Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen předvádí působivý systém procedurálního generování planet
17.12.2015 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Ty přistávací plochy jako takové fungují celkem podobně jako stanice v Elite... Najdeš tam obchody, bar, nemocnici... Takže pokud si obchodník, tak tam budeš chtít nakoupit náklad. Můžeš zajít do centra kde se dávají mise. Nebo si najdeš nějakou takovou ne úplně legální misi v baru. Pokud umřeš, tak se probudíš v nemocnici. V zadních uličkách můžeš najít ne úplně legální obchodníky... které taky musíš využít, pokud třeba přiletíš v noci a nechce se ti čekat, než obchody znova otevřou.
Prostě je to takový hub. -
Je to tam *2* Díky Za info,trochu ve mě hrklo.
-
No dobre.
Preletim atmosferou, pristanem, vystupim a co dalej ?ja tu hru nesledujem, len ma zaujima za akym ucelom prileti na tu planetu, budu tam questy ako v rpg ? Co budes robit na tej zakladni -
to ze budes mit malou lod neznamena, ze musis byt na vsechno sam...muzes se pridat do nejake organizace a litat na velke mise...jako stihac chranit vase konvoje plne surovin nebo vase materske lode, jako bombarder nicit ty nepratelske materske lode...vzhledem k litani nad planetama (viz. video), zrejme i utoky na pozemni cile, muzes obchodovat s nejakou mensi nakladni lodi, muzes vozit pasazery s dopravni lodi, muzes delat pruzkum s pruzkumnou lodi, nebo se dat na drahu mechanika a opravovat s opravarenskou lodi...ikdyz tam uz to chce asi vic lidi, aspon 2 :) Samozrejme bounty hunter, nebo pirat, nebo policajt, nebo vojak....
-
Pokud vyloženě nechceš podpořit hru, kup základní balíček. Všechny větší lodě si budeš moct opatřit ve hře.
Pokud budeš sám, tak budeš mít dvě možnosti. Buď si pořídit menší loď a jít po menších až středních cílech, nebo si pořídit NPC posádku do větší lodě. Ty menší multi-crew jsou ještě lítetalný úplně sólo... Constellation se ovládá jak větší stíhač.
Pokud chceš hrát BH, tak si nemyslím, že to bude problém... tam vyloženě nebudeš potřebovat víc lidí. Zneškodníš nepřátelskou loď, pilota v omráčíš a strčíš do cely, nebo pokud máš odměnu za mrtvýho tak zastřelíš. -
Já se furt nemužu rozhodnout, jestli nějakou loď koupit, nebo ne. Walltare, co tam budu moct dělat, když bych chtěl lítat jako one-man-crew? Myslím, že sehnat tým na ovládání jedný lodi je nereálný...alespoň pro mě. Půjde třeba nějak rozumně hrát bounty hunter když budu na všechno sám? Z tohohle systému sem trochu zmatenej.
-
Když se přihlásíš do RSI do sekce My Hangar, tak je tzam co všechno vlastníš. Když klikneš na takový šedý trojúhelník vedle toho balíčku, tak ti to ukáže co všechno v něm je.
Ale co vím, tak všechny do teď prodané balíčky měly SQ-42 první díl. A lidi co přispěli na hru dost brzo, tak ještě dostanou zadarmo druhý díl. -
Vypadá to naprosto famózně *14*
BTW v těch kombinací služeb a balíčků se už naprosto ztrácím, ale chápu správně, že když mám "Digital Mercenary" s Aurorou, tak je to včetně SQ-42, je to tak? Díky! -
*8*
Neneee, tak tohle je neco neuveritelnyho. Pustil jsem si obe videa pro jistotu trikrat, aby me nic neuniklo...
Asi bych mel zacit setrit na nejaky zelezo z pekla, protoze tohle budu muset mit ve Full HD double full full.
Vidim to v jasnejch barvach: Rozvod, dite do decaku a kamarady vymazat z pameti.... *1* -
Musím říct, že tohle je něco co jsem nečekal ještě tak další dva nebo 3 roky... To že budou muset zapojit nějakou úroveň PG bylo jasné, ale že půjdou až do létání nad planetama hned teď od začátku mě vážně vyrazilo dech.
Jinak další informace z livestreamu co by mohla zajímat lidi co mají zájem o SC... Na začátku příštího roku se budou oddělovat balíčky SQ-42 a SC. To znamená, že se budou prodávat zvlášť. Co jsem zaslechl, tak CIG chce přejít od financování prodejem lodí na prodej SQ-42 a prodej lodí ukončit jakmile budou schopní vývoj hry platit z prodejů SQ-42.
Takže tento rok asi bude dobrý čas na to koupit si balíček za nižší cenu... pokud vás zajímá SQ-42.
EDIT: To o tom oddělení SQ-42 a SC musím ještě jednou ověřit... Jestli jsem se někde nepřeslech. Protože se o tom nějak nikde nemluví. Takže to možná není pravda.
Pokud zakládáte nový účet, tak taky doporučím využít referal programu, který dává odměny jak nováčkům (5000 UEC... kterou můžete použít na nákup v obchdě, nebo si je nechat do hry), tak i lidem co je na hru odkážou. Kód vám může dát každý backer, takže pokud máte nějakého kamarádu, tak mu reknětě (pokud ne, tak můj kód je STAR-WYGV-WRB2 ).