Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)

• Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.

• Asi jí dám šanci 🙂

• Takže po 17 hodinách hraní mi hra napsala, že mám poškozené savy. Ani nevím co víc k tomu říct.

• twicer

Všechny?

• JJ ve skutečnosti nejsou poškozené, ale smazané. 😂

• twicer

Hmm to naštve, letité zkušenosti s poškozenými pozicemi tě naučí ukládat na více slotů a ideálně neukládat na pohyblivých objektech, ale když ti to smázne nebo poškodí celý profil, to nepomůže ani svěcená voda. :)

• netUSblb

Něco je špatně. Proč to nemá 10/10. 

• v recenzii sa spomína, že to má odkazy na prvý diely (ktorý som nehral) ako veľmi lineárny príbeh je ? A základná otázka ako veľmi budem stratený v lore bez znalosti akéhokoľvek dielu. :-)

• Corvus

"...a nechá si vjet střenku nože do srdce." - střenka je ta část nože, za kterou se drží. Čili bych napsal "po střenku" nebo že zajela čepel.

Jinak parádní recenze. Díky za ni (i za tipy). 🙂

Co se týče optimalizace a nářků, tak mám asi kliku, ale na mém AMD dědkovi jede hra naprosto výtečně. Setting mám kompletně na Epic čili na nejvyšší možné detaily všeho. Samozřejmě ale ve fullHD. AMD Ryzen 5 3600, RTX 3060 Ti, 16 GB RAM, SSD a skálopevných 70 FPS (průměr). Občas to lagne na 50 FPS, ale to je mi buřt, když jinak hra 99 % času drží 70-75 snímků. S optimalizací nemám naprosto žádný problém. Ačkoliv každý patch, který hru stabilizuje bude samozřejmě vítaný. Jinak pád do widlí (Win 10/64) mě nepotkal (zatím) žádný.

• Junglik

Buď mám zakleté PC, nebo jsem jediný, komu vadí, že "nedrží" invertovaná myš a nejdou libovolně nastavit funkční klávesy.... K problémům s NPC jsem se ani nedostal a prozatím odinstaloval. 

• schali

Cejtim ve vsech kostech, ze se v tomto pripade vyplati pockatna na recenze na steamu. Proti tomuhle byl launch C2077 ukazkove vydani revolucni nezabugovane hry desetileti( coz opravdu  nakonec byl).

• ALHAZRED

Kaď sa bavíme, ako to komu ide, mám Ryzen 5 7600X, RTX 4070, M2 disk, rozlišenie 2160p, DLSS quality, všetko EPIC, bez rozmazania pohybu, a ide to stabilne 60-70 fps. Po desiatich rokoch, som kúpil nové PC...maximalna spokojnosť. Stalker 2 by šiel aj na starom, ale potom by prišli tie reči, že vyšla rozbita hra, lebo neviem čo...
    Recenzia je fajn, verím že toto bude opeť KULT...ale nie pre každého !

Čo máte slabšie PC, je pravda, že celkovo vývojári, sa venujú prioritne novým, výkonnejším zostavám a potom, časom, príde na rad optimalizácia pre staršie. V každom prípade, hra sa dá poladiť, aj cez mody, ktoré už sú a budú, táto hra stojí za to !

• Jak je na tom RT ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit