Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
No nevim, ale treba na JRC se prodava i s krabici a vsim dalsim (resp fyzickym) za 1100 :) To si radsi tu stovku 'podplatim' a domu si odnesu hezkou krabicku, ktera se mi bude nekde vyjimat
-
co to je za spam a reklamu ?
-
Ahoj *3* tady jsem našla zajímavý článek o Star Wars, určitě stojí za přečtení *4*
http://cs.publero.com/titul/panorama-21-stoleti/6-11 -
Mne TOR hrozne láká, ale asi počkám na Guild Wars 2. Nelíbí se mi to prostředí, máma rad přírodu, lesy apod...
-
Jo souhlas, ale ... Coruskant mi skoro totál zkazil náladu - hnusný koridor, ale pak se objevil Tatooine a Alderaan a najednou je vše jinak - už se dá běhat volně jako v jiných mmo. Alderaan je opravdu nádherný - monumentální. Jsem teď na 32-36 mapě planetu za níma taky volný ... dál zatím nevím
-
Zkus otevřít velký obchod pro mnoho nedočkavých nadrženců a při otevření Ti nejspíše vylomí vstupní dveře, budou řvát u pokladen, že stojí frontu a budou naštvaní z toho, že je v krámě moc lidí ... za tohle nikdo nemůže, jen kvůli prvnímu náporu nebudou kupovat 6x více serverů, které pak v běžném provozu neužijí ... jednoduchá rada pro všechny mmo starty (počkat 1-2 dny) a pak je vše ok.
-
No tak se zrovna trefili s pravidelnou údržbou - no to je toho. ty servery a software potřebují restart a údržbu - i Tvůj notebook / PC když poběží dny bude potřebovat restart, ne? Jednoduše údržba tu je a bude vždy, za to přece nemůžeme nikoho mlátit po hlavě a nebo chceme, aby to padalo, bylo pomalé atd. - ale zase on-line stále?
-
normál hráči jako Ty a když je nebudeš chtít vidět, prostě si hraj sám:-) i to tady jde. Třeba teď na Alderaanu bylo jen 12 lidí online, docela se mi to bez lidí líbilo:-)
-
Prodam nechtene koupenou standard digital version SWTOR koupenou z Originu za 1200. Platba pres paypal. Puvodni cena 49.99 liber. Kvuli problemu s komunikaci na Origin serveru jsem koupil dve kopie.
Vice info na tomas.tyser@seznam.cz -
Jsou tam normální lidi jako ve WoW
Tak to jsi me pobavil, vetsi z m r d y nez ve WOW jsem v jiny MMO nepotkal -
Jak je to s hráči? Jsou tam normální lidi jako ve WoW nebo asociální SW fanatici, kteří se zdraví a loučí slovy "may the force be with you", na chatu rozebírají příběhy dementních SW filmů a hrajou roleplay i na neRP serverech? tohle mě totálně znechutilo v betě...
-
myslím, že tohle není ani tak chyba bioware, nýbrž těch sviní od EA...
-
Kosmodisk: Ano, bylo to stejne jak dnes na TOR, bud koupis a zadas gamecard nebo nekoupis (hned zrusis) ale zadas cislo kreditky.
-
i do příběhových misí se dá dostat spolu, tak tu nekecej blbosti když o nich nic nevíš
-
Začínal jsem cca v té době taky a kreditku jsem měl a nic jsem si předplatit nemusel. Nutnost použít číslo gamecard pokud nemáš kreditku platí neustále.
-
Kdyz vynecham fakt,ze po zadani cisla platebni karty (kreditku po tobe urcite nikdo nechce,ale to uz je jen detail:) )muzes transakci ihned zrusit a hrajes skutecne jen ten mesic zdarma,pak naprosta vetsina hracu si hru kupuje s tim,ze u ni vydrzi dele nez mesic. Takze to temer nikomu nevadi.
Pokud z nejakeho duvodu nechces platit platebni kartou,pak to zrejme zrusit nejde,to mas asi pravdu. -
WoW pred 6 rokama kdyz zacalo, koupis krabici a bez kreditky/dokupenia casu NEHRAS ani 1 den. Kapis?
-
este to zjednodusim, vysledok je :
a) Kupis SWTOR - bez kreditky/dokupenia casu NEHRAS ani 1 den.
b) Kupis WoW - bez kreditky/dokupenia casu HRAS 1 mesiac.
(cielom nie je apriori porovnavat, ale konstatovat ako Bioware oblbuje ludi) -
nie... kupil som hru za 45 EUR v cene ktorej je "vraj" mesiac hrania zdarma.Az na ten detail, ze ten mesiac si nezahram, KYM si nekupim DALSIE dva mesiace.Samozrejme kym si tie dalsie dva mesiace nekupim, odpocitavaju mi dni aj z toho mesiaca ktory mal byt "zdarma".
Pre porovnanie, ak kupis WoW, mas v cene mesiac hrania zdarma BEZ PODMIENKY DOKUPIT DALSIE DVA MESIACE herneho casu aby si mohol vyuzit ten "zdarma".
Kapis rozdiel ? -
Blizzard me zklamal pristupem. Asi pred 6 lety kdyz wow hraci zacinali progressovat Zul'gurub jsem si zakladal acc a musel jsem si koupit gamekartu. Za celych 999 Kc, ne 600 jak ta pro TOR dneska. Ono me to totiz nepustilo hrat tech 30 dnu, leda ze bych zadal cislo kreditky, ale tu jsem tenkrat jeste nemel. See my point?