Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě si přečtěte mojí obsáhlou recenzi pro web emag.cz, najdete v ní odpovědi na mnohé dotazy a také ZHODNOCENÍ, ZDA BRÁT ČI NE! http://www.emag.cz/recenze-the-darkness-ii/
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Tak ta hra dela potize i ve full verzi. Taky to mam. ma to 9/10 lidi co maji nVidii. Zkousel jsem s i bez Physx, s novyma nebo 2 roky staryma, s min i max nastavenim a nic. Snad to brzy opravi
  • Tvůj příklad předpokládá ochotu silnější strany jednat. No tak byly Vánoce a kokotská firma se rozhodla ustoupit v jedné blbině (=bez urážky, v kontextu s tím jak se dnes jedná v takových firmách se zaměstnanci je tohle úsměvný případ). Většinou tu ta ochota jednat ale není, musel by ses proti nečemu neustále bouřit a hnát vše až na dřeň (v tvém případě pro firmu nepracovat, dokud nebude zjednaná náprava), ale sám dobře víš, že přes možné dílčí úspěchy to takhle to pořád nejde a to i kdyby se k tvému jednání všichni z firmy přidali (to byste prostě nakonec přišli o práci). Ten věčný odpor prostě unaví, oni s tím počítají a když to převedu zpátky na vztah korporace-zákazník ono je ve většině případů ani nic ustupovat zákazníkům/ochodníkům nenutí.

    Vem si třeba videoherní obaly, konkrétně her pro PC. Bylo k ničemu, že se zákazníkům hrubě nelíbil přechod z papírových krabic na DVD krabičky. Stejně tak v současnosti je odpor zákazníků v USA proti tomu, aby se do těch DVD krabiček nedělaly eko díry, popírající účel DVD casů (ochrana disku) taky nanic. Díry v už nejsou jen v DVD krabičkách ale i v těch na Blu-ray disky. Co proti tomu mají zákazníci dělat, když v nich hry/filmy prodávají skoro všichni distributiři? Přestat hrát? Začít kupovat jen digitál? Jít před balírnu s cedulemi? A o tom to je, ani když se lidi združí v jak bys řekl "stádo" (ovšem tady jednající ve svém zájmu), nepomůže jim to, protože vůči korporaci pořád nejsou v rovnocenném postavení. Zvlášť vůči korporacím, jejichž služby si nemohou ve stejné kvalitě nahradit z jiných/svých zdrojů (vyviň si hru sám, navrhni si cover, vylisuj si disk). Nabízí jim to totiž de facto monopol (hry balí všichni stejně šmejdsky - ta nejlevnější koncepce balení jedné firmy převážila) a monopol je nevyhnutelným výsledkem takřka každé, z počátku volnotržní soutěže.
  • Tak nad touto otázkou jsem se zarazil *15*. Něco ve stylu "před hájovnou stojí zaražený pilot" *15*
  • Jsme na tom hodně podobně. Hlavně ať to není hra na jedno odpoledne, jak je dnes (ne)dobrým zvykem... *4*
  • Sam pochopitelne nedosahnes niceho. Kdyby to udelala vetsina a posilala apel na vydavstelstvi, tak by ses dockal velice rychle patchu, ktere by nutnost mit steam odstranily. Tohle funguje.

    Priklad. Ja pracuji ve velke firme, nekolik tisoc zamestnancu a nase vedeni vymysli obcas pekne kokotiny. Lidi nadavsji a nic se nedeje. Ale v prosinci vymysleli megakokotinu, nechali odstavit podnikove hodiny jednotneho casu, s tim, ze jejich udrzba je moc draha a stejne ma kazdy hodinky. A zvedla se vlna odporu, lide jim psali, co si o tom mysli, rozumne argumentovali, proc je to chyba, vyjadrovali protest pozdnim chozenim na porady a vyvinuli tak velky tlak, ze vedeni poprve v zivote couvlo a nechalo hodiny zprovoznit. Lide v demokracii a trzni ekonomice maji obrovskou moc, akorat si ji neuvedomuji a neumi ji vyuzivat. Chovaji se jako stado dobytka (doslova, podivej se nekdy, jak baca s jednim psem dokaze ovladat velke stado ovci) a nechaji se sebou orat.
  • No když jsem viděl ten patnáctiminutový gameplay dema, tak jsem si řekl, co to hraje za lempla, že na napřátele zaměřuje 20 vteřin, pak jsem si všiml, že to je z konzolové verze a hned mi bylo vše jasné (myš je myš pánové) a čekal jsem další hnusnou konverzi z konzolí. I přesto jsem stáhl demo a ikdyž bylo hodně krátké, tak jsem si hru hned zamiloval a rozhodně začínám uvažovat nad koupí. Je vidět, že to stále ještě jde, udělat krátké, ale přitom velice výživné a zábavné demo, které by člověka nalákalo.
  • JohnyTheZik
    Nad ocekavani skvela hra! :) smekam
  • Jo, v demu je ten žvanící, prdící a močící darkling super, takovéto blbůstky dokážou dělat divy *15*
  • Tož demo krátké, ale výživné, člověk si alespoň udělá představu o hře, takže je jedině dobře, že ho vydali. Hra je originální (pro ty co nehráli jedničku, jako třeba já) a hezky se hraje. Podle mě je to jasný hit tohoto roku, grafika sice není poslední výstřelek (primárka jsou konzole, tak co by kdo chtěl), ale hratelnostně se podle dema hra řadí mezi nadprůměr. Takže kolem a kolem, určitě to bude stát za to, už se těším až vyjde plná *3*.
  • nastav si do svyho prohlizece proxy z UK a normalne to stahnes. Napriklad 80.194.50.123 a port bude 8080

    Tady je neco co by ti mohlo pomoc, moc sem to necetl ale koukal jsem ze sou tam spravny obrazky, tak snad tam je i to dulezity :)
    http://web.natur.cuni.cz/student/nastaveni-proxy
  • Zrzoun: Pokud si dobře vzpomínám, tak na začátku CoD4 byla dlouhá sekvence, kde se ani střílet nedalo...tudíž i tohle přirovnání je mimo. Nicméně to chápu, ty za to nemůžeš.
  • velmi pravdepodobne ano
  • Joha
    "An error was encountered while processing your request:

    This item is currently unavailable in your region"

    Prišiel som o niečo?
  • nevite jestli krabicovka bude pres steam prosim? :)
  • Dohrano s gamepadem a je to velmi slusne. Jeste to vyzkousim na klavesnici s mysi a uvidime, zda za plnou cenu, nebo si pockam na slevu. Kazdopadne se mi to ale libi a urcite si to nekdy zahraji. I optimalizace je velmi dobra. Mam pomalejsi procik nez je v minimalnich pozadavcich a facha to bez problemu (presny framerate neznam, fraps mi ve hre nejak nechce fungovat).
  • POkud hrajes na klavesnici, zadny auto aim ve hre neni (nebo alespon by podle nazvu te volby v menu byt nemel) a pokud hrajes na gamepadu, neni problem ho vypnout.
  • jejdásek: Dobře budu bojkotovat Steam, nebudu na něm nic kupovat (což dodnes nedělám) a nebudu kupovat ani krabicovky se Steamem svázané (dnes tak 70% her a ty kupuji hodně moc). Čeho tím dosáhnu? Připravím se o většinu nejlepších trojáček na trhu...
    Dejme tomu, že by Steam takhle vybojkotovalo 90% hráčů. Čeho by se tím dosáhlo? Dnes jen toho, že by následoval obrovský výpadek velkých i malých PC her, ze kterého by se trh jen tak nevzpamatoval a ty bys pak na fórech PCčkáře dobrotivě napomínal, že si mají kupovat hry.

    Monopolizace tržního prostředí je logickým vyvrcholením volnotržní soutěže, kdy ti nejsilnější zvítězí, co se ti na tom najednou nezdá? Zasahuj do toho a už máš nakročeno k plánovanému hospodářství.
  • jindra.veliky
    aspon to ma dobrou hratelnost narozdil od tyhle kktiny kde muzu pouzit mezernik az kdyz mi autori vysvetli ze skacu mezernikem lol a ten zacatek jak me tahala ta bu**na po zemi a ja strilel co to jako bylo? *15* *15* *15* jeste trapnejsi hra nez call of duty
  • A proto je COD uspěšný i na PC vid :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit