Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
Nevim na cem hral autor clanku ,ale kdyz kouknu na vzhled screenu hry tak nerad musim konstatovat ze je tohle opravdu graficky "shit"
-
-
Jak už se tu a jinde sálodlouze psalo, ta grafika se musí vidět v pohybu.
-
-
V jakym pohybu? Vzdyt i ten pohyb se trha jako by to preskakovalo nejake ramce.
-
-
Pustit si to na vlastním stroji se svým vlastním nastavením. Pokud máte alespoň grafiku z lehce nadprůměrného lowendu, tak to jede jako z praku.
Tak nějak jsem včera jel bounty huntera na startovní lokaci a nějak jsem si nevšiml sekavých nebo jiných rušivých aspektů. Co se týče prostředí a grafiky, jsem spokojen. Vyznám se v ní, není přeplácaná a nehraje si na realistickou stylizaci, ostatně jaké mmo ze sci-fi nebo fantasy světa. Chce to vhodně nastavit pro svou sestavu a mozek si to už přebere. *3* -
Ty asi nevíš co znamená RAM, když píšes takový blbosti, že?
-
-
Budeme se chytat za slovíčka, když nemáme lepší argumenty? Tak teda vím co znamená Random Access Memory a vím dokonce i jak pracuje. Ale nevím co to má společného s tím co jsem napsal. Zkracování animací je běžná věc a myslím že se tomu říká animation frame skip, popřípadě zkrácení času animace. A tahle hra se rozhodla to pořádně demonstovat.
-
ehm tady se ta kapitalizace vubec nehodí :)
-
-
-
-
-
bych rek ze ja jsem Bete propadl vic jelikoz sem za 1test dal 20 lvl ale mozna se zmenili body potrebne na lvl tak to mozna jde pomaleji ted.
-
Budu překvapen, pokud za rok bude mít hra stejný úspěch jako pár dní před spuštěním.
-
Nevíte někdo jestli bude možno hrát trial verzy? Do TOR hodlám jít, ale nejpíš až v polovině ledna, tak bych si to mezitím rád vyzkoušel.
-
-
Jako trial sloužilo poslední kolo bety. Teď už není taková možnost.
-
-
Takový menší dotaz, jaké jsou měsíční poplatky ?
-
-
Kartou 12,99 euro na měsíc. Já kupuji game kartu za 15 liber na 2 měsíce. Na www.thehut.com
-
-
TÁÁÁK..! a nerdi maj předčasnýho Ježíška...!
-
-
Jak příznačné od pravidelného návštěvníka herního webu - tímto tě tedy zdravím, kolego nerde! Nebo sis to tu spletl se stránkami o kulturistice?
-
-
kde jsem napsal že nejsem nerd..? Jenom říkám že někteří z nás mají svátek..
-
-
Nenapsal jsi to přímo, ale zdálo se mi, že je v tvém příspěvku implicitně obsažen výsměch a pohrdání . Pokud ne, tak se ti omlouvám.
-
-
Aneb troll nasycen.
-
-
-
-
-
na kolik to můžu hrát jako loner?
-
-
Okrem party questov (1-6 na kazdej planete), flashpointov a operacii uplne cele.
-
-
a ty heroic questy muzes taky udelat sam, pokud se k nim vratis na vyssim lvlu ;]
-
-
-
To rozhodovaní v rámci příběhu má nějaký vliv na výslednou podobu postavy?Třeba když se rozhodnu špatně a nebudu mít dostatek bodů tak nebudu moci získat nějakou dovednost a nebo questy?
-Jak je to zde vypadá ohledně PVP?Jsou zde jak dnes zavedené zóny kde se bojuje a nebo je možné jak to bývalo bojovat venku dle téměř dle libosti.? -
-
jsou ranky Light/Dark od I až do V (myslím), jak již bylo psáno ovlivňuje to předměty (Relic například) a fyzický vzhled postavy, mám teď rank I a okolo pusy se mé postavě vytvořilo něco co vypadá jako velmi ošklivý opar *4*
-
-
*1* no fuj a jakou jedeš stranu? za opary teda hrát nechci *5* ... a jak už se v úvodu kolega ptal jak je to s tím PVP ví někdo?
-
-
evilakum co podporuji temnou stranu, to na krase neprida...ikdyz kazdy ma jiny vkus ;] co se tyka strany, tak bacha na to i za sitha muzes jit cestou svetle strany sily, treba muj bounty hunter, ktery patri k imperiu je uplne dobracisko
-
-
muj bounty hunter jde jen po kreditech, proto ma asi ten opar (jinak nenechávám svědky, když to jde, tak v rozhovorech volím popravu, Mako se to sice nelíbí a pokaždé mi ubere 30 bodů z přízně, to ale doháním v ostatních rozhovorech)
-
-
tak ji dej par darku a hned te bude mit rada ;]
-
-
-
-
-
Nevím jestli přesně nedostaneš q, ale na podobu tvojí postavy to má vliv určitě. Světlá i temná strana má svoje itemy, pro každou stranu vypadají jinak. Navíc třeba jako Jedi když jsem si vybral světlou stranu, nemůžu používat červený světelný meč, ten s temnou stranou může apod.
-
-
Díky za odpověď.To je zajímavé ten vliv.Jen mně napadá jak to dopadne když se rozhodneš jinak než jsi chtěl?Pak nebudeš mít přístup k věcem protože nemáš dost bodů?
-
-
Tohle je mainstream hra, takze budes mit vzdy moznost to zmenit. Nektere Q na presvedceni budou opakovatelne, takze pri spatnem rozhodnuti si akorat prodlouzis dobu ziskavani.
-
-
Navíc by předměty měly být jak pro světlou/temnou stranu, tak i pro neutrální postavy. ;-)
-
-
-
-
-
Moje dojmy velmi dobré zatím. Hra má své chyby, to určitě od zabugovaých guild, není guild banka, až po nemožnost občas vykopat surovinu apod. Ale Bioware pracuje a myslím, že se můžem těšit na spoustu vylepšení a opravy stávajících bugu. A pokud se opravdu o to budou starat a vylepšovat, myslim že je velká šance, že se Swtor v pohodě chytí a bude fungovat. Hlavní plus vidím u Swtor v tom, že takový příběh a dabing jako je tady v žádné MMO není. Q jsou zábavné a děj skvělý, nikde mě nebavilo plnit q jako tady. Hlavně nutí lidi opravdu spolupracovat, protože když je ten q heroic 4 (pro wow group 4), tak je opravdu potřeba 4 lidi a spolupráce.
-
Hoši nevíte zatím o nějakých českých stránkách? Kde by bylo vysvětleno co a jak? Hlavně nějaký český server.
-
-
Ceske stranky su http://www.oldrepublic.cz/
Cesky server je Legion of Lettow - pre ludi bez skusenosti z Drak'Thulu varujem, priemerne IQ nevystupi nad 80, -
-
Českej server ??? :( to si z něho chtěli udělat právě ti ču...i z odlrepublic a jakt to dopadlo :(
Všichni se tam stěhují a nerespektují rozdělení již registrovaných guild.... chjo :( Teď musím každej den právě díky těmto lidem čekat skoro 3hodiny!!! A to nemluvím o kecání v CZ v general chatu !!! Katastrofa Opravdu IQ tikve -
-
Jo to je bohužel pravda.Zažil jsem to jinde.Raději zahraniční server.Člověk se alespoň bude používat angličtinu jak písemně tak i mluvenou formou(se štěstím i spisovnou *4* ).Také je často chování a domluva je kupodivu mnohdy jednoduší mezi hráči z různých míst světa, než z českého malého rybníku kde každý kváká a myslí si jak je velký. ( parafrázuji T.G Masaryka )
Vzpomínám si zkušenosti s rusákama kteří nerespektovali pravidla,chovali a strašně se divily když,že někdo neumí rusky.Psali pořád rusky.Když už anglicky tak to trvalo než to napíšou a nebo to bylo nesmyslné.Také koloval vtip,že rusák co píše anglicky a trvá mu to,je rusák se slovníkem.
To samozřejmě neplatí pro všechny.Osobně jsem potkával i skvělé rusáky. :) Jestli někdo pochopil,že rus=čech v MMORPG tak to pochopil špatně :) -
-
Hahaha, Češi zase dostali něco do ruky. No, jsem rád, že jsem se Evropským serverům vyhnul obloukem.
-
-
jo, i já mám v plánu vydat se na Americké servery, jelikož jsou tam spoluhráči z flotily(clanu) na Navyfieldu, gildu mají založenou, nasmlouvaný i nějaký spojenectví a hlavně jsou úplně jiná liga než tradiční česká sebranka...to známe i z toho Navyfieldu
akorát já se na to SW dostanu až během pár měsíců odhadem -
no: Aha, proto vskoro ve většině contentu například wowka vedly v progressu evropské guildy, aha...
-
hodně stěstí s těmi pingy, i když US hráči jsou lepší než většina evropských
-
-
-
-
-