Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pak, že Zaklínač byl hajpovaný... aspoň k tomu nevycházel film a dementní hračky pro děcka. Starý dobrý Kyle Katarn se musí v hrobě obracet. Toho snad nechá mickey odpočívat.
    • Zaklínač byl hypovaný tři roky a nakonec to byl casual, že jsem měl problém umřít. V Battlefrontu aspoň umřeš a byl hypovaný půl roku.
      • Tak zase neprehanen...a uvedom si, ze ne kazdy chce hrat hry na urovni souls her. Hry maji byt predevsim zabava a ne utrpeni.
      • wenceslaus
        Zaklínač měl víc obtížností než jen "Just story"
        • Lukass
          Tos sice jo, ale po 10 levlu sem na nejtezssi obriznost prakticky nebyl schopne umrit. Zjednoduseny az hanba. Dvojka to byla jina kava, tam byla tezka obtiznost opravdu tezka.
        • jsem si toho plně vědom *3*
  • za mě jasná desítka. Dlouho jsem nehrál něco tak perfektního. Snad jsem konzervativní a nepotřebuji něco navíc nového co většinou jen celou hru dělá zmatenější a složitější, ale tohle je prostě klasa v perfektní grafice. Jak tu někdo napsal kdo potřebuje nějaké vylepšování zbraní a nějaké novinky.
    • Ty kráso, tak ty máš fakt dost. To je tvoje první hra v životě že?
      • nightborne
        Tak hlavně buďme rádi, že jeho hry nesdílejí herní vývojáři, jinak bychom dneska v každý střílečce hledali modrou kartu k modrejm dveřím a zelenou k zelenejm.
  • Takový brak tyvole. A já nadával na nového Fallouta. *1*
    • Zapomněl jsem dodat: Z mého pohledu. *2*
  • Díky za recenzi. MP hry sice nehraju, ale jsem za nadprůměrné hodnocení u této hry velmi rád, protože je fajn vidět, když to hne žlučí místním "odborníkům na herní vkus". Samozřejmě přeji i EA (pokud je hra kvalitní) zasloužené prodeje u všech svých her.
    • Ty to nemáš v hlavě v pořádku.
      • Copak? Proč by mi mělo vadit, že někomu se nějaká hra líbí? Proč bych to dělal, když to v hlavě právě naopak v pořádku mám?
        • A proč by ti mělo vadit, když se někomu hra nelíbí, když to máš teda v hlavě v pořádku?
  • Geniální hra, konečně neco zajímavého po všech tech COD, CS, BF,... Skvělá grafika a optimlizace, užasná hratelnost, jako celek to šlape skvěle...

Koupil sem si Ultimte edici tkaže se už těším na další DLC...

Po zaklínači nejlepší kousek letošního roku a dobrá náprava chudi po tragickém falloutu, a za dlooouhou odbu nejlepší střílečka
    • nightborne
      Úžasná hratelnost =)?

Ale co, když tě baví, jenom dobře =)!
      • Hlavně se neposr*t z toho, že to někoho baví a přijde mu to dobrý, že?
        • nightborne
          He? Co to blábolíš? Přijde ti, že mi to nějak trhá žíly? Přijde ti, že "Ale co, když tě to baví, jenom dobře," je nějaká známka toho, že to nedokážu unýst?

A co jako, že ho to baví? Mě to chvíli taky bavilo dost, a když mám povrchní chvilku a chci se podívat na parádní grafiku a chvíli si zastřílet, klidně si to zas pustím, a nijak se za to nestydím. Tak moc nechápu ty tvý poznámky ;).
          • "Úžasná hratelnost?"

Ale no ták, ty urýpaná tlamo...
            • Jo tak to pozor, protože expertík si něco myslí...
            • nightborne
              Nemá to úžasnou hratelnost. Hratelnost je průměrná, což musí potvrdit každej, kdo to nehraje jako první hru v životě. Proto vyjadřuju údiv, že někdo vyzdvihuje i tu hratelnost. Grafika je nicméně fenomenální.

I přes průměrnou hratelnost není problém, aby to někoho bavilo, protože to prostě vypadá skvěle a akce dokáže být strhující.

Ale co já tady něco vysvětluju nějakýmu anonymnímu kokůtkovi, boha.
        • vsak jo, prase se taky rado rochni v bahne a nikdo mu to nevycita *1*
          • Běž si hrát ty svoje nezávislý magořiny a nemel casuale.
            • kennyB
              Ted: kterou hru máš na mysli??? Ono je to tu totiž u každé hry stejné, co se komentářů týče...
            • Vidim ze jsi to nepochopil, tak ti to vysvetlim jak diteti ze zvlastni skoly. Vetsina her za ktery se plati ma obsah, ktery ma urcitou kvalitu a tim to vyvazuje cenu.
              Tohle ne.
            • "ta hra vznikla jenom proto, abys za nu zaplatil."

Díky bohu, že ostatní hry vznikají z dobroty srdce vývojářů, kterým je u p*dele, že klidně i na hře prodělají, co? *7*
            • noob neunesl kritiku svoji oblibene h(s)racky a vzteka se jak maly harant

EA dela jenom komercni odpad, ta hra vznikla jenom proto, abys za nu zaplatil. Hrat uz se to nema. Deal with it. *5*
  • Harshday
    Jsem letitým fanouškem Star Wars, takže bych to musel mít i kdyby to mělo 2/10. Hlavně doufám aby to opravdu nebyl až takový průsser. Do stažení už jen jedna hodina, tak snad to nebude tak hrozné. Ale jak jsem si to tu tak pročetl, tak nástupce původního battlefrontu to nebude. :)
    Jediné co mi fakt tu hru znechutilo když jsem si přinesl hru domu, následně otevřel krabici a zjistil, že jede přes origin *1* .
    • Bude to ještě mnohem větší srágora než si dokážeš představit. Jak za takovýhle "hry" můžou lidi platit, je mimo moje chápání, to by se mělo dávat zadarmo...
    • Harshday
      Mimochodem, nebyl jsem tu na webu asi čtyři roky, ale co je to tu za zasrannou cenzuru?
      • Erien
        Jakou cenzuru myslíš? Jakože nejde psát sprosté slova? Já tu chodím, ještě když to měl JD a nepamatuju, že by to bylo někdy jinak. Hra rozhodně není pr****r. Je to prostě obyčejná jednoduchá střílečka, pokud ti tohle nevadí, a seš fanda SW tak budeš spokojen.
  • "Opravdu ideální přijít z práce domů a hodinku či dvě si zastřílet a přesto patřit k tomu lepšímu průměru."

WTF? Lepší průměr mezi naprostýma lamama? Ještě řekni, že to hraješ na konzoli a platí to dvojnásob.
    Jaký to má smysl něco zapnout na hodinu, udělat nesmyslně pif paf kde vlastně o nic nejde, celé je to blbé a vlastně dle tvých slov nezáleží, jestli někoho vůbec trefíš a zase to vypnout? Co ti tohleto dá?

Stejně jako má single nějaký cíl, tak ho musíš mít i v MP, chtít vyhrát, být lepší, než ti ostatní a to jde jen pokud máš nějaké fungující mechanismy a skvělý gameplay a ne plochou nudnou blbinu, to tu hodinu života raději dělej něco jiného. Navíc pokud by tě hra opravdu bavila, tak ji po hodině nevypneš. Tento casual pohled některých jedinců fakt nechápu.
    • pokud ho to bavit, tak to staci. proc v tom hledat neco vic. pokud ho hra takto hrat bavi tak nechapu proc se rozcilujes. vetsinova populace hracu nema na hrani tak jako tak moc casu, a tak tyto jak ty rikas casual hry jim naprosto vyhovuji. Proc tobe to ale vadi nechapu. na svete je spousta hc titulu i pro hrace jako si ty, kteremu tohle ocividne nestaci. nebo chces rict, ze hry by meliu hrat jen jedinci vyvoleni, nejlepe tebou?
    • "Mááámííí, já nechci, aby si ostatní děti bavily jinak u jiných hraček, než s jakými si hraju já. "
      *pak se rozbrečí, jak malý děcko, do máminy sukně*

Díky za tvé rozepsání, ale pokud by někdo neměl čas, shrnul jsem tvůj příspěvek pouze na dva řádky.
    • C-BEAM
      až trochu vyrosteš tak ten "casual pohled" pochopíš
      • Aristarch
        Mam 43 rokov, s hrami ako Manic Miner som vyrastal. Kedy ten pohlad, podla teba, uvidim...ked na konci zivota bude ten tunel? Je mi zle z toho, ked niekto urcuje ludom, ako sa maju pozerat na hry. Je poondiata doba, ked ti iny urcuju, co sa ti moze a co nie pacit. To je to iste...ako ked mi niekto tvrdi, ze volske oko zo slaninov je nezdrave a preto mi nema chutit.
        • C-BEAM
          je skutečně tak těžké pochopit, že většina lidí má dostatek výzev v reálném životě a nepotřebují si přidávat další i v tom virtuálním? Že hry berou jako relax a nejde jim o dosažení vrcholu žebříčku? že se chtějí pouze odreagovat, pobavit a věnovat se pak něčemu jinému? Já mám také rád v hrách výzvy, snažím se v nich překonávat sama sebe ale také rozumím lidem kteří hry neberou až tak vážně a možná by si to mohl pochopit také. A nikdo ti nevnucuje co se ti má líbit a co ne, nebuď paranoidní.
          • Aristarch
            OK... tak ako si to napísal teraz...tak takto to beriem. ;)
  • Horsie je, ze zabudame ze taky BF2 mod Forgotten mode ponukal tiez velku porciu zabavy a bol prakticky zadarmo. Zatial co dnes platime za mody akoby za plne hry a niekedy aj dvakrat za tu istu hru. EA sice robit hry nevie, ale dojit ludi vedia genialne...
  • Nechápu jak taková bezduchá střílečka, ještě někoho může bavit.Grafika není vše.
    • Pokud toho máte zaměstnání, při kterém musíte přemýšlet, tak rád sáhnete po 'bezduché' hře.
    • Právě jste uvedl důvod proč to některé baví.. třeba zrovna nemají náladu.. hledat nějakého ducha. ;)
  • ako je to spravene v sekcii missions (teda single player) co sa tyka odmeny za uspesne dokoncenie ..dostava xp ktore sa potom zapocitavaju k multiplayeru ? alebo za single nedostane nic.
    • nightborne
      Dostaneš tam xp, který se normálně počítá do mulťákovýho ranku, ano. Ale tak málo, že se to rozhodně farmit nevyplatí - za jeden zápas máš víc než za hodinu misí pomalu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit