Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    no: Aha, proto vskoro ve většině contentu například wowka vedly v progressu evropské guildy, aha...
  • Bože lidi, co my na tý škole děláme :D Makro mikro mě ještě čeká. Zatím si užívám matičky, práva, propedeutiky a jiných radostí :D
  • K těm frontám, ono je to jednoduchý. Na začátku Bioware rozdělili guildy na různé servery, bohužel to nikdo nerespektoval a všichni nalezli na tzv "svoje" servery. Třeba jako že češi si myslí že Lol je český server. Rusi si myslí že Lol je ruský server. A dohromady to udělá hezkou frontu. A nová hráči, místo aby šli na prázdný nebo aspoň prázdnější server tak jdou na ty plný. Ať už kvůli pocitu "náš server" nebo proto že když je server plný tak to přece ve světě nebudou sami,ne?
    Je to jednoduchý, kdo se chce vyhnout frontám,neleze na plný servery. Kdo prostě na ten server musí jít, tak si vystojí frontu.
  • kazdej normalni clovek by nemel z postele vylejzat pred 9h rano, jinak si koleduje o zdravotni problemy, moje zkusenosti, no a nejidealnejsi doba pro vstavani dobreho mmo hrace je tak kolem poledne no *8*
  • Co je na tom smutneho? Nebavi,nehraj. SWG mel par priznivcu,ale zase takove terno to od jiste doby nebylo. Me se nelibi ani tenhle novy SW,takze ho zkusim nejdrive v dobe,az bude nejaka trial verze.
    O penize jde vzdycky. Chces hry delane s laskou a pro radost? Zkus (nektere) nezavisle tituly.
    Chces tzv ''ackovy'' titul? Ten v dnesni dobe bohuzel bez penez nejde. Doby,kdy skvelou hru na ZX Spectru dokazal udelat 1 clovek za par mesicu,ty doby uz jsou navzdy pryc.
  • Smutne.. sandboxovy Galaxies odstrania a ako nahradu urobia themeparkovy linearny TOR... Ale hlavne ze si isti ludia nabalia vrecka :)
  • jako u SW tam je cena oka, ale u jiných (MW3, BF3 apod.) jsou ty ceny nic moc - daj se hry pořídit na zahraničních e-shopech o 40 % levněji .. ale to jen tak, ze zajímavosti
  • Budeme se chytat za slovíčka, když nemáme lepší argumenty? Tak teda vím co znamená Random Access Memory a vím dokonce i jak pracuje. Ale nevím co to má společného s tím co jsem napsal. Zkracování animací je běžná věc a myslím že se tomu říká animation frame skip, popřípadě zkrácení času animace. A tahle hra se rozhodla to pořádně demonstovat.
  • taky jsem zatim na tarisu, a i ten taris i kdyz pusobi volneji tak je to porad jedna ne moc dlouha okruzni cesticka s par miniodbockama... snad budou dalsi planety rozlehlejsi a volnejsi
  • Též jsem tam kupoval, před hodinou a už stačí jen pořešit origin a hurá do světa SW :)
  • Reagoval jsem na radoby vtipnou vetu "EA a Bioware musí vydělávat peníze, ne se starat o servis pro hráče, to dá rozum." Myslim (verim tomu), ze oni se o hrace starat chteji, a ze se o ne i staraji, ale ne vsechno proste vyjde tak, jak si naplanujes. Kor v takto masivni veci. Clovek by to snad i mohl pochopit, ale co cekat od nejakeho maleho Cechacka, kery ma svou jedinou pravdu o svete a kdyby si alespon dvakrat za den nezanadaval a neponizil nekoho uspesneho, tak by nemohl jit spat :)
  • MishKonn
    Tak to je samozřejmě jiná, já pracuju od 10, takže no problem.
  • to galatic hero...je to nekolik variant, od oblasti, ktere se nejvic asi volnosti podobaji zaklinaci1 az po oblasti ktere jsou uplne volne
  • tak ji dej par darku a hned te bude mit rada ;]
  • Tak to asi hraju jinou hru, jsem lvl23, udelal jsem Ord Mantell, Coruscant a koncim na Tarisu a je to totalni koridor.
  • muj bounty hunter jde jen po kreditech, proto ma asi ten opar (jinak nenechávám svědky, když to jde, tak v rozhovorech volím popravu, Mako se to sice nelíbí a pokaždé mi ubere 30 bodů z přízně, to ale doháním v ostatních rozhovorech)
  • ok dik moc za info..zatim cekam ale info maily uz prisly
  • Kupoval jsem na mmoboost za 1099,- vcera meli a vypada ze maji porad.
  • evilakum co podporuji temnou stranu, to na krase neprida...ikdyz kazdy ma jiny vkus ;] co se tyka strany, tak bacha na to i za sitha muzes jit cestou svetle strany sily, treba muj bounty hunter, ktery patri k imperiu je uplne dobracisko
  • a ty heroic questy muzes taky udelat sam, pokud se k nim vratis na vyssim lvlu ;]

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit