Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji ti za naprosto zbytečný komentář, který sloužil jen jako útoka na jiného člověka.

Jsi určitě naprosto skvělý a milý člověk, kterého mají všichni rádi. Jsem si o tom jistý. *14*
  • Nechápu tvou naprostou útočnost.

Když si někdo nemůže zahrát Battlefield 3 kvůli slabému PC, tak co mu doporučíš? Ať si hodí mašli? Ne, doporučíš mu, ať si dá co nejpodobnější hru, která mu půjde, v tomto případě asi BF2 nebo BFBC2.

Já jen udělal jen to samé pro STWOR a WoW.

No a gay scény jsou něco, co má SWTOR navíc, takže pokud daného člověka zajímají, tak si je bude muset bohužel domyslet/shlédnout na youtube, nebo tak něco.

Takže si odpusť útoky. Děkuji. Nebo si začnu myslet, že fanoušci SWTOR jsou banda nestabilních jedinců, co psychicky neunesou, když nekdo vysloví něco, co i jen vzdáleně připomíná kritiku jejich milovaného veledíla od Bioware.
    No, ale zase i to bych mohl pochopit. Když už jsi musel vysolit obrovskou vatu za hru + 3 měsíce, tak chápu, že ji všude až slepě bráníš, aby jsi si podvědomě potvrdil správnost a oprávněnost své koupě.
  • Dyt WoW v Dalaraanu bylo totalne nehratelny... a tady mi to jede cca 50-60FPS na Fleete i ve WZ
    - a to na tomhle stroji: i3 550, 3.2GHz; 4Gb ram (1600MHz); HD 6790 1Gb (nataktovano jadro na 950Mhz).
    navic WoWko behem svejch zacatku vypadalo extremne hrozne :D sice asi bylo lip optimalizovany, ale stejne to nebyla zadna slava - az postupem casu to zacali vychytavat..
  • Doporučuji raději než do apgrejdu kompu, apgrejdovat arzenál zbraní, protože se chystá pogrom, a pak by se mohlo stát, že si nebudete moct ani v klidu dojít na pobočku Alzy vyzvednout svůj nový grafický implantát.
  • Haha, si upad né? Dyť taková grafika není schopná utáhnout Crysis nad 20 FPS při nízkém rozlišení!

Mazej do krámu a utrať aspoň bůro za grafiku, jinak si neškrtneš!!

A vy ostatní nebulte, rozbijte prasátko a kupujte! Už chápete? Pouze o to jde! Sedřít vás z kůže pomocí neoptimalizovaných her!

Kdo nemá 4-jádro jakoby nebyl!
  • mas max detaily? hrajes warzony? v tech to totiz kazdymu klesne tak na 20 fps bez rozdilu rasy nebo vyznani. BioWare ma jeste spoustu prace, ale dobry je, ze o tom vedi a neco s tim casem udelaji.
  • spis by odletel do dali, pac by se neudrzel na obezny draze ;-p
  • Veskoslav
    Kdyby blbost nadnášela, obíháš kolem Měsíce.
  • ty to musi smit nejaky problem konkretne na tve konfiguraci. Samozrjeme si netroufnu obvinit tvuj pocitac ale vubec bych se nedivil kdyby ti tam nejakej driver delal neplechu. Holt osefovat s eneda kazda mozna kombinace ktera je na planete. A ze diky poctu dilu a vyrobcu je cislo te kombinace hodne vysoke. Ja osobne mam core i5 na 3,7ghz 8gb ram a gtx580 a slape to dobre jedine kde je to naprd je fleet kdyz je nacpany lidma ale tak to bylo napytel i ve wow kdyz bylo hodne lidi pokupe.
  • tak to uz nechapu. mam i5, EVGA GTX 460 4GB Ram a win7x64 a bezi mi to 90FPS - 110FPS na nejlepsi detaily.
  • na upgrade nemám peníze *9* a myslel jsem ze s mym gt240m na core duo 2,2ghz a 4gb ram to pujde dobre.. a nejde *13* jsem smuten
  • Napadlo mě ještě jedno řešení pro ty, kterým SWTOR nejde.

Zahrajte si WoW. A gay scény si domyslíte.
  • co to meles ? nevidim clanek na kterej by se hodila tvoje odpoved. Srovnej si to v tom mozku
  • Nebrečte hňupové a mazejte koupit apgrejd v podobě grafické karty nebo jiné komponenty. Nechápete?
  • No optimalizace SW byla už v betě dost mizerná, tedy na to jak hra vypadá... Ne že by vypadala špatně, tak to nemyslím...

A tohle řekl bych si měli pohlídat před vydánim...
  • nejen ati kamos ma core 2 quad, 8GB RAM, 560Ti a stejne mu to prej jede blbe ve warzonach nebo jak se tam menujou ty areny
  • Aneb jak hezky rict, ze SWTOR je absolutne nemozne hrat s ATi konfiguraci...
  • Pamatuji si prohlaseni behem vyvoje, ze hra bude pri nastaveni min. detailu hratelna i na slabsich laptopech. Snad to tak casem bude...

A v clanku, vyvojari to nevzdavaji nebo nezvladaji?
  • Aha, bylo bugnuty nastaveni high u textur, respektive nebyl rozdil mezi high a medium. Proto smazeme medium a je to fixnuty *15* Jo a za problemy urcite muze muj PC, pravdepodobne nestaci. V BF3 mam na plny detaily 1920 bez AA asi dvakrat tolik fps ale nevadi. Co takhle priznat ze ten engine neni zrovna dotazeny pane Ohlen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit