Stalker 2: Heart of Chornobyl – recenze vymodleného návratu do Zóny
-
Těším se moc, až to zapnu, ale recenze ve světě jsou v průměru výrazně níž. Tak se i trochu obávám. :-)
-
-
Co vidím, tak je to prostě jenom neodladěné, za pár měsíců to bude lahůdka.
-
-
Asi jí dám šanci 🙂
-
Takže po 17 hodinách hraní mi hra napsala, že mám poškozené savy. Ani nevím co víc k tomu říct.
-
-
Všechny?
-
-
JJ ve skutečnosti nejsou poškozené, ale smazané. 😂
-
-
Hmm to naštve, letité zkušenosti s poškozenými pozicemi tě naučí ukládat na více slotů a ideálně neukládat na pohyblivých objektech, ale když ti to smázne nebo poškodí celý profil, to nepomůže ani svěcená voda. :)
-
-
-
-
Něco je špatně. Proč to nemá 10/10.
-
v recenzii sa spomína, že to má odkazy na prvý diely (ktorý som nehral) ako veľmi lineárny príbeh je ? A základná otázka ako veľmi budem stratený v lore bez znalosti akéhokoľvek dielu. :-)
-
"...a nechá si vjet střenku nože do srdce." - střenka je ta část nože, za kterou se drží. Čili bych napsal "po střenku" nebo že zajela čepel.
Jinak parádní recenze. Díky za ni (i za tipy). 🙂
Co se týče optimalizace a nářků, tak mám asi kliku, ale na mém AMD dědkovi jede hra naprosto výtečně. Setting mám kompletně na Epic čili na nejvyšší možné detaily všeho. Samozřejmě ale ve fullHD. AMD Ryzen 5 3600, RTX 3060 Ti, 16 GB RAM, SSD a skálopevných 70 FPS (průměr). Občas to lagne na 50 FPS, ale to je mi buřt, když jinak hra 99 % času drží 70-75 snímků. S optimalizací nemám naprosto žádný problém. Ačkoliv každý patch, který hru stabilizuje bude samozřejmě vítaný. Jinak pád do widlí (Win 10/64) mě nepotkal (zatím) žádný. -
Buď mám zakleté PC, nebo jsem jediný, komu vadí, že "nedrží" invertovaná myš a nejdou libovolně nastavit funkční klávesy.... K problémům s NPC jsem se ani nedostal a prozatím odinstaloval.
-
Cejtim ve vsech kostech, ze se v tomto pripade vyplati pockatna na recenze na steamu. Proti tomuhle byl launch C2077 ukazkove vydani revolucni nezabugovane hry desetileti( coz opravdu nakonec byl).
-
Kaď sa bavíme, ako to komu ide, mám Ryzen 5 7600X, RTX 4070, M2 disk, rozlišenie 2160p, DLSS quality, všetko EPIC, bez rozmazania pohybu, a ide to stabilne 60-70 fps. Po desiatich rokoch, som kúpil nové PC...maximalna spokojnosť. Stalker 2 by šiel aj na starom, ale potom by prišli tie reči, že vyšla rozbita hra, lebo neviem čo...
Recenzia je fajn, verím že toto bude opeť KULT...ale nie pre každého !Čo máte slabšie PC, je pravda, že celkovo vývojári, sa venujú prioritne novým, výkonnejším zostavám a potom, časom, príde na rad optimalizácia pre staršie. V každom prípade, hra sa dá poladiť, aj cez mody, ktoré už sú a budú, táto hra stojí za to !
-
Jak je na tom RT ?