Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrocoRay
    Ten skřet v 1:15 nemá chybu a celkově mě trailer nalákal na tu demoverzi. Ale toho skřeta bych chtěl fakt mít doma *4*
  • No a aby byl nějaký protinázor, já už Darkness 2 zase smazal. Opravdu nic, čím bych se chtěl zabývat déle jak 20 minut.
    • V poradku, zadna hra neoslovi kazdeho. Ja prvni dil nehral,ale tohle demo se mi celkem libilo. Otazka akorat je, jestli se za chvili neomrzi vsecky ty exekuce a masakrovani a jaka vlastne ta hra je jako FPS.
      • God-of-War
        1 díl sem dohrál na ps3 a tak dobrý fpsko sem hodně dlouho nehrál... a darklingové sou prostě k zulíbání hustý:) takže to zabaví na dlouho
        • Jo, v demu je ten žvanící, prdící a močící darkling super, takovéto blbůstky dokážou dělat divy *15*
      • Já naprosto respektuju ty, které hra baví. Sám moc nemám rád ty hry, kde je takové to násilí pro násilí. Nicméně graficky byla hra řešená docela pěkně, byť je to stejně smutné, dočkat se toho od tvůrců graficky docela průlomového Riddicka :)
        • Tohle Starbreeze nedělali, maj na triku jen jedničku
          • Jazz
            Yup, na té jedničce je to i dost vidět, škoda, že i tu není taková grafika. *9*
  • Super, skoro jsem zapomněl, že toto vychází.
    No, příjemné překvapení po návratu domů ze zkošky. Už to stahuju.
  • Demo splnilo ucel, kralovsky som sa zabavil a som rozhodnuty si objednat
    • jindra.veliky
      demo splnilo ucel. zjistil jsem ze je to dalsi hloupa konzolova hra a jsem rozhodnut zbytecne nestahovat *15*
      • A proto je COD uspěšný i na PC vid :D
      • dalsi mazanek kteremu maminka neda penizky *1*
        • jindra.veliky
          da a hry mi kupuje zvlast kdyz chci *3* ale proc bych si mel rikat o kupovani takovyhle sr*cky s koridorem jako cod kterej se jeste muze vydelit dvema protoze se muzete pohybovat jen ve tmavych mistech mapy...dalsi konzoloidni kktina je to omezovani pohybu vubec nikam nemuzete vyskocit. treba jsem se dostaval z domu na ulici a bylo tam 10 metru velky okno. roztrelim sklo a chci proskocit a nejde to. misto toho musim jit a projit dverma ktery jsou hned vedle. zlatej half life 2 a far cry 1 *14* *14* *14*
          • Ty jsi kral hlouposti. Takovy doom3 nebo quake4 jsou take typicke konzolovky, co? Nebo zaklinac 1, tam jsi take nemohl nikam vyskocit. Zato treba red dead redemption s otevrenym svetem, to je typicka pc hra, ne?
          • RavenHolm
            Hele zrzoune nechci ti do toho kecat, ale HL2 byl šílenej tunel a FC byl jen velmi široký tunel, tak nevím co řešíš.
            • Zrzoun: Pokud si dobře vzpomínám, tak na začátku CoD4 byla dlouhá sekvence, kde se ani střílet nedalo...tudíž i tohle přirovnání je mimo. Nicméně to chápu, ty za to nemůžeš.
            • jindra.veliky
              aspon to ma dobrou hratelnost narozdil od tyhle kktiny kde muzu pouzit mezernik az kdyz mi autori vysvetli ze skacu mezernikem lol a ten zacatek jak me tahala ta bu**na po zemi a ja strilel co to jako bylo? *15* *15* *15* jeste trapnejsi hra nez call of duty
  • DarkHawk
    Akční,temná a brutální komiksovka. Darkness 2 je přesně takový, jak byl prezentován. Je to prostě libovka. Žádný fanda FPS by si pokračování tohohle titulu neměl nechat ujít. A o fans her laděných do hororu to platí dvojnásob. *3*
  • Na EU PSN demo ještě není. PSN je zlo.
    • montatatana
      Evropsky update vzdycky byva nejdriv tak po pate hodine odpoledne.
  • steam://install/204410 funguje ale mne osobne nie v prehliadaci google chrome pouzil som internet explorer a hned nacitalo moj steam ucet takze vdaka
  • Právě jsem demo dohrá.
    Odstranit to rychlo odmměňování - za každou pitomost nějaký číslíčka,přidat lepší model zničitelnosti a lepší ui, tak je to naprosto supr hra. Na tem auto aim,už si začínám zvykat, kdy je tam možnost vyšší obtížnosti, tak to celkem jde. No a quick time eventy,no.., člověk si holt zvykne na všechno :)
    • POkud hrajes na klavesnici, zadny auto aim ve hre neni (nebo alespon by podle nazvu te volby v menu byt nemel) a pokud hrajes na gamepadu, neni problem ho vypnout.
  • Zdar,
    Když kliknu na start demo, tak se mi zřejmě spustí nějaká animace, ale žádný obraz tam není, jen černá obrazovka, přitom je slyšet jen nějaký rozhovor. Do hry se nejde dostat. Co to je? Dělá to ještě někomu jinýmu než mě? Změna rozlišení, detailů nepomáhá.
    Zdá se že je to opět povedený port *2*
    • Hra(demo) ma pry potize s Physx. Pry bude vydana i nejaka oprava. Treba je to zrovna tvuj pripad.
    • Mayuri12
      Žádný takový problém jsem neměl ani jsem se s nim nesetkal u nikoho jiného. Být tebou tak nebudu hned remcat a házet to na vývojáře *12* *10*
      • DarkHawk
        Ze začátku je černá obrazovka když Jackie mluví. Ale po chvíli to najede a je záběr jak ho ukřižujou. A na vývojáře to fakt neházej, ta hra jede perfektně, problém bude v tvojem compu.
  • fallkenow
    Jsem překvapen, překonalo to moje představy :) Hra uplně nádherně šlapala, příjemná drsná cell shandingová grafika, kvalitní ovladání na gamepadu, paráda, doporučuju *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit