mám radar i na nepřátelé, zabiju jich pět mám jakousi malou helikoptérku atd. atd. jak už jsem říkal COD hadr. Nic nového pod sluncem .. oblek zas tak dobrý není když i v neviditelnosti nepřítele dobře vidíte přes půl mapy.
Je to hnuj takovýhle kopírování nápadů. *12* -
jj moje slova....ostrov byl lepší
-
-
-
nwm jak vam ale me to prislo dcla jako sracka multák.... ze zacatku dobrý ale po 6 lvl me to prestalo bavit..... zlatá klasika CoD4 :)
-
doprdele... asi 10 minut sem strávil tím že jsem se snažil dostat do hry, nakonec sem se nasral a vypnul hru. Bud se mi to dostane do ''lobby'' které nestartuje nebo na každém serveru dostanu zprávu že je plný (i když třeba 8/12 hráčů). A co je vůbec ten pos*aný NAT a kčemu je to ve hře dobré?!
-
Grafika pěkná, ale je to nějaký moc dynamický. Bolí mě z toho pěkně oči. Na Gamer průměrně 47 FPS.
-
Panebože, že to bude taková sračka, to sem vážně nečekal. Jedním slovem.. F.A.I.L.
-
-
tvoje vyjádření je F.A.I.L.....
-
-
Dojmy
Podělte se zde o dojmy z hraní. Nastavení nechám stranou, hratelnost zatím nic moc :( A celkově jsem ze hry docela rozčarovaný. Chápu že ti co to paří od rána už to mají trochu zmáklé, ale ani po hodině hraní se mi moc nedaří a to bych řekl že nepatřím mezi špatné hráče. Z některých killcamů mám pocit že protivník nemá recoil, zabije mě jedna rána a já do něj sypu celý zásobník a přežije ... napiště sem někdo své dojmy z hraní -
-
taky občas nechápu...vzal jsem si brokárnu...skusim je kosit zblízka, vždyť má mít účinek....2 metry ode mě zády.....5 kulek a hovno...on se otočí...dá mi dvě z pistole a jsem k.o....
-
Bohužel mé PC absolutně nestíhá, takže se můžu tak max podělit o nějakou taktiku z Xbox verze. Sprintováním po mapě jsem ničeho nedocílil a naopak, nahížení za každej roh a ztaktický přepínání mezi armor a "nearmor" módem je nutnost. Jak jsem si zvyknul na opatrnost, tak to šlo jak po másle a byl jsem v pohodě v teamu první. Neviditelnost je víceméně naprd, člověk je i tak dost dobře vidět. Jinak mě to docela bavilo no, lidi co taktizuj tu mají výhodu :-) .
-
-
Mě s armoem přijde strašně neohrabaný, pohybuje se pomaleji a tak, s neviditelností mám aspon šanci vidět protivníka jako první, ale stejně zdrhne nebo mě sejme. Jdou na vyšším levelu upravovat zbraně? Mi přijde že ta moje střílí všude jen ne rovně do protivnika
-
-
jsou tam i přímo moduly pro zvýšení přesnosti zbraně. Samozřejmě nejsem si teď jistej jestli jsou i v demu.
-
Proto říkám - takticky přepínat. V dlouhých chodbách to prosprintovat, na konci chodby zase zapnout armor a kouknout za roh a celou dobu být připeavenej armor zapnout. Bez tédle taktiky jsem to fakt nezvládal. Upgrade zbraní/schopností tam samzřejmě je.
-
-
-
-
Demo tlačííím... počkám si až na FULL...
-
dojmy z hrani: registrace ve hre opravdu uz jede heslo musi mit alespon 6 znaku coz se ve hre nepise uz :)
k hrani...no nic moc cod me bavi vic co se tice MP, ale i todle jde ten oblek ujde ale neni to nic co by tam nemohlo byt :) je pravda ze to zesileni co se zapina Q vs muze vysekat i s pruseru a ta neviditelnost pomoci E taky ujde ale uz neni tak moc pouzitelna..protoze neviditelny lidi jdou i tam vydet a me nedelalo problem neviditelnyho manika sejmout opravdu lehce :), ale jako nejvetsi problem viidm v tom ze me to porad odpojuje parime pohoda a za 5 min you conection to sesion was lost nebo tak neco :) internet mam 15Mbs to znamena 1700-1800 kbs a latence je taky hodne dobra ping kolem 30-50 ms firewall je vyplej a stejne... *12* -
-
Prosím, nauč se česky, anglicky a psát na klávesnici... Buď té lásky.
-
-
p.s. mohlo by tam bejt lepsi nastaveni grafiky a ne jen prednstaveni profilu jinak uznavam ze na hradcore pod dx9 to jede hodne dobre na mem c2d8400E 3,8ghz 4gb ram a ati hd 5770 1gb verze