Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen láká na reklamní video vesmírné kocábky
14.10.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Diky za odpoved, ne ze bych to chtel hrat ale kdovi , takze to je plus. *3*
-
Takovy projektu ktery vypadaly dobre tu totiz uz peknych par bylo ... a dost z nich znicehoz nic ... prestalo existovat. Dosly prachy a bylo ...
-
Mluvím o Star Citizenu ... star citizen má s Privateerem, Wing Commanderem a Freelancerem společného jen Chrise ... jinak je to jiné universum, protože Chris nevlastní práva na tyhle hry.
-
Nebude, chtějí podobný systém jako v Guild Wars - bez poplatků, placené z prodeje základní hry a pozdějších rozšíření, když mikrotransakce, tak na věci, co jsou spíš na ozdobu. Všechny lodě, zbraně a vybavení půjdou koupit za kredity.
-
Z jiného univerza?? To bych neřekl. Celé jméno hry je Wing Commander : Privateer. Například i na WIKI (http://en.wikipedia.org/wiki/Wing_Commander:_Privateer) to tak píší. Netvrdím žeje WIKI modla a všechno co napíše je pravda, ale tohle se mi nějak nezdá.
-
Mam byt tedy v klidu a P2W , se tedy dle toho co tu ctu konat snad nebude. *7*
-
Na skilly se tu nehraje (jen skill hráče *4*), lodě půjde samozřejmě různě upravovat a vylepšovat (což nutně neznamená, že bude existovat nějaká "nejlepší" konfigurace, všechno má své výhody i nevýhody).
-
Ne. Pokud jako RPG element nebereš vztahy s různýma frakcema.
-
Tahle hra nema zadny RPG element ,ze? Zadne skilly,urovne veci atd...
-
Však to taky nejsou jen tak dveře, ale "dokovací kruh", který má standardizovaný tvar. Díky tomu pak půjde napojit na dokovací kruhy jiných lodí a člověk může přestoupit v kosmu :).
-
Nesouhlasím, myslím, že v plné hře zas tak levná nebude.
-
Ne .. tohle je jiná hra z jiného univerza. Ale aurora je asi první loď se kterou bude každý hráč začínat.
-
Tak jako mně v hangáru stojí 300i a jsem spokojenej. Líbí se mi. Aurora se mi naopak nelíbí, hlavně mi tam nesedí ty kulaté dveře. Přijdou mi nepoměrně velké k velikost lodi.
-
Nemusi mit od nej korunu , stacej jiny a tech jeste bude. *3*
-
Hele jen pro ujasnění. Je Aurora ten pekáč ve kterym začínáte v Privateer od Originu??
-
Zbožné přání ...
-
Chris už ode mě neuvidí ani korunu. :-D
-
Vypadá to moc sobře na to aby to byla pravda? *1*
-
Volné lítání po planetách je v plánu po launchi, do té doby budeš mít omezenou oblast kolem přistávací plochy a přistávání budou formou ingame animace z první osoby(autopilot).
-
Vie sa už, ako budú riešené planéty? Predpokladám, že voľné lietanie po celej planéte asi nehrozí :)