Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jimei
    kdyby nebyla ta tvoje vata tak doted pobíhám jako 60 level ve Stormwindu...
  • *1* Sorry neber to zle, ale vidím to trochu jinak. 8000 mi prostě na herní pc přijde málo.....teda pokud to má nějakej ten rok vydržet. Možná ty hry rozjedeš, ale celkem by mě zajímalo jak. Třeba u takovýho BF3 na max. (oba AA) o výkonu docela pochybuju nebo Saints Row na DX11 na max. apod. Ty hry asi fakt rozjedeš, ale holt ti stačí nižší kolísavý fps. Já jedu na Core i5 3.7GHz, 4gb ram a GTX570OC, za kterej sem vloni v květnu dal cca 18.000 s tím,že aspoň 3 roky nebudu upgradovat, tak jsem zvědav.
  • A jak víš, že tyto mé reakce nejsou jen druhým stupněm trollu, kdy chci, aby jste se naštvali, že se takto bráním?
  • Cahir
    Já zas nechápu, jak to můžeš nechápat. Když se někdo chová jako idi*t, záměně lidem otravuje života a provokuje je, pak by se opravdu neměl nevraživosti vůči jeho osobě divit. Připomínáš mi jednoho trapáka v baru, který celej večer otravoval všechny okolo, myslíc si, jak není vtipnej. Pak dostal do držky a hrozně se tomu divil.

Buď ber trolův život se vším, co k tomu patří, nebo se na to vykašli, jestli to nedokážeš unést.
  • Raziely, to byla odpověď na Sumpa. Tebe jsem úplně ignoroval, sorry.
  • tak zaprve ja ti tu příležitost nedal, já se do diskuze připojil až ve chvíli, co sem to tady pročital. A za druhé, proč se prosim tě předvádíš polovičnim výkonem a ještě se k tomu hrdě přiznáváš, že se nebojíš vystoupit z řady ostatních a dát najevo svůj "um". Ach jo některý lidi by potřebovali do výchovy trochu sebekritiky ;) nic prooti tobě nemám,neznám tě,význam to dávalo, ale bejt na sebe ještě hrdej :-D to sis mohl odpustit...
  • Jo Sumpe, mám ještě jednu myšlenku.

Kdysi jsem hrál BFBC2 a jeden sniper, kterýho jsem seřval, že jen kempí se semnou začal hádat. A skončilo to tím, že mi řekl, že on sapoň neí adoptovanej, narozdíl ode mě. Což není pravda. Ale zaujalo mě na tom, že použil tak specifickou urážku a tak jsem se ho zeptal proč.

A no, že prý když se jednou za čas trefí, tak to toho člověka zabolí mnohem víc než obyčejné sprosté slovo.

Tak pokud byl toto tvůj záměr, tedy aby mě zabolelo, že neumím anglicky, pokud by to byla pravda, tak to uznávám jako dobrý pokus. Ale dnes anglicky umí kde kdo, chtělo by to něco jiného.
  • Yet se na začátku věty dá použít. Minimálně hovorově ano.
    Představ si to jako: "Nic o mě nevíš, a přesto..."

A kdo jsem? No, řekněme že jsem člověk, co se rád předvádí, když mu k tomu někdo dá tak jasnou přiležitost jako jsi mi dal ty.

Takových lidi asi bude spoustu, ale já se to aspoň nebojím přiznat.
  • NO tak já nevím, ale já jsem betatestoval... a bylo to strašně nehratelný... a to compem nebylo... i7 2,9Ghz, GT550, 8GB Ram... a bylo úplně jedno jaký mám detaily nebo cokoli jakkoli nastavený... myslím, že kluci v Bioware mají co odlaďovat... *5*
  • Kdyz tomu nekdo aspon trosku rozumi, nikdy si nekoupi high-end... ja si tedka stavel PC, za 8000 jsem si postavil krasnej stroj, na kterym rozjedu vsechny soucasny hry na maximum...
    procak - 2100
    grafika - 2800
    ramky - 600
    deska - 2100
    a pohoda - upgrade po 4 letech a jsem spokojenej...
  • nedělej ze sebe prosim tě uplnýho vola :-D google translator funguje jen tak na půl ;) význam to sice tak nějak dává, ale stavba věty je jak vystřižená s google translator. Bud to napis gramaticky správně,nebo piš česky ty sokole s FCI mezinárodní zkouškou z AJ :-D
  • fajn, tohle bylo lepší :)
    az na umisteni toho yet na zacatek vety, to je spravne, klobouk dolu... ty anglicky umis neco rict - coz jsem necekal, ale zajimalo by me teda kdo jsi, kdyz mi tady musis dokazovat, jak jsi sikovnej :)
  • Ta hra stoji 1100,- dyt to dneska nic neni... 1100 necham za vecer v hospode, 1100 necham za benzin kdyz jedu na chatu, 1100 necham kazdej tyden v tescu... a mesicne 300? :D to uz radsi nezminuju...
    ja tu hru branim, protoze me ta hrani bavi! Hral jsem i WoWko, sice je to uz nejakej ten patek, ale na WoWku byli samy hov*ada, deti, provokateri, apod.. tady si to lidi uzivaj - v tom je to krasny..
  • má pravdu ten chlapec!
  • Few words?

Let me tell you something. You are the stupid one here. You know nothing about me, yet you make an assupmtion that I can't speak english. Yeah, that's not the case.

But I don't need to prove myself to you. That's all.
  • WoW jsem nikdy nehrál a nikdy hrát nebudu. Přesto vím, že může sloužit jako alternativa k SWTOR, neboť většina MMO funguje na stejných principech.

A ano, já napsal, že SWTOR hráči hru brání, protože za ni zaplatili. Samozřejmě, WoW hráči dělají to stejné. A jedno neomlouvá druhé. Ani jedno neopravňuje druhé. V tomto s tebou souhlasím.
  • :D :D :D tak teds to zabil :D poskladat par slovicek a jeste tak, jak by to nikdo nikdy nerekl (az na tu posledni dvojici slov) :D smeju se ti :)
  • gay scény :D to jde :) ale my tomu rikame dejova linie, ale to ty jako WoWkar neznas.. :) je to sranda, zkus to ;)
    Jinak k ty obrovsky vate - WoW + tBC + WotLK + Cata + Mists :D tomu rikam tahani penez :)
  • Please, be a dear and don't jump to baseless assumptions.
  • A jéje :D tady nekdo neumi anglicky, takze nemuze hrat SW a proto jen nadava.. tohle zeru :D

Vite co je totiz nejkrasnejsi na Star Wars? Ze je skoro nehrajou 15. lety pubertaci , ktery jeste neumi anglicky (a navic vetsinou nemaj vztah k SW) ! takze tam vetsinou najdete jen normalni lidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit