Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Nová zpráva ze světa: rusové na soc.síti vKontakte nabízejí finanční odměny za negativní recenze Stalker 2 na Steamu. To potěší.

Rusům fakt ten Stalker 2 musí hodně ležet na srdci, co?

• Veskoslav

Problém je ten, že jako všechno u Rusů, tak jejich IQ je naprosto prochlastané, takže za negativní recenzi dostanete 1/4-1/6 nákupní ceny Stalkera v Rusku a v exSSSR zemích:) A to se vyplatí.

• Derp_1337

Kdyby ses nad tímhle zamyslel, tak ti dojde, že tvůj názor nedává moc smysl (jak jsi sám napsal,že by prochlastané IQ? ). Ti Rusové to udělali jakž takž rozumně.

Představ si, že by Rusové zaplatili větší část ceny hry a nebo nedejbože rovnou celou cenu hry. Jak by to pak dopadlo? Hráči by ve velkém nakupovali Stalkera 2, protože skoro celá hodnota hry se jim vrátí zpět do peněženky a to se vyplatí. Sice hodnocení hry by se postupně propadalo dolů, ale prodeje hry by šly velmi nahoru. A vysoké prodeje hry je přesný opak toho, o co Rusové usilují.

Navíc když by negativní názory narostly velmi hodně, tak by vývojáři Stalkera mohli Valve podat report o review bombingu. A automatický systém Valve by přestal počítat ty ruské recenze do hodnocení hry. Takže Rusové by vlastně zasponzorovali prodeje hry a nemělo by to žádný výsledek.
  • Nevím no. Koukám na vortex stream a hezký to teda úplně není.. Fotorealismus tam nevidím ani zdaleka.. 

• Horst_Fuchs

Dobrá optimalizace, hratelný v 60fps+ i na integrovaný grafice v low a upscalingem a pořád nelze říct, že by to bylo ošklivý. Když to srovnám se Silent Hill 2:  ten se ploužil pod 30 a navíc byl v Middle detail pořád hrozně hnusnej. Bugy ani pády zatím žádný, super.

Hratelnost zatím taky o třídu výš než v Shadow od Černobyl, už žádný nekonečný přestřelky s týpkama co se každou chvíli respawnujou ve svý lokaci, spíš takovej survival, průzkum a plíženi. 

• Dal sem tomu v game passu sanci, ale optimalizace je proste strasna. Na 4070S (s nejnovetsima ovladacema samozrejme) se to po urcite dobe z nejakeho duvodu zacne v blizkosti NPC a mestech neskutecne sekat a hra se musi restartovat. Zkousel sem snad kazdy nastaveni, nic nepomohlo. Zatim odinstalovano a za pul roku to mozna zkusim znova.

• yeniczek

Vlasy (a mozna textury) na medium a pro me tenhle problem naprosto prestal. Zbytek mam na High/Epic. A to jsem se vzdycky dostal na 6 FPS a pak se horkotezko dostaval v menu na QUIT.

• A první benchmarky .. https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/stalker-2-benchmarks-pc-performance-analysis/

• Jede to jak brambora 😬

• Kalous

RTX 4070 a v některejch pasážích neni problém padat na pár snímků za sekundu (i když to normálně jede 60-100 fps)... ta hra je rozbitá, doporučuju počkat až se to dostane do nějakého utěšenějšího stavu...

• Veskoslav

Mě přijde, že to jede lépe na AMD kartách, protože nikde mi to ještě nějak rapidně nešlo dolů a to včetně vesnic. Hra mi fakt nepřijde rozbitá a hrál jsem hry, které byly na tom naprosto hůř. Třeba první Stalker:)

• Recenze dlouhá jak Bible, ale že bych se o hře něco dozvěděl - zbraně, noví a staří mutanti, frakce, lokace atd.... To se teda říct nedá. 

• triptich

za mňa fajn, že to tam nie je. to si chcem objaviť sám :)

• cms.jakub-malcharek

Hra je o objevování, tak to nechávám na hráčích, ať si objeví a překvapí se sami :)

• Duncan66

Co se pribehu a celkove hratelnosti tyce, ma smysl hrat starou jednicku, nebo muzu bez problemu naskocit do dvojky a uziju si to stejne jako hraci, co znaji jednicku?

• Sierra117

Tak recenze není letsplay, což naopak kvituju s povděkem :-)

• Ultimátka z Němec již na cestě 🥲 jediný světlý bod AAA produkce tohoto roku.

• Kompost

u me doma pristala uz dnes. a je to bozi!

• Jaká je kvalita batohu a lampy? 🥲 Doufám že nás za ty peníze neodbyli na kvalitě 😁 Ačkoliv stokrát raději plně podpořím Ukrajinskou hru než cokoliv z Ruska 🥲

• Kompost

ten batoh je z kvalitnej celtoviny a celkom dobre spracovany. lampa je krasna, magneticky levitujuci artefakt, plechove telo, plastove detaily ale je na to radost pohladiet.

• Veskoslav

Jinak v části mapy Zaton, uprostřed "jezer" je hezký Easter Egg na Harryho Pottera. Není možné to minout, je celkem velký a přehledný:)

• Inquisitor

Tak ten nebude pro mě, protože svět HP vůbec neznám:)

• Veskoslav

Jsi jako dítě nevyrůstal spolu s hrdiny HP?:)

• Inquisitor

Ne, to ještě Harry neexistoval. Já jel kačery z kačerova, gumídci méďové a ninja želvy:D

• Veskoslav

To já taky:) První vyšla, když mi bylo 10 a žádná hloupá sova nepřiletěla:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit