Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen ukazuje poprvé přistání na planetě a toulky městem
13.10.2014 | Aleš Smutný
208 příspěvků
-
Ta hra je byla dělaná pro nex-gen PC, které ještě ani nebyli a teď už se začínají objevovat. Tím chci říct, že když Star Citizen začalo s vývojem a ukázalo první hratelnou část, tak byl stav hardwaru takový, že ten kdo neměl high-end GPU, tak měl problém. Teď už vydla nová řada GPU od Nvidie a začíná to být v pohodě, protože si člověk zahraje i s něčím normálnějším než je high-end. Tím chci říct, že ta hra počítala s tím, že se bude vyvíjet roky a proto nasadila grafické nároky tak vysoko, přižemž počítala s tím, že v době vydání to již nebude problém. Kdyby nasadili grafiky na normální hratelnou úroveň již na začátku, tak by v době vydání již lidí nadávali, že je to zastaralé a tak... Takže já osobně jsem rád, že to vyvíjí s takovou perfektní grafikou a počítám s tím, že další řada GPU už to utáhne úplně v pohodě :)
-
-
lol lol lol ... cece, uz to nehul. Vykonostni rozdil mezi 5 let starym HW a soudobym HW je tak 5% max.
-
-
Hele to ne to bude vic pocitej ze 1 rok tak 10-az 20 procent rust vykonsti. Musis zapocitat GPU CPU, SSD, a hlavne vyuziti vicejadrovyh CPU. JA zmenil stare Q6600 3HGZ 4core cpu za I7 2600K 4.GHZ a grafiku GTX 670, a vykon vyskocil asi o 100 procent a to byly 4 roky rozdil HW. Navic ted se daji lepe taktovat CPU a grafiky maji boost.Navic menis narok na ZDROJ- mensi mikro technologie, mensi chlazeni atd.. takze 5 procent za 5 let to je s odpustenim bl...st :))
-
-
Mam cca 2-3 roky stary pocitac,ktery ani v dobe koupe nebyl zadny High-end.
Presto mi ta hra jede v pohode. Ne na maximalni detaily(pak se to opravdu seka),ale i tak hra vypada extremne dobre. -
-
Pretože v AC dokopy ešte nič nie je ;) Len malé loďky v malom priestore s pár šutrami a agresívne nastaveným LOD. Tie najnáročnejšie veci ešte len budú pribúdať. Zober si len možnosť pohybovať sa po lodiach. Miesto jedného globálneho fyzikálneho systému, bude musieť byť jeden menší pre každú loď v hre. A to je len jedna z mnohých vecí, ktoré s nárokmi zamávajú.
Ja osobne mám už vyčlenené "SC konto" ktorým zafinancujem nový HW, až to vydajú. Už teraz tam mám skoro 2000€, takže som pripravený *5* -
-
tak to si to poriesil KOKO.TKO
-
-
-
No ale musíš počítat s tím, že to co máme teď není vůbec blízko levelu detailů který vidíš na tomhle videu (30M polygonů) ... Máme bitvy 5v5, ve hře možná budou až 50v50. Takže ani ten dnešní High end možná nebude stačit.
Záleží prakticky na tom kolik toho ještě doženou optimalizací a LODem. -
-
Hlavně, aby ty boje u FPS byly rychlé (60 FPS+). Klidně s omezením počtu lodí. Aby z toho nebyla zoufalost v Eve, kde zpomalují čas, pak se to hraje naprosto šíleně. Tohle má snad být rychlá akce ve stylu Unreal tournament.
Stejně v MP omezuješ grafiku aby jsi měl plynulost. Snad to vymakají a pojede to bez záseků. To pak dokáže dost naštvat. -
-
max: Ne, 30 fps opravdu na strilecku nestaci...
-
Jak píše Walltar, naviac aj samotný systém smrti bude hráčov tlačiť skôr do opatrného taktického postupu a zbytočne neriskovať
-
stačí 30 fps pro filmovejší zažitek
-
Tak tohle určitě rychlá akce ve stylu unreal tournament nebude ... má to být simulátor.
A zrovna FPS bylo popsané jako taktické ...
-
-
-
-
Mít to licenci StarWars.... tak.... přestávám být oběratelem Brazzers
-
-
já si zas představil jak se procházím po FIrefly *1*
-
-
Spíš Serenity ne? *3*
-
-
Je to Firefly class transport ... takže obojí je správně.
-
-
-
-
Vypadá to Fantástico! *14*
Zajímalo by mně, jestli v téhle fázi vývoje už používají geniální oblékací systém (script) od studia Warhorse. -
Mno tak působí to velkolepě. Ještě aby se za tím pozlátkem ukrývala i hra.
-
-
To si právě taky říkám, protože zatím mám dojem, že to bude akorát benchmark pro kompy s 10-ti Titánama ve SLI a to bude tak vše.
-
-
Toho bych se nebál. Když se mrkneš na oficiální stránky a za příslušnou cenu si koupíš balíček obsahující přístup do zatim vydaných částí hry + plný hry v budoucnu, kterej taky obsahuje určitou loď, tak si to můžeš zahrát. Zatim je přístupnej Hangar a Arena Commander. Osobně sem to sice nezkoušel, protože to nemam jak zaplatit, ale když se koukneš na nějaký gameplaye nebo let´s playe tak to jde v pohodě poznat, že to hratelný je.
-
-
-
To sem proste musim dat :)))
http://i.chzbgr.com/maxW500/7910121984/h1CE0F7E2/ *1* *1* -
-
http://gfycat.com/LoneRingedIrishwaterspaniel
-
-
No jo no, peasanti budou navždy peasanty *1* .
-
lol
-
-
-
umí tohle i Vaše konzole? *1*
-
-
pc za 10k taky ne,srovnani mimo
-
-
5let PC za 5k zvladne presne totez co konzole za 10+.
-
Mám 2 roky staré PC čo ma stál 11K a hrám SC, sice na minime ale aj tak to vyzerá pekne *4*
-
Hele, nehádej se a přej mu to. Po dlouhý době se tu objevila opravdu velká AAA hra jen pro PC, tak ať si tu prozornost pro jejich krabičky naši chlapci užijou. Třeba to půjde kromě toho benchmarkování i hrát a když to dopadne opravdu dobře, tak to bude možná i zábavný...
-
-
Hra, která si vizualitou a velikostí vytírá s čímkoliv na krabičkách a hned je to benchmark bez hratelnosti, i když to ani nevyšlo. Závist konzoloidů v plné síle. *15*
-
ja hraju na obojim a nevidim duvod bl*t tyhle reci jako decko.kazda platforma ma svoje a proto je pouzivam.star citizen vypada fakt hezky ale hrat to nebudu,tyhle space sim nejsou moje kava.priklad-to ze mam radsi battlefield neni duvod nadavat na tohle,asi tak
-
-
A tak je to správně. Hrát hry, co tě baví na čemkoliv chceš a neohlížet se na kecy místních "odborníků", kteří vědí, co je dobré hrát (a samozřejmě na čem) a co již ne...
Jinak malá rada. Jelikož se pohybuješ na diskuzích games.cz, doporučím pomlčet, že máš radši "podřadný" Battlefield a neobdivuješ "nejúžasnější" Star Citizen, protože jinak Tě tady zlynčují. -
-
battlefield je totiz genericka srajda ktera vznika rok co rok a je porad o jednom a tom samym,nic co se podoba star citizenu tu jeste nebylo
-
-
tak na tom se kupodivu i shodneme, měl bys s těmi dětskými řečmi raději přestat
-
-
ono uz to vyslo? ;)
-
-
a konzole za 100k jo? *3*
-
-
-
prvni hra od dob crysis 1,ktera nekam posune grafickej kabatek (jo dobre,crysis 3 a ryse taky nevypada spatne,at nezeru)
-
Vypadá to přehnaně. Konečně hra, která využívá potenciál PC. Očividně by tohle na PS4/XBONE nikdy nemohlo fungovat, ledaže by port dělal Ubisoft se svojí filozofií "čím méně fps, tím líp" a "rozlišení je jen číslo". *15*
Btw, nová commercial:
https://www.youtube.com/watch?v=qE7TFnSl9y4&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA -
-
Ten Ubisoft me rozbil :D
-
-
Absolutní masakr!! Těším se jak malej kluk. *14*
-
Teda no upřímně mi spadla ústa. Takovej pocit jsem měl naposled u dobrého filmu! Na tu hru se s kamarády po vydání zřejmě sesypeme. V každým případě. "We'll be watching, Commander" Do vydání ještě času dost a nehodlám bláznit s nějakým předplatným.
-
-
Jj je to super proste zijici dychajici vesmir.My uz litame v arene.Ted v patek bude dalsi rozsireni na vice variant lodi a chysta se zvetseni map a dalsi veci.A samozrejme do konce tydne muzeme litat i s lodema ktere jsme si nekoupily ;) Darek a navic zatezovy test ;)
-