Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic bude i pro slabší PC
11.1.2012 | levis
79 příspěvků
-
Děkuji ti za naprosto zbytečný komentář, který sloužil jen jako útoka na jiného člověka.
Jsi určitě naprosto skvělý a milý člověk, kterého mají všichni rádi. Jsem si o tom jistý. *14* -
Nechápu tvou naprostou útočnost.
Když si někdo nemůže zahrát Battlefield 3 kvůli slabému PC, tak co mu doporučíš? Ať si hodí mašli? Ne, doporučíš mu, ať si dá co nejpodobnější hru, která mu půjde, v tomto případě asi BF2 nebo BFBC2.
Já jen udělal jen to samé pro STWOR a WoW.
No a gay scény jsou něco, co má SWTOR navíc, takže pokud daného člověka zajímají, tak si je bude muset bohužel domyslet/shlédnout na youtube, nebo tak něco.
Takže si odpusť útoky. Děkuji. Nebo si začnu myslet, že fanoušci SWTOR jsou banda nestabilních jedinců, co psychicky neunesou, když nekdo vysloví něco, co i jen vzdáleně připomíná kritiku jejich milovaného veledíla od Bioware.
No, ale zase i to bych mohl pochopit. Když už jsi musel vysolit obrovskou vatu za hru + 3 měsíce, tak chápu, že ji všude až slepě bráníš, aby jsi si podvědomě potvrdil správnost a oprávněnost své koupě. -
Dyt WoW v Dalaraanu bylo totalne nehratelny... a tady mi to jede cca 50-60FPS na Fleete i ve WZ
- a to na tomhle stroji: i3 550, 3.2GHz; 4Gb ram (1600MHz); HD 6790 1Gb (nataktovano jadro na 950Mhz).
navic WoWko behem svejch zacatku vypadalo extremne hrozne :D sice asi bylo lip optimalizovany, ale stejne to nebyla zadna slava - az postupem casu to zacali vychytavat.. -
Doporučuji raději než do apgrejdu kompu, apgrejdovat arzenál zbraní, protože se chystá pogrom, a pak by se mohlo stát, že si nebudete moct ani v klidu dojít na pobočku Alzy vyzvednout svůj nový grafický implantát.
-
Haha, si upad né? Dyť taková grafika není schopná utáhnout Crysis nad 20 FPS při nízkém rozlišení!
Mazej do krámu a utrať aspoň bůro za grafiku, jinak si neškrtneš!!
A vy ostatní nebulte, rozbijte prasátko a kupujte! Už chápete? Pouze o to jde! Sedřít vás z kůže pomocí neoptimalizovaných her!
Kdo nemá 4-jádro jakoby nebyl! -
mas max detaily? hrajes warzony? v tech to totiz kazdymu klesne tak na 20 fps bez rozdilu rasy nebo vyznani. BioWare ma jeste spoustu prace, ale dobry je, ze o tom vedi a neco s tim casem udelaji.
-
spis by odletel do dali, pac by se neudrzel na obezny draze ;-p
-
Kdyby blbost nadnášela, obíháš kolem Měsíce.
-
ty to musi smit nejaky problem konkretne na tve konfiguraci. Samozrjeme si netroufnu obvinit tvuj pocitac ale vubec bych se nedivil kdyby ti tam nejakej driver delal neplechu. Holt osefovat s eneda kazda mozna kombinace ktera je na planete. A ze diky poctu dilu a vyrobcu je cislo te kombinace hodne vysoke. Ja osobne mam core i5 na 3,7ghz 8gb ram a gtx580 a slape to dobre jedine kde je to naprd je fleet kdyz je nacpany lidma ale tak to bylo napytel i ve wow kdyz bylo hodne lidi pokupe.
-
tak to uz nechapu. mam i5, EVGA GTX 460 4GB Ram a win7x64 a bezi mi to 90FPS - 110FPS na nejlepsi detaily.
-
na upgrade nemám peníze *9* a myslel jsem ze s mym gt240m na core duo 2,2ghz a 4gb ram to pujde dobre.. a nejde *13* jsem smuten
-
Napadlo mě ještě jedno řešení pro ty, kterým SWTOR nejde.
Zahrajte si WoW. A gay scény si domyslíte. -
co to meles ? nevidim clanek na kterej by se hodila tvoje odpoved. Srovnej si to v tom mozku
-
Nebrečte hňupové a mazejte koupit apgrejd v podobě grafické karty nebo jiné komponenty. Nechápete?
-
No optimalizace SW byla už v betě dost mizerná, tedy na to jak hra vypadá... Ne že by vypadala špatně, tak to nemyslím...
A tohle řekl bych si měli pohlídat před vydánim... -
nejen ati kamos ma core 2 quad, 8GB RAM, 560Ti a stejne mu to prej jede blbe ve warzonach nebo jak se tam menujou ty areny
-
Aneb jak hezky rict, ze SWTOR je absolutne nemozne hrat s ATi konfiguraci...
-
Pamatuji si prohlaseni behem vyvoje, ze hra bude pri nastaveni min. detailu hratelna i na slabsich laptopech. Snad to tak casem bude...
A v clanku, vyvojari to nevzdavaji nebo nezvladaji? -
Aha, bylo bugnuty nastaveni high u textur, respektive nebyl rozdil mezi high a medium. Proto smazeme medium a je to fixnuty *15* Jo a za problemy urcite muze muj PC, pravdepodobne nestaci. V BF3 mam na plny detaily 1920 bez AA asi dvakrat tolik fps ale nevadi. Co takhle priznat ze ten engine neni zrovna dotazeny pane Ohlen.