Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak já myslím, že celé to bude narigované na koleni ... hra ještě vůbec nemá hotový letový model. První alpha verze bude tak za 2 měsíce. Takže celé tohle video je prostě dělané "Jak si asi myslí, že by to mohlo vypadat". Za dva měsíce si budem moct sednout do našich letounů a zkusit si jak se vlastně lítá ... i když to asi zezačátku bude hodně osekané a nekompletní, jako hangar module.
  • walltar
    Pokud chceš hrát single player kampaň tak hra bude mít Squadron 42. Je to vlastně klasická kampaň, kde soužíš ve vojsku UEE a kde jdeš z mise do mise ... má mít nějaké větvení podle rozhodnutí, které uděláš a budou pro ni vycházet datadisky. Zamontování do toho online světa bude na tobě .... buď ji můžeš hrát úplně offline, ale pokud budeš hrát online na serverech, tak budeš mít několik výhod.
    1. Jak ji doděláš, tak se posuneš do online světa a dostaneš plat, nějaké vybavení a občanství UEE.
    2. Tvoji kamarádi můžou hrát na misích wingmany.
    3. Nepřátelské esa můžou být taky hráči.

Potom je taky možnost si založit vlastní server a hrát tam sám, ale o tom se zatím moc neví.

On přímo článek o tom asi nemáme ... ale něco je v těchto dvou.
    http://www.star-citizen.cz/jak-funguje-multiplayer-ve-star-citizenu/
    http://www.star-citizen.cz/zivot-a-smrt-ve-star-citizenu/
  • Shaker
    Squadron 42 je vojenska kampan pro jednoho cloveka (pravdepodobne neco jako StarLancer) a pak pokud vim, tak slibovali, ze si budes moct vesmir s NPCckama uzivat klidne sam, kdyz te multak netahne, jestli to bude udelany tim, ze si zalozis vlastni server nebo si to proste jen pustis offline netusim...
  • MrSanta
    Jojo, žůžo. Absolvoval jsem to jako mou vůbec první návštěvu IMAXu a nádhera. 3D nemám rád (bo musím mít dvoje brýle a to je jak koukat periskopem), ale tady to bylo velmi dobré.
    A Sandra taky nebyla špatná *1*
  • MrSanta
    S tím, že cihla nemůže létat bych byl trochu opatrnější. NASA několik létajících cihel měla a provozovala je celkem úspěšně pěknou řádku let. Říkalo se jim raketoplán.
  • tim chces rict, ze ten start Aurory je fake jako ta reklama ? :D .... Me jde spis o to, ze je to skoda, nevyuzit ten potencial.
  • MrSanta
    Prosím místního Star Citizen odborníka o rychlé info, jak to bude ve Star Citizen vypadat pro hráče, jako já, který upřednostňuje single player kampaň. Je tam, není tam, je zamontovaná do toho "on-line" světa?
    Na stránky jsem jukal, ale nic jako SP/MP záložku jsem tam nenašel a na prodírání se články jsem tuze lenivej.
    Pwetty pwease *1*
  • Viktor_H
    Audiovizuální orgie! Výbornej minimalistickej film...
  • no me ten pruvan spis pripada jako start harrieru a cekal bych neco ,,cistsiho,, ale nikdo jeste nikdy lod s antigravitaci startovat nevidel, tak dejme tomu...ale zadna slava to neni
  • walltar
    Ta antigravitace nemusí být dost silná na to aby ji udržela na místě ... třeba mass effect to měl podobně taky byli schopní snižovat hmotnost objektu, ale pořád byl potřeba nějaký motor aby tě udržel ve vzduchu.

De o to, že ty lodě sou dělaný prostě aby vypadali dobře ... dělají je celkem hodně známí designéři, Auroru zrovna dělal Ryan Church, který pracoval snad na všech velkých filmech poslední dobou.

Ta hra nebude super realistická ... to se ví už od začátku. Freelancer třeba nemá vůbec žádný křídla ani motory a nad zemí ho srži jen větší manévrovací trysky co má zespodu.

A to auto ... o kterém mluvím je Mercedes SLS AMG .. ten nevypadá, že by měl nějaký obrovský křídla http://www.youtube.com/watch?v=AD7SoG93ilc ... a jednu na mě ze stropu v reklamě nějaká mazda dělala zoom zoom ... a taky nebyla koncipovaná jako auto co umí zastavit vzhůru nohama.

Kolem a kolem ... nakonec je to hra, něco prostě bude dělaný tak aby to vypadalo dobře a realističnost půjde stranou. Je potřeba si na to zvyknout ... já bych taky rád větší realističnost, ale ne každý má zájem o Star KSP.
  • strabo
    Dobře nechám se do toho zatáhnout....v čase 0:58 zatáhne Aurora podvozek a ještě 2s stojí na místě *3*
  • auto jezdi po strope proto, protoze ma vepredu velke pritlacne kridlo a vzadu velke pritlacne kridlo + cely zbytek je koncipovan na pritlak a tim padem je to jasne. Ta lod se tvari jako cihla, ale lita jako ufo. Pokud ma antigravitaci tak by to melo byt videt - napr. zatahne podvozek a zustane viset ve vzduchu? Proste by z toho melo byt jasne jak to funguje, aby to nebylo jen okecavani typu ...je to budoucnost, mame technologii co udrzi i cihlu ve vzduchu a tecka.
  • Jaj, na Slovensku už zjistili, že cihla nelétá, tak to klobouk dolů před vaším pokrokem. A teď šup na mys Canaveral, tam tě rádi zaměstnají. *3*
  • strabo
    Tak za těch 8 éček nad tím taky asi pouvažuju, 300i je neúměrně drahá a raději si ji vybojuju s haranatým krámem než za ní platit.
  • SW neresim ale Enterprise manevrovaci trysky ma..

Je mi jasne, ze stejne jako ve fantasy se da i ve scifarne okecat vsechno, ale zrovna tenhle zanr si tak nejak vic zaklada na vysvetlivkach. A pokud vidim raketu v podstate s klasickoidnim vzhledem, ktera ma velkou prosklenou kabinu a nejake dva pidivetraky co maji zarucovat dostatecny vztlak, tak to proste pusobi blbe, zvlast kdyz si ten designer muzu s tou lodi vyhrat jak se mu zlibi...
  • Lawliet
    Přátelé, když tu tak čtu o realitě toho či onoho. Viděl z vás někdo film Gravity? *2* Vřele doporučuji na velkém plátně s 3D brýlemi.
  • Shaker
    Po tyhle reklame sem neodolal a poslal 10 dolacu za upgrade Aurory na tuhle paradni verzi... Vlastnici 300i nepochopi... :D
  • walltar
    Tak to klidně budeš moct ... budou tam dvě možnosti jak v systému cestovat. Normální reaktivní motor a potom (autopilot) quatum drive, který má lore rchlost 0,2c (skutečná asi bude větší + systémy nemají realistické rozměry) ... prvním poletíš z místa na místo několik hodin, druhý tam bud v řádu minut.
  • Shaker
    jojo, taky sem tam zacal chodit :)
  • Shaker
    Pri letu ve vesmiru je videt, ze pri kazdym manevru si nejaka triska tam "uprdne" a pri letu v armosfere vidis na tech minikridlech 4 turbiny... Jedina nerealisticnost je zvuk ve vesmiru, ale ten mi ani trosku nevadi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit