Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkING
    to je fakt nadhera !! predstava, ze takto vypada kotor. dokonce i nejakou "COD style" strilecku, akci bych si s radosti zahral v tomto prostredi. otazka pro ty co to hrali ... opravdu to takto pekne vypada i ve hre ???
    • nightborne
      Ty screeny, minimálně prvních cca 40, je direkt ze hry, takže jo, vypadá.
  • SeriousSam
    Jako hra se mi celkem dost líbí. Je to určitě výborný na odreagování. Samozřejmě vypadá to naprosto famózně po stránce grafiky a hlavně zvuku. Mám rád Hvězdné války (starou trilogii víc *15* ), takže tato hra mě nadchla. Jsem zvědav jak to budou nadále rozšiřovat. Ale určitě jako GOTY edice ve slevě se to vyplatí více. Toť můj názor *3*
  • Osviceny
    Důležitá otázka, která je pro mne dost zásadní a rozhodne jestli koupím, nebo ne... Můžu tam střílet ty kre*enský Ewoky ?
    • nightborne
      Tipnu si, text recenze jsi nečetl, že ;)?
      • Osviceny
        Ne, jediný co mě zajímá jsou Ewoci, moje noční můra !!!
  • To je nenávisti, jak kdosi řekl, nikdo nenávidí hry více než samotní hráči a já bych to upřesnil na PC hráče. Hodnocení PC verze na MT 3.8/10 mluví za vše.
  • Jakozto Arma veteran po shlednuti gameplay videa hodnotim tuto hru 4/10, tedy mirny podprumer a zaroven se podivuji nad vydanim teto hry na PC platformu. To si opravdu nekdo koupi na PC ? *8*
    • koupí a počkej na slevovou akci, to pak budou PC knedlíci kupovat po desítkách...
    • Miluju SW ale za tohle bych nedal ani korunu. Za mě 2/10 protože je to mulťák a je to furt dokola...a dělá to prznitel dětí disney
    • Arma veteran :D :D
  • Měli graficky poladit původní Battlefront, tohle už z recenzí působí dojmem vydělat na euforii která vládne díky filmu... Který jsem dnes viděl, SW Nová naděje po 30ti letech... EA Games akorát vydělává na euforii... *13*
  • Tato hra je celkem příšerná. Vysoká cena, málo map a málo obsahu obecně (řekl bych, že snad jediná docela důležitá věc na odemknutí je raketový batoh, který se dá vcelku rychle získat). Chci tím říci, že lokace se velmi rychle ohrají a není zde nic, proč by člověk měl tuto hru hrát, vždyť i ty počáteční zbraně jsou velmi slušné.
    Takže pro hardcore hráče to není to pravé, jenže takřka všechny módy úplně nefungují, hra je příliš chaotická díky náhodným spawnům a velikostí map a tak příležitostný hráč bude velmi rychle frustrován z "počátečních" neúspěchů. Dále mi notně vadí, že zde není absolutně žádná podpora módů a hra neobsahuje vyjma survivalu a pár trapných módů žádný singleplayer. Na starých bf jsem měl moc rád custom batle ty byly na odreagování super.
    Čekal jsem od téhle hry spoustu lokací, které byly i ve starých bf v lepším grafickém zobrazení, prakticky stejný nebo podobný multiplayerový systém s možností hrát offline multiplayerové módy s boty, staré ale i nové herní módy a možná nějaký ten rp prvek v podobě upgradů výbavy pro jednotlivé classy ( ty byly mimochodem úplně zrušeny). Bez season passu to co jsem dostal je něco jako neúplná demoverze toho co jsem očekával. EA mě tímto kouskem donutili přemýšlet, zdali má vůbec smysl kupovat nějaké nové hry, a dozajista přesvědčili o tom, že ne ty jejich.
  • Tak autor brečí nad nedoladěností hratelnosti a balanci. To je něco, co se do pár měsíců vychytá a dobalancuje, případně přibudou nějaké features, které přidají i prvky hlubší taktiky. Prostě počkám 2 3 měsíce, až to zlevní na g2a a pak to bude nářez :) Zmínka o grafice a optimalizaci nesmírně potěšila.
  • Chci se zeptat...dá se hra hrát v offline módu? Jsou zde boti? Nebo se jedná čistě o multiplayer s jinými hráči?

díky
    • nightborne
      ...přečti si recenzi.

Je to skoro čistě mulťák, máš tam pár misí proti AI, ale ty, když si je chceš projít všechny, vydržej odhadem tak na dvě hoďky.
  • Pohoda hra. Sice trochu casual a já jsem převážně casual hráč viz Witcher 3...
    • ha, uz tu mam dvojce, tak pod kluku, snaz se *1*
      • Tak teď jsme tu už tři teda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit