Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ukazuje se ze Bioware proste nema s engine obsluhujicim velke mnozstvi lidi naraz zkusenosti. Ani neskutecne orezani grafiky na to, aby hra vypadala jak 5 let stara a vhodna i na mobilni telefony - stale proste na plynulost u slabsich stroju nestaci. Ja osobne na svem PC nepozoruju zadny pokles FPS, jenze moje sestava je notny kus nad minimalni specifikaci (I7, 16GB RAM, 256SSD, GTX580). Jen tedy nekdy mirne lagy kvuli wifi pripojeni.
    Po prekonani uvodniho odporu ke grafice me hra bavi. Grafika opravdu neni hezka, herni system opravdu neni odladeny, herni obtiznost je nastavena opravdu velmi nizko, vesmirne souboje jsou opravdu jen primitivni arkada na urovni 8bit automatu. Pribeh za troopera je opravdu dobry a i bocni questy jsou casto zajimave a zabavne. Na 40lvl jsem potkal prvni FlashPoint co prekonal v kvalite ten uplne prvni Ellysees (nebo tak nejak) byl finalne prekonan dvojserii Jedi Prisoner - asi 10 FP mezi tim nedosahovalo kvalit prvniho. Lidi v nasi guilde jsou stale stejna fajn parta.

Hlavni obavy jsou z toho co udelaji lidi po dohrani pribehu. Fajn, cast lidi zkusi jiny povolani pripadne za druhou frakci. Tzn 2-3 mesice celkem. Otazka je, co pak? Bude end content natolik zabavny aby tam ti lidi zustali? Bude BW zvladat pridavat dalsi nove questy a FP tak rychle a v takove kvalite, jak bude rust krivka znudenosti hracu po dohrani pribehu? Preci jen - je to placena sluzba lidi budou chtit novou a novou zabavu pravidelne za sve penize.A Bioware nema zrovna velke zkusenosti s MMO.
    Pokud to zvladnou jenom dobre. Pokud to nezvladnou tak rychle a tak kvalitne, jak to namlsani zakaznici budou chtit padne v kvetnu SW Tor do pomale spiraly smrti - odliv hracu kteri strhnou sve kamarady pryc jako je strhli dovnitr povede k mensim ziskum, mene penezum na novy content a dalsimu odlivu a dalsim mene penezum a padu do hlubin.
  • sugyn
    Ja bych videl za problem Hero engine a single threading.
  • Vzdalenost travy nastavit jde, pokud myslis tu "mlhu" co skryje teren ve vetsi dalce tak ta jde nastavit pres .ini, bohuzel z hlavy nevim command.
  • Hmm muj osmilety syn to hraje a anglicky neumi a uz je na 13lvl.
    Ja to hraju kvuli pribehu on kvuli tomu ze ma rad clone wars a pohadkove kresleny hry.
    Ma napsane na papire ze kdyz na nej bude nekdo mluvit ma odpovedet "sorry 8 yrs no english", odpovedi macka random a kdyz je tam "light ikonka" u volby a "dark ikonka" tak vybere light.
    Ta hra je stejne jednoducha a nelisi se konceptem a ovladanim nijak od dnenich tuctovych MMO. Na jeji hrani neni anglictina potreba.
    Samozrejme fandove SW co si chteji uzit pribeh si to bez svetoveho jazyku neuziji.
  • v bete bolo nastavenie dohladnost iokolia...2hy ci 3ti beta test wikend to odstranili a doteraz nepridali moc som nepobral ale samozrejme to na minime boostlo fps tak o 40% + jednoducha vec ktora nechyba snad v ziadnom mmo
  • Haha, si upad né? Crysis jsem kdysi rozjel na 9800 gt, na střední detaily v 1280x1024. A nepadlo to pod 22-24 fps. *1*
  • Hral jsem teda jen betu, ale pamatuju si ze tam byl pravdepodobne memory leak, protoze to vzdycky zacalo po nejake dobe desne spomalovat a hrabat z hdd. Po restartu hry pak vse v cajku a warzony se asi jen tak nezlepsi, proste vic hracu po hromade navic behem bety to dost lagovalo aj prez tyden kdy tam moc hracu nebylo.
  • Reagoval jsem na znacne "bulvarni" citaci pana Ohlena, ktery jestli je pravda ze pravil, ze 95% lidem to jede ok a 5% ma slaby komp tak bud lze nebo keca. Dalsi cast mojeho flamu se snazi naznacit ze BF3 je o dost narocnejsi a jede lip. Nastaveni textur na high je bugnute, vypada jak medium ale kdyz priblizis kameru hodne blizko k modelu hrace, tak vidis ze textury jeho obleceni se prepnou do high. Z dalky jsou jak medium. Engine mi prijde zpraseny vzhledem k tomu ze nekde to jede na 100 fps a nekde na 3 fps. A taky protoze mi TOR jako jedina hra zalaguje winy tak ze se seka i mys. Naposledy jsem to zazil na WinXP.
    Edit: a to jeste nemluvim o problemech v ovladani, lagu abilit, nevycastenych castech atd. a na zaver podotykam ze nejsem zadnej hater, hra se mi libi, ma svoje kvality ale bohuzel to kazi par chyb a ne zrovna malych.
  • Dat 18K za grafiku ty ses blazen
  • A na to si přišel jak, že 15 letí neumí anglicky? Bože další ret*rd. Ověř si fakta, než začneš kidat hnuj. *7*
  • Samozrejme, PC muze byt poskladany nekonecne ruznyma zpusobama, ale dneska uz neni doba nekompatibilnich chipsetu, nebo soundblasteru, kterej delal neplechu kdyz byl ve spatnym PCi. Bylo by nemyslitelny udelat hru co by bezvadne frcela na vsem, jenze ja v tom nejsem sam, jsou to desitky, snad i stovky stran na oficialnim foru. Fps dropy, na ruznych mistech ve hre, i na ruznych sestavach.
  • a co ta kdysi slibovana podpora MACu?? teda četl sem že si sou vědomi velke fanouškovske zakladny u uživatelu MACu a že se k tomu možná časem dostane. Někdo nake konkretnější info???
  • Myslim ze bys zaslouzil dostat pres tlamu ty nadhero ....
  • Jak můžeš porovnávat hru z roku 2004 se hrou z roku 2011? A to, že ti nešlo hrát v Dalaranu je trochu něco jiného. Na svém starém PC jelo WoW dobře... u většiny problémů u WoW a FPS hledej v addonech.
  • Mimochodem, dost pochybuji o maximálních detailech v Battlefieldu.
  • Procesor - Inter Core i5 2500k stojí 5000 tisíc a více. Do jiného procesoru bych asi neinvestoval.
    Grafická karta v podobě MSI N560GTX stojí také 5000,-.
    Paměti za 600? To máš 1GB nebo snad 2GB?
    Deska za dva tisíce by se dala překousnout s tím, že nemáš v úmyslu CPU a GPU taktovat.

V dnešní době je potřeba alespoň 15 tisíc na slušné herní PC.
  • Pane jo, proč sis k takovýmu stroji koupil 550ku, co tě to napadlo za stupiditu?
  • Grafika za 2.8? Co to jako má bejt za železo, že s tim vše rozjedeš na max?
  • sonk
    blbost
  • SWTOR hraju na max. detaily a Core i5 3.7GHz,4gb ram a GTX570OC.. ideálně to zdaleka všude nechodí. Většinu času je to konstantní 60tka, ale v situacích jako třeba warzony nebo nacpyný fleet to prostě klesá. Ale hratelný zatím v pohodě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit