Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
Tak teď už se jen musím rychle vypořádat se všemi zápočty a zkouškami, abych konečně mohl do hry!
-
-
Přesně tak. Možná jen s tím rozdílem, že se tam skočím podívat už před zápočty.;) Přeci jen je důležitější odvracet intergalaktickou hrozbu, než se připravovat na zápočtový test z ekonomie. Navíc až poletím na nějakou delší vzdálenost, tak si můžu učebnici otevřit.:)
-
-
:D koukam ze jsme na tom vsichni stejne.zitra v 11 pekne testik z makra :D
-
-
Bože lidi, co my na tý škole děláme :D Makro mikro mě ještě čeká. Zatím si užívám matičky, práva, propedeutiky a jiných radostí :D
-
-
-
Nedělej to to není rpg!!! :-D
-
-
Zatím na to slyším jen samou chválu. Tedy alespoň od lidí, jejichž názor pro mě něco znamená.
BTW, musel jsem praštit se Skyrimem. Po počátečním nadšení (noo počátečním... vydrželo mi to asi 30 hodin) jsem tu hru shledal nudnou a repetitivní. Ani jsem se pořádně nerozkoukal a už jsem splnil všechny questy pro cech mágů i bojovníků, svoje skilly jsem dostal na stovku, mám už asi deset hodin ten samej gear, vyřešil jsem hlavní dějový linky (skoro)... no a co dál?? Questy jsou jak z generátoru, stejně tak dungeony, kromě pár prupovídek nejsou tvoje činy nijak reflektované, žádná postava není hodná zapamatování, příběh nijak negraduje... Já si nemůžu pomoct, ale ta hra prostě působí, jak kdyby ji vyflus generátor. Je bez života, nemá žádnou hloubku.
Už potřebuju nějakou hru od BW, kvalitní storytelling je to jediný, co mě dokáže u rpgéčka udržet. Teda kromě kvalitních mechanik (jimiž Skyrim opravdu neoplývá). -
-
Jasný, kdyby to bylo MMO tak bych taky asi do toho šel....
Mně Skyrim ještě pořád baví. Sice už se dostavil ten stereotyp, ale s tím jsem počítal při koupi...
Já zase potřebuji něco od Obsidianu. Spíš se tak nějak děsím, že jediný rpg co má příští rok vyjít je snad Risen 2? Doopravdy si asi na nic jiného nevzpomenu... -
-
Ještě má vyjít Kingdoms of Amalur. Ale kdo ví, co z toho vyleze. Od Obsidianu bych taky něco uvítal. A pro změnu něco dotaženého - kdyby konečně dostali do ruky zajímavý projekt, na který by měl více než rok a půl, snad by se zbavili pověsti problémového studia. Vážně jim přeju úspěch. O to víc mě štve, že jejich novej projekt je South Park. Já mám seriál South Park rád, jsem dokonce věrnej fanoušek, ale RPG hra?? *7*
-
-
-
-
-
Moje dojmy velmi dobré zatím. Hra má své chyby, to určitě od zabugovaých guild, není guild banka, až po nemožnost občas vykopat surovinu apod. Ale Bioware pracuje a myslím, že se můžem těšit na spoustu vylepšení a opravy stávajících bugu. A pokud se opravdu o to budou starat a vylepšovat, myslim že je velká šance, že se Swtor v pohodě chytí a bude fungovat. Hlavní plus vidím u Swtor v tom, že takový příběh a dabing jako je tady v žádné MMO není. Q jsou zábavné a děj skvělý, nikde mě nebavilo plnit q jako tady. Hlavně nutí lidi opravdu spolupracovat, protože když je ten q heroic 4 (pro wow group 4), tak je opravdu potřeba 4 lidi a spolupráce.
-
CD Keyshopy jako MMOGA stale maji skladem a dodavaji klice do 30 minut od objednani.
BTW: vzhledem k tomu ze je maitenance a k tomu ve skolach prazdniny cekal bych daleko vic novych prispevku od nudicich se TORistu na TG .
Jinak jakozto skalni odpurce graficke stylizace TOR muzu potvrdit ze v plne verzi s max. detaily je grafika (zejmena xichty) lepsi nez byla v open bete. S pripojenim 2MB i na full serveru s 15 min frontou ve spicce za 4 hodiny naprosto nulove lagy. Obtiznost za troopera level 1-7 opravdu casual (hraje muj 8 lety syn - ma rok zkusenosti s koreaWOW Runes of Magic) lehnul 2x hned na prvnim levelu kdy zjistoval jak chodit jinak nez rovne :) od te doby vubec. Texty odklikava tak aby mu to dalo modre bodiky. Nestezoval si, ze by nekde bloudil, jen jednou nemohl najit nejakou nerespawnutou krabici . V noci to pak jeste nejakou dobu hrala manzelka (nevim jak dlouho, ale je na Coruscantu), take tvrdi ze grafika je lepsi, nez v bete (nebo se uz s tim pokemonostylem smirila ) , nemela lagy, ale prej vsichni jeji Jedi kamaradi vypadaji, jak cituji: "sraz bukvic v elastakach", coz jeji predstavu rytire Jedi a atmosferu roleplaying clanu ponekud ruinuje. -
-
Pokud chcete CZ obchod,zkuste http://mmoboost.cz. Klic do 30 minut.
-
Diky za tip!
O tricet E levnejsi nez samotnej Origin. Beda jak to nebude fungovat ; D
Nevim co se ve mne ted hnulo, ale bude to moje prvni MMO. A to star wars nezeru, a onlineovkam se doted fakt vyhybal.
Tak snad to bude stat za to. -
-
Nakoupeno 8 her, jednou byl problem s kvalitou skenu klice co poslali - spatne citelny a nefungoval, bylo vyreseno zcela novym klicem - co zaslali po 30 minutach od reklamace. Komunikace mailem nebo online pres jejich livechat.
-
-
A kvuli potvrzeni ti volali?
Zatim mi ani neodpovedeli na ten mail.
A cislo jsem jim tam uvadel klasicky devitimistny + predvolba 00420
Nebo jak je to? Snad teda daji vedet, ale ze ani neodpovedeli... doufam ze ted normalne uradujou ale nevypada to.
Aniz bych chtel rypat, tak poznamenam, ze na pcgamesupply to je komunikace prakticky v realnym case : ) -
-
ja jsem s nimi nikdy netelefonoval, pres nas den uraduje jejich nemecka pobocka (takze mi reagovali o pul noci amici a pres den nemci - ale vzdy v pohode anglictinou a mailem - jen ten problem s klicem jsem resil na livechatu http://www.mmoga.com/live_support.php kde mi taky reagovali okamzite.
-
-
Tak mi to poslali mailem, tak snad dobry.
Myslel jsem teda ze se to zadava do originu, ale ten me presmeroval na swtor, tak se zase registruju jeste tam, a snad to pak probehne v pohode...
Dik
-
-
-
-
Hmmmm... No miluju kdyz pisou "doruceni 5-10 minut", a pak pisou mailem, ze je potreba cekat 1-24 hodin na potvrzovaci telefonat. Kterej stejne neprijde, a nakonec to stejne potvrzuju mailem. Tak to teda se mnou vzdy bylo.
No uvidim - rovnou jsem jim to takhle vyhrknul, tak snad to nejak obejdou treba..
-
-
-
Nevim na cem hral autor clanku ,ale kdyz kouknu na vzhled screenu hry tak nerad musim konstatovat ze je tohle opravdu graficky "shit"
-
-
Jak už se tu a jinde sálodlouze psalo, ta grafika se musí vidět v pohybu.
-
-
V jakym pohybu? Vzdyt i ten pohyb se trha jako by to preskakovalo nejake ramce.
-
-
Pustit si to na vlastním stroji se svým vlastním nastavením. Pokud máte alespoň grafiku z lehce nadprůměrného lowendu, tak to jede jako z praku.
Tak nějak jsem včera jel bounty huntera na startovní lokaci a nějak jsem si nevšiml sekavých nebo jiných rušivých aspektů. Co se týče prostředí a grafiky, jsem spokojen. Vyznám se v ní, není přeplácaná a nehraje si na realistickou stylizaci, ostatně jaké mmo ze sci-fi nebo fantasy světa. Chce to vhodně nastavit pro svou sestavu a mozek si to už přebere. *3* -
Ty asi nevíš co znamená RAM, když píšes takový blbosti, že?
-
-
Budeme se chytat za slovíčka, když nemáme lepší argumenty? Tak teda vím co znamená Random Access Memory a vím dokonce i jak pracuje. Ale nevím co to má společného s tím co jsem napsal. Zkracování animací je běžná věc a myslím že se tomu říká animation frame skip, popřípadě zkrácení času animace. A tahle hra se rozhodla to pořádně demonstovat.
-
ehm tady se ta kapitalizace vubec nehodí :)
-
-
-
-
-
no jestli ten cesky server bude neco jako drakthul ve wow, tak doporucuju vyhnout se mu na velkym obloukem
-
-
Pokud máš dobrou guildu je ti uplně jedno kde hraješ.
-
-
Pokud mas dobrou guildu a vypnes si chat ve hre, je ti uplne jedno kde hrajes.
-
-
-
Aleši, jsi Gunslinger...:P
-
-
Eeeh, to je stará bolest...jednou blbě přečtete Kinga a všude máte místo -slingera -lightera...:)))
-
-
No jó, já žil také pořád v představě, že je to "Gunslighter", a teď koukám na to, že je to opravdu "Gunslinger". Ale vždycky jsem měl za to, že obě ty slova vyjadřují slovo "Pistolník". *3*
-
ja teda ctu temnou vez v cestine,ale on je prvni dil v anglictine opravud gunlighter ?
-
-
-
Hral jsem, hraju, když to fronta dovolí. Mám ted troopera a je to super sranda. Zkousel jsem smuglera ma uzastnej pribeh plnej vtipu. Skoda jen tech front a toho ze se vsichni cesi snazi dostat na LoL server, kde se neda celkem zatim hrat diky frontam.
Navrhuji expanzi ceske komunity na dalsi servery... *16* *6* *5* -
-
Spíš škoda, že se všichni češi snaží dostat do českých komunit. Já hraju v US komunitě na US serveru, žádné fronty, non-stop fun :)
-
-
to budes mit vesely, az se rozhodnou jit u nich vecer spolecne na raid
-
-
Jsem v Councilu a máme normálně eventy, vstávám občas v 5...bez problému. Mám hrát do 3 do rána, nebo vstát trochu dřív?
-
-
Já vstávám v 5 každý den .... a potom du do práce ( dost lidí pracuje ) takže vstávat v 5 a jít na raid to je vyloženě směsné. Už sem slyšel i názor ať si najdu lepší práci a to me pobavilo úplně nejlíp protože pokud bych našel člověka co si hledá práci podle toho jak hraje tak to už musí být případ pro chocholouška.
-
-
kazdej normalni clovek by nemel z postele vylejzat pred 9h rano, jinak si koleduje o zdravotni problemy, moje zkusenosti, no a nejidealnejsi doba pro vstavani dobreho mmo hrace je tak kolem poledne no *8*
-
Tak to je samozřejmě jiná, já pracuju od 10, takže no problem.
-
-
-
-
-
Nechapu co maj lidi s tim hromadit se nekde na serveru kde jsou jen cesi... Rozhodne nepatrime mezi nejpratelstejsi narod, a kdo takovouhle hru hraje tak musi zvladat anglictinu aby pokecal s cizincema...takle aby nekdo mohl poslouchat cesky nadavky tak pri logovani ceka vecnost... *6*
-
ja navrhuju aby se ceska komunita vubec nikde nesbihala.je sice supr obcas potkat nekde cecha a pokecat a asi je to i supr do dungu,ale za dob kdyz jsem hraval wow,tak jsem si neuveritelne naucil anglicky prave z kecani s jinyma hraci. kor kdyz tady je to zamereni na pribeh velky,tak cloveka to temer nuti. Tim celym chci rict, ze je mnohem uzitecnejsi nevyhledavat stejnojazycnou komunitu, protoze pak lide maji tendenci se izolovat a to rikam i ze zivota kdyz jsem jezdil na jazykovy kurzy.
-
-
Prosím vás, som tu na Games.cz jediný, kto má problémy s tým prehliadačom obrázkov? Vždy keď na nejaký kliknem, načíta sa veľký náhľad a hneď potom zmizne a ostane len šedá plocha. Už s tým mám problém dosť dlho.
-
-
*vo Firefoxe, inde je to v pohode.
-
-
Hoši nevíte zatím o nějakých českých stránkách? Kde by bylo vysvětleno co a jak? Hlavně nějaký český server.
-
-
Ceske stranky su http://www.oldrepublic.cz/
Cesky server je Legion of Lettow - pre ludi bez skusenosti z Drak'Thulu varujem, priemerne IQ nevystupi nad 80, -
-
Českej server ??? :( to si z něho chtěli udělat právě ti ču...i z odlrepublic a jakt to dopadlo :(
Všichni se tam stěhují a nerespektují rozdělení již registrovaných guild.... chjo :( Teď musím každej den právě díky těmto lidem čekat skoro 3hodiny!!! A to nemluvím o kecání v CZ v general chatu !!! Katastrofa Opravdu IQ tikve -
-
Jo to je bohužel pravda.Zažil jsem to jinde.Raději zahraniční server.Člověk se alespoň bude používat angličtinu jak písemně tak i mluvenou formou(se štěstím i spisovnou *4* ).Také je často chování a domluva je kupodivu mnohdy jednoduší mezi hráči z různých míst světa, než z českého malého rybníku kde každý kváká a myslí si jak je velký. ( parafrázuji T.G Masaryka )
Vzpomínám si zkušenosti s rusákama kteří nerespektovali pravidla,chovali a strašně se divily když,že někdo neumí rusky.Psali pořád rusky.Když už anglicky tak to trvalo než to napíšou a nebo to bylo nesmyslné.Také koloval vtip,že rusák co píše anglicky a trvá mu to,je rusák se slovníkem.
To samozřejmě neplatí pro všechny.Osobně jsem potkával i skvělé rusáky. :) Jestli někdo pochopil,že rus=čech v MMORPG tak to pochopil špatně :) -
-
Hahaha, Češi zase dostali něco do ruky. No, jsem rád, že jsem se Evropským serverům vyhnul obloukem.
-
-
jo, i já mám v plánu vydat se na Americké servery, jelikož jsou tam spoluhráči z flotily(clanu) na Navyfieldu, gildu mají založenou, nasmlouvaný i nějaký spojenectví a hlavně jsou úplně jiná liga než tradiční česká sebranka...to známe i z toho Navyfieldu
akorát já se na to SW dostanu až během pár měsíců odhadem -
no: Aha, proto vskoro ve většině contentu například wowka vedly v progressu evropské guildy, aha...
-
hodně stěstí s těmi pingy, i když US hráči jsou lepší než většina evropských
-
-
-
-
-
-
Prodam nechtene koupenou standard digital version SWTOR koupenou z Originu za 1200. Platba pres paypal. Puvodni cena 49.99 liber. Kvuli problemu s komunikaci na Origin serveru jsem koupil dve kopie.
Vice info na tomas.tyser@seznam.cz -
-
No nevim, ale treba na JRC se prodava i s krabici a vsim dalsim (resp fyzickym) za 1100 :) To si radsi tu stovku 'podplatim' a domu si odnesu hezkou krabicku, ktera se mi bude nekde vyjimat
-