Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen láká na reklamní video vesmírné kocábky
14.10.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Jo, cihla se součansým raketovým motorem a bez směrových trysek by asi fakt moc dobře nemanévrovala.. jenže já se tak nějak domnívám, že lodě ve star citizenu nebudou mít současný raketový motor. *3*
I když já bych do star citizenu dal současné typy motorů. Byla by obrovská zábava letět třeba celý život, než by člověk přelétl ze základny na základnu. *2* -
Dobré stránky. Doporučuju.
-
Jinak Pokud máte zájem se dozvědět o star citizenu víc, tak vár rádi uvítáme na naší CZ/SK fanstránce a na našem fóru. http://www.star-citizen.cz/
-
Tak reaktivní motory pro manévrování ma každá loď ve star citizenu, a aurora má motory, které jí drží nad zemí i bez křídel. Každá loď má taky umělou gravitaci, takže bych se nedivil kdyby měli i částečnou antigravitaci co je dělá lehčíma aby jim ty rotory v křídlech stačili. Je pravda, že to na těch videjích není moc vidět, ale mají to být lore reklamy těch společností, které ty lodě vyrábí ... nejezdilo náhodou nějaké auto po stropě tunelu v reklamě?
-
Ty asi Star Wars a Star trek moc nemusíš. Lodě se tam běžně dostávají do atmosféry bez křídel a trysky pro ovládání směru letu tam taky nejsou. Jen mi jde o to, že nemůžeš srovnávat možnosti vesmírných plvidel z dneška a z doby za X století..
To neznamená, že nechápu co myslíš, v KSP jsem poprvé létal vesmírem jako jojo.. *4* *4* -
U takoveho projektu bych cekal trochu realistictejsi ztvarneni letu vesmirem...opet zadne smerove trysky nic. A v atmosfere absence kridel autorum taky nejak nevadi...proste cihla s raketovym motorem fakt takhle poletovat nebude.