Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
Dik za radu,stalo se.Objednal jsem a zaplatil.Ted jestli dobre chapu musim cekat nez ten klic prijde na mail..?
-
Po prodaných kusech NFS: The Run bych se odvážil tvrdit, že ano :D
-
Pokud mas dobrou guildu a vypnes si chat ve hre, je ti uplne jedno kde hrajes.
-
delate, jako by treba u wowka pri spusteni fronty nebyly :)
-
tak kup klíš někde jinde, třeba na CJS keys <- google it
-
Pustit si to na vlastním stroji se svým vlastním nastavením. Pokud máte alespoň grafiku z lehce nadprůměrného lowendu, tak to jede jako z praku.
Tak nějak jsem včera jel bounty huntera na startovní lokaci a nějak jsem si nevšiml sekavých nebo jiných rušivých aspektů. Co se týče prostředí a grafiky, jsem spokojen. Vyznám se v ní, není přeplácaná a nehraje si na realistickou stylizaci, ostatně jaké mmo ze sci-fi nebo fantasy světa. Chce to vhodně nastavit pro svou sestavu a mozek si to už přebere. *3* -
Pokud máš dobrou guildu je ti uplně jedno kde hraješ.
-
EA má nějaké fanboys?
-
jsou ranky Light/Dark od I až do V (myslím), jak již bylo psáno ovlivňuje to předměty (Relic například) a fyzický vzhled postavy, mám teď rank I a okolo pusy se mé postavě vytvořilo něco co vypadá jako velmi ošklivý opar *4*
-
*vo Firefoxe, inde je to v pohode.
-
Prosím vás, som tu na Games.cz jediný, kto má problémy s tým prehliadačom obrázkov? Vždy keď na nejaký kliknem, načíta sa veľký náhľad a hneď potom zmizne a ostane len šedá plocha. Už s tým mám problém dosť dlho.
-
ehm tady se ta kapitalizace vubec nehodí :)
-
Ty asi nevíš co znamená RAM, když píšes takový blbosti, že?
-
Teď budeš terčem STWOR, Bioware a EA fanboys.
-
tak nějak, kvůli velkému zájmu je dočasně omezen počet fyzických i digitálních kopii
-
Skončí maturita a kupuju! :D
-
V jakym pohybu? Vzdyt i ten pohyb se trha jako by to preskakovalo nejake ramce.
-
výborně.. děkuji vám za info pánové ;) !
-
Tak nějak těm "dungeonům" připadl název flashpoint. Jinak po světě jsou i těžší questy, jak správně píše kolega, ketré nejdou dát sólo, ani s parťákem (možná pro HC hráče bráno jako výzva). Profese, další zaměření postavy a hromada dalších věcí až po tom startovním světě, až se dostaneš na flotilu. Ten začátek je takový rozjezdový, dál už to má spád.
-
jsou tam questy ktery v jednom zezacatku nedas, jsou oznaceny jako heroic nebo group a pocet lidi ktery by na to meli byt
truhly po svete jsou