Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nemas v tom pravdu, pac napsat to kdokoli jiny ma + a uz se dal neresi. Jenze to bych nemohl bejt ja ze. Pak se tu vyroji plno dementiku, --- k minusuuum seda a hle kdo je spatny no samozrejmne Jack, pac Jack zde kali blbosti a zamoruje diskuzi nejhorsi je kdyz si nenecha nic libit. *15* Prosimte, uz je to jak ohrana deska. *4*
  • Bál jsem se, že by Jack cokoliv, co má více jak dvě slova nepochopil. Jack je totiž taková "Bartošová" games diskuzí. Mele pořád blbosti, ale pořád se vrací a myslí si, že to někoho zajímá.
  • Jsou to zbrane ktere budes mit na sve lodi,takze jak zbytecne a narocne? Vzdyt to museli udelat tak nebo tak. Naopak je skvele ze hraci vidi dopredu na cem se pracuje amuzou se k tomu vyjadrit.
  • No ono vubec pohyb v hangaru je zatim celkem o nicem. Ale myslim ze je zatim uplne zbytecne to resit.
  • Myslim si ze na tom zalezi vetsine.
  • Na srdci rozhodně ne, spíš na mozku. Ale ty dvě buňky asi netrefíme, takže můžeš zůstat v klidu. *1*

A tímto se ti rovnou omlouvám za zcela nevhodný vtip. Pardon.
  • Vrook
    To je oblíbený mýtus vás zpruzelých nasranců. *15*

EDIT: A propos příspěvek "Táhni, cvoku" je opravdu známka složitosti jeho autora. *15* *15*
  • Ty. Protože jednodušší lidé jsou vždycky spokojenější, protože jim ke štěstí stačí opravdu málo;)
  • strabo
    Takže nezbývá než čekat, škoda v době kdy jsem kupoval upgrade jsem byl namlsán vydejkem a čekal jsem že proběhne vše automaticky a budu se moct v hangáru kochat legionářskou Aurorou.
  • Vrook
    Opět potvrzuješ, že nejspíše vedeš velice smutný život. Rozčilovat se nad někym v internetový diskuzi? To já si v tom najdu trochu humoru a hned mám lepší den. Kdo z nás je na tom líp? *4*
  • to USE tam je jak pest na voko, dejte to pryc pls
  • Blue.Shark
    Podle mě jim to nemohlo zabrat moc "zbytečného" času. Řekl bych, že podobně budou zbraně vypadat i na jednotlivých lodích, takže by se tahle střelnice dala považovat za ukázku toho, v jakém stavu se zrovna v tomhle směru nachází práce.
  • Napsal to Jack, neotravnější člověk, co píše jak silně retardovaný jedinec, většinou o dané hře či problému absolutně nic neví a má potřebu naprosto všechno komentovat.....Takže ne, nepřijde mi to už od něj humorné, jelikož je horší jak mor. Ten se totiž dal vymýtit.
  • Fyzika pracuje už od dema, co ukazoval Chris před rokem. Spousta lidí si myslí, že to je 'arkáda' protože soudí fyziku podle toho co vidí.

Jde o to, že trysky tryskají jinak, než jakou mají vizualizace. Takže to občas vypadá, že loď třeba zastaví sama, ale na výpočetní úrovni zastaví kvůli protitryskám.
  • walltar
    Tak čistě technicky ... pokud se k tomu časem připojí další funkce, jako počítání DPS, rozptylu a dalšcí věcí, tak to může být zajímavá pomůcka na fittování lodí ve hře. Ale teď jak to vypustí, tak je to dobré jen aby ses podíval jak vlastně zbraň střílí.

Jinak to devové používají k testování zbraní.
  • No právě proto, že jim to zabralo jen dvě hodiny (navíc oproti tomu, co by museli stejně dělat) na vytvoření se s tím dělají, moc je to nezdrží a naopak obdrží od hráčů dříve odezvu na to, jak jsou projektily pěkně barevné:)
  • Vrook
    Ono je právě spíš věcí vyspělosti než zaostalosti najít humor i ve věcech zdánlivě nehumorných. O radosti ze života a schopnosti zasmát se ani nemluvim, tam očividně strádáš, takže nečekám, že bys to pochopil. *15*
  • Jsem jedinej, nebo mi tohle prijde zbytecny? Na SC se tesim, ale dafuq? Pocitam, ze jim to nezabralo 2 hodiny na vytvoreni, a plytvat zdrojema na takovouhle... s prominutim blbost? Vzdyt kdybych chtel neco podobnyho, tak pustim Moorhuun. Kdyby radsi makali na samotne hre, at to vyjde rychlejs...
  • Tak ona už je nadsázka, když vezme něco do ruky takového. :-D
  • To je podle Tebe humorné? No asi mateřská školka, co?.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit