Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No tak já doufám, že už tam fyzika pracovat bude ... jinak by to asi bylo pro hodně lidí velké zklamání. Ale pravděpodobně tam zezačátku bude jen F7A hornet ... pochybuju, že tam bude víc lodí.
  • Jack1947
    A ti zabednenci tady to neumi ocenit ze ? ( Vlastne umi, naklikat mi poradne minus myslet si ze mne to snad poskodi nejak citelne na srdci nebo co).
  • saburo
    tak nevim jak ty, ale já to myslel s nadsázkou, takže není potřeba se v tom zas tak vrtat.
  • Vrook
    Jackův komentář je tu jeden z nejvtipnějších, ať už si to uvědomuje, nebo ne. Takže táhni ty..
  • Jack1947
    No ne Troll me nazyva sam trollem a vyhazuje me ? To jsme to tedy pekne dotrolilly. *7*
  • co se tyka ,,zpusobu,, letani, tak by to melo fungovat asi komplet, omezene to asi - urcite, bude mnzostvim lodi...ze zacatku bude nejspis k dispozici pouze jeden typ - hornet
  • Táhni trolle. Ma recht.
  • Naivko...
  • Bude v první verzi dogfightu lítání ve stylu arkády nebo už tam bude pracovat fyzika?
  • a nebo tam budes obchodovat, tezit, prepravovat, spehovat, branit atd...

Jinak system SC neni klasicke MMO, bude vyuzivat pomerne slozity system instanci a bude to dost rozdilne od soucasnych klasickych MMO
  • Dva? Zbraň do jedný ruky a zásobník do druhý.
    http://forum.valka.cz/attachments/490/051128-F-1234P-005.jpg
  • Lawliet
    Loading error. 2x kašlu na to.
  • walltar
    Pracují na tom ... ale kdy to bude se neví. Je potřeba aby udělali změny ve fungování shopu. Tak snad to bude ke konci roku s těma stránkama pro organizace.
  • strabo
    Nevíš náhodou jak je to s upgrady? Před nedávnem jsem si pro Auroru koupil LN upgrade a i když už před dobou slibovali update, který provede na účtech upgrady (tak aby lodě v hangáru reflektovali tento upgrade) tak kde nic tu nic.
  • Veskoslav
    Takže vlastně SC je hra a S42 je SP součást, co půjde hrát sám nebo s přáteli a MP v SC bude takový "minecraft či Skyrim" vesmíru, kde půjdu lovit lovce lodí jiných lovců *1*
  • walltar
    SQ-42 je singleplayer kamapaň ... sloužíš v armádě a ta tě posílá na mise. Má to příběh a i když se to člení, tak to má konec a začátek.

Star Citizen je potom něcoi na styl snadbox MMO, kde tě hra hodí do vesmíru a nechá tě ať si děláš co chceš.

Jsou to dvě části jednoho celku, ale nemusíš hrát obě dvě. SQ-42 se taky dá hrát jako SP.
  • Veskoslav
    To už bych asi pořídil Auroru LN. Jo a ještě jeden dotaz. Rozdíl mezi Squadron 42 a SC je jaký? Já myslel že S42 je součástí SC.
  • walltar
    Já bych ale doporučil spíš balíček, který se myslím menuje Aurora MR + ... je sice o 10$ dražší, ale je k němu i přístup do alpha a beta verzí. Např do dogfighting modulu co bude co nevidět, nebo potom i do alpha a beta verzí finální hry.
  • jo, jak pise Karel...vzdycky tam je vypsane, co k tomu dostanes ... vetsinou (pokud si nekoupis uplne ten nejlevnejsi balicek) krome lodi jeste pristup do alfy, bety, singleplayer hru SQ42, star citizen hru, nejake cca 3mesice pojisteni tvoji lode a par kreditu do zacatku
  • Veskoslav
    Jo děkuji, jsem se špatně podíval. Je to tam jasně napsané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit