Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Battlefront - recenze PC verze
21.11.2015 | Jan Slavík
335 příspěvků
-
Kdo je to ten casual hráč?
Já to u této hry čtu docela často v diskusích.
To je jako nějaký zelnáč hráč? -
-
Casaul hráči jsou všichni, co hrají jen tak pro zábavu, i nějaké izometrické vykopávky jsou casual hry. Hardcore hráči jsou profící v Dotě, ve StarCraftu apod.
-
To je konzolista co si myslí, že AC je RPG.
-
Pokud se zeptáš místních "odborníků na herní vkus", jsou to samozřejmě ti, co zničili hraní, zjednodušili hry, omezili rozvoj her a podobný breky. Samozřejmě nezapomenou zmínit konzole, jako původ tohoto zla na světě - bez konzolí by samozřejmě byl každej hardcore hráč a každej by měl dvaatřiceti jádra s 10 GHz + Titan X se 64 GB VRAM + 256 GB RAM.
Ne*etardovaná definice říká, že to jsou pouze příležitostní hráči, kteří netráví u her celý svůj volný čas a odehrají pár her do roka.. -
Obcasni hraci kteri se intenzivne venuji i jinym vecem nez jen hram.
-
-
To jsme tady teda všichni casual hráči...
-
-
To je hráč co hraje hry jako Farmville, Battlefront a tak obecně ty přehajpované srajdy
-
-
A pane profesore ti co hrají Worms nebo tetris jsou hardcore hráči nebo casual hráči? Ono totiž uznat za hardcore hráče trotla, co hraje vehemetně underground vycucanou charitativní plošinovou plácaninu o který nikdo nikdy neslyšel, stejně tak jako trotla, který hraje jen a pouze Armu se vlastně zdá být velmi obtížným úkolem. I ten trotl, co tráví hodiny denně přeskakováním z her na hru a jeho růžová knihovnička mu čítá 999999999 nejrůznějších chujovin, je taky vlastně casual, není důvodu, co by z něj mělo být harcore. Jestli ten hc hráč nebude jen mýtus, pouhá vymyšlenina jakýchsi ptáků, co by rádi snad vykastovali i svá ho*na.
No těžko říct, já se třeba modlím k tetrisu a contře a pro ostatní "shráče" jsem už připravil tábory. Dívat se na to, k jakému hanobení hrářské rasy po řadu let docházelo, dosahuje vrcholu. Kdo nehraje tetris a contru je podělanej casual a nůb a o hrách nic neví! Tak krásně jednoduchý to je.
-
-
-
Chudák Veskoslav tady bojuje s armádou anonymnich trolu a jak to tak čtu že mu to za to vůbec stojí *1* Obzvlášt MP koment je vtipný. Proč běhat jak ocas po mapě s ostatními hráči? Ne ne radši budu hrát single jako AC kde se hráči vymlouvají na příběh a přitom se hra hraje vlastně sama. :)
-
-
Máš snad něco proti mě?
-
-
yep
-
-
-
A já se na hraní těším. Včera jsme hráli na PS4 a vypadá to úžasně. Problém bude v té znovuhratelnosti, kdy měl stejný problém i Titanfall a nakonec jsem ho hrál docela dlouho. Osobně bych uvítal něco jako zrušený projekt 1313. Zatím se "smířím" s tímto, protože to beru jako takové hezké doplněné univerza SW. A pořád lepší toto než aby se soustředili na "příběh", co provází poslední dva díly Battlefield. Co si budeme nalhávat, ani předchozí Battlefronty mají zbytečný příběh. Problém této hry je spíše absence vesmírných bitev v měřítku BII či pouze příběh starých filmů a částečně VII. dílu. Pro někoho to také může být cena, kdy Season Pack je stejně drahý jako základní hra. Bylo by fajn, kdyby byly nějaké moderské nástroje uvolněné od studia. Vím, naivní představa, ale už jsem zažil větší náhody:)
-
-
Tak dle nedávných zpráv EA planuje několik nových Star Wars her(Mají dlouhodobou licenci). Na jedné z nich pracuje Amy Hennig, která pracovala i na Uncharted, takže to bude možná podobné 1313.
-
-
Mě se hlavně 1313 líbil, že konečně jsi nehrál za Jedo, Sith a podobné srandy. Udělat takový "Prey" ve světě Star Wars. To by byla pecka.
-
-
A navíc to vypadalo pěkně špinavě, jako staré dobré Star Wars.
-
-
No třeba se k tomu vrátí. Vizuálně by jim SW hry šly, jak jde vidět. Takže hurá najmout slušné scénáristy a hurá do víru válek, smrti a beznaděje. Bych třeba i uvítal něco jako imperiální agent, co hledá přeživší Jedi či Rebélii.
-
-
Jo o tom jsem slyšel, ale prý to není žádná hitparáda, co se týče hratelnosti a příběhu. Ale pokud někde seženu, tak určitě vyzkouším. Děkuji za připomenutí.
-
Tak to vyzkoušej Star Wars: Shadow of the Empire. bylo to myslím na N64. A má to i PC port.
-
-
-
-
-
-
Takže jak bugflíd zabaví a jde se dál... *3*
-
Jinak jak se tady nadává na respawn. Je pravda, tragédie. Ale to si nepamatuje na předchozí díly? Autoři to zachovají a je to špatně *1* MP totiž u pozemních bitev vypadalo tak, že 50% hráčů mělo zaměřené výsadkové pozice nepřítele a zvesela tam pálilo vším, co mělo
-
-
Mám to koupené s PS4 a je to nezkutečná pecka. Člověk příjde z práce, hodinu denně, co si to zahraji si užiju grafické, zvukové orgie. Hratelnost je na nejlepší úrovni stříleček, co jsem viděl a hrál. Za mě 9/10, jelikož tam není singe kampaň. A ano, jsem casual hráč jak poleno!!!
-
-
tak jestli je to tvoje prvni hra v zivote, kor fps, tak mozna bude nejlepsi, zejo...
-
-
Já bych chtěl skin mimoně, doufám, že na to bude nějaké dlc za 5 tisíc.
-
Skopírujem čo som napísal 19.10.2015
"Najväčšie sklamanie roka, väčšiu úbohosť som ešte nehral!!! okrem grafiky a pekného audia + žmýkania SW značky to nemá absolútne čo ponúknuť.
Gameplay to nemá žiadny!! módy v bete boli ako z nejakej MP vložky ktoré zvyknú pridávať k čisto singleplayer hrám. Proste je to čistá štvrtá cenová skupina!!! za toto sa môže DICE hanbiť."
TAK ČO SOM VRAVEL, TO SA AJ NAPLNILO!!!!!!!!!!! *5* -
-
Tak tak, krásný vizuál ale stupidní hratelnost pro stupidní jedince, fuj...
-
-
Návod: Jak hrát Star Wars Battlefront
(1) Odinstalovat origin
(2) Nainstalovat steam
(3)Napsat do vyhledvání Star Wars Battlefront II
(4) Koupit Star Wars Battlefront II za 9.99€
(5) Hrajte *3* *5*
*1* -
klasika BF