Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen láká na reklamní video vesmírné kocábky
14.10.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
ta hra se tváří poměrně realisticky, takže předpokládám že ten kdo má lepší zbraně a loď vyhraje, jak už to tak bývá *4*
-
Nevím. Zatím představují vše. Co mě zajímá je, jak opravdu budu moc vžít se do své lodě, tak, aby byla moje a ne jedna z tisíců. Za druhé, zda bude platit férový model, že um a taktika zvítězí nad těna, kteří mají superblaster zbraně, superdrahou loď,ale dokáží nabourat do astoreidu z 20 000 km.
-
No tak finální hra výjde tak 2015 ... a to že nepotřebuje videa a marketing je blbost. Jo nepotřebují large scale marketing jako ostatní AAA hry, ale tahle akce od Citizen conu už přinesla hře milion dolarů ... Každá akce ke kterým patří i to video přinese 0,5-1M USD což je určitě víc než to video stojí.
Taky by sme mohli říct, že nepotřebujem lodě, které stojí 30-100K USD, že nám stačí low poly modely, a že nepotřebujeme světově proslulé návrháře, kteří to taky nedělají zadarmo ... ale to už by potom nebyl Star Citizen.
Ta hra právě potřebuje prezentace a videa ... protže prezentace a videa přináší peníze. Navíc sme tak rok a půl od vydání, takže je potřeba něčím upoutat lidi. -
tahle hra potrebuje nalakat a motivovat "investory".. proto tohle video
-
Dobre vediet ze tych 20 mega ide na marketing. Akym sposobom pomohlo toto videko hre k dosiahnutiu finalneho stavu ? Clovek co to animoval sa musel zaplatit, clovek co to daboval sa musel zaplatit. Vyhodene peniaze do kanala.
Tato hra nepotrebuje prezentacne videa, ale aby vysla vobec. -
pojištění lodí, pokud nemáš LTI (což je pojištění trupu, jen se nemusí platit), koupíš za herní měnu funguje jak pojistka auta ... 1x za nějaký čas zaplatíš malou částku a máš pojištěno.
Potom taky bude pojištění vybavení a nákladu (to není zahrnuto v LTI), to ale nefunguje všude a bude stát různě podle toho na jak nebezpečné systémy se vztahuje. -
Díky za tip. Kouknu na to. Co se ceny týče já jsem vyplázl 400 za 2 lístky i v normálním kině. Co se kvality normálního kina týče (Cinecity v Praze) bylo mi špatně i z tohoto 3D, také normálně na 3D nechodím, ale v případě tohoto filmu to mohu zpětně doporučit. Nevím, jestli by mě film jinak tolik zaujal. Na konci jsem vážně ničeho nelitoval plný zajímavých pocitů. Přeji příjemnou zábavu :)
-
diky za odpoved
-
Takže vybojavat si nějakou lepší kocábku v kampani asi nepůjde?
-
Jak to vlastně bude dál s pojištěním, bude se dát kupovat za herní i neherní měnu?
-
lti ti zůstane
-
Rád bych se zeptal zda-li nema nekdo ozkouseno.... Jak je to s tim upgradem Aurory LN. Jako original backer vlastnim Auroru MR s LTI (lifetime insurance - pojisteni). Za cenu 10dolaru ziskavam upgrage na Auroru LN i s LTI nebo o nej prijdu???
-
Lode v star citizen maji manevrovaci trysky (to ze nejsou videt ve videu neznamena ze se s nima nepocita) http://www.star-citizen.cz/lode-srdce-star-citizenu-cast-2/ Celkove je zde snaha o jakesi realisticke ztvarneni https://www.youtube.com/watch?v=76UF2gnLKho
Po dosazeni noveho stretchgoalu se dokonce pocita i s jinym designem systemu pohonu "Xi’an Scout Unlocked! The Khartu is the light attack craft of the Xi’An military. Contrary to Human ship design, the Khartu doesn’t have a traditional main thruster, instead featuring an array of maneuvering thrusters on articulated rigs. This design allows for incredible agility, making them the bane of UEE pilots, who bestowed the nickname ‘Quark’ because when all of the thrusters are firing, the ship looks like a spark flying through space." -
Lode v ST maji trysky na manevrovani :) RCS thrusters se to jmenuje.
http://en.memory-alpha.org/wiki/Reaction_control_thruster -
Jo no, vyplaznes 2x tolik za listek, za ten zazitek to ale stoji *3* .
-
Neskutečnej - hlavně co se týče světlosti obrazu a pak samozřejmě to monstrózní plátno dělá taky svý. Zrovna nedávno po Pacific Rim (v Cinestaru) jsem se zapřisáhl, že už se nestane, abych šel na 3D do normálního kina.
-
Mezi IMAXem a 3D v normálním kině je rozdíl jako kráwa.
-
Zatim sem nevidel, ale mam v planu si na to ve 3D zajit. Je velkej rozdil mezi imaxem a normalnim kinem? (na filmy ve 3D normalne nechodim).
Jinak pokud muzu doporucit vesmirny sci-fi, tak zkuste Europa Report. -
kampaň se menuje Squadron 42 a je přístupná v balíku za $30 (Digital Scout Pack) a ne nemusíš hrát Online, ačkoliv je Online stěžejní část hry.
-
Shake & walltar: Díky za odpověď. Shodou náhod jsem už oba články četl, ale moc jsem z nich moudrej nebyl.
Já na tu on-line stránku hraní moc nejsem. Nějako se mi nedaří si hru dávkovat po malých částech a "nekonečnost" on-line her mi pak překáží v hraní jiných titulů *1*
Asi do toho půjdu, prubnu single a možná zaletím i mezi lidi.