Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
Supééér. Těším se, až se za ten rok na SWTOR uvidíme.
A těmi frontami bych se nějak nezabýval. EA a Bioware musí vydělávat peníze, ne se starat o servis pro hráče, to dá rozum. -
no jestli ten cesky server bude neco jako drakthul ve wow, tak doporucuju vyhnout se mu na velkym obloukem
-
Nevíte jak to pořídit? Stáhl jsem si přes jejich klienta 12GB a chce to po mě aktivaci. Na Originu i té jejich stránce píše, že je to (dočasně?) / nedostupné.
I na XZone píši, že jen "NA DOTAZ". To je o to takový zájem, že to zavřeli pro nové uživatele? -
Zdravím, chci se prosím zeptat, zda je zde něco jako ''dungeony''? Četl jsem, že je zde potřeba dost spolupracovat s ostatníma hráčema, ale cca po 2 hodinách hraní jsem tu potřebu opravdu neměl (ano, asi to teprve přijde). Ale byl bych vděčný někomu, kdo by mi ve stručnosti shrnul jaké jsou zde možnosti? Nějaké ''profese'', nebo zda je zde něco jako v jiných mmo truhly rozházený po světě? Děkuji :)
-
ja som sa nalogoval do hry na 3ti den early access a to uz bola na legion of lettov hodinova cakacka, a kedze niesom masochista co caka hodiny na ro aby sa nalogoval do hry sli ske s kamosmi na chundaar server, pise sa tam vyhradne po anglicky a uz som narazil aj na zopar cechov ktory sa tiez nevopchali na LoL.
-
Jak už se tu a jinde sálodlouze psalo, ta grafika se musí vidět v pohybu.
-
Nevim na cem hral autor clanku ,ale kdyz kouknu na vzhled screenu hry tak nerad musim konstatovat ze je tohle opravdu graficky "shit"
-
bych rek ze ja jsem Bete propadl vic jelikoz sem za 1test dal 20 lvl ale mozna se zmenili body potrebne na lvl tak to mozna jde pomaleji ted.
-
hodně stěstí s těmi pingy, i když US hráči jsou lepší než většina evropských
-
Hahaha, Češi zase dostali něco do ruky. No, jsem rád, že jsem se Evropským serverům vyhnul obloukem.
-
Jako trial sloužilo poslední kolo bety. Teď už není taková možnost.
-
:D koukam ze jsme na tom vsichni stejne.zitra v 11 pekne testik z makra :D
-
Ještě má vyjít Kingdoms of Amalur. Ale kdo ví, co z toho vyleze. Od Obsidianu bych taky něco uvítal. A pro změnu něco dotaženého - kdyby konečně dostali do ruky zajímavý projekt, na který by měl více než rok a půl, snad by se zbavili pověsti problémového studia. Vážně jim přeju úspěch. O to víc mě štve, že jejich novej projekt je South Park. Já mám seriál South Park rád, jsem dokonce věrnej fanoušek, ale RPG hra?? *7*
-
Budu překvapen, pokud za rok bude mít hra stejný úspěch jako pár dní před spuštěním.
-
Přesně tak. Možná jen s tím rozdílem, že se tam skočím podívat už před zápočty.;) Přeci jen je důležitější odvracet intergalaktickou hrozbu, než se připravovat na zápočtový test z ekonomie. Navíc až poletím na nějakou delší vzdálenost, tak si můžu učebnici otevřit.:)
-
Aneb troll nasycen.
-
Jasný, kdyby to bylo MMO tak bych taky asi do toho šel....
Mně Skyrim ještě pořád baví. Sice už se dostavil ten stereotyp, ale s tím jsem počítal při koupi...
Já zase potřebuji něco od Obsidianu. Spíš se tak nějak děsím, že jediný rpg co má příští rok vyjít je snad Risen 2? Doopravdy si asi na nic jiného nevzpomenu... -
Jsem v Councilu a máme normálně eventy, vstávám občas v 5...bez problému. Mám hrát do 3 do rána, nebo vstát trochu dřív?
-
Jo to je bohužel pravda.Zažil jsem to jinde.Raději zahraniční server.Člověk se alespoň bude používat angličtinu jak písemně tak i mluvenou formou(se štěstím i spisovnou *4* ).Také je často chování a domluva je kupodivu mnohdy jednoduší mezi hráči z různých míst světa, než z českého malého rybníku kde každý kváká a myslí si jak je velký. ( parafrázuji T.G Masaryka )
Vzpomínám si zkušenosti s rusákama kteří nerespektovali pravidla,chovali a strašně se divily když,že někdo neumí rusky.Psali pořád rusky.Když už anglicky tak to trvalo než to napíšou a nebo to bylo nesmyslné.Také koloval vtip,že rusák co píše anglicky a trvá mu to,je rusák se slovníkem.
To samozřejmě neplatí pro všechny.Osobně jsem potkával i skvělé rusáky. :) Jestli někdo pochopil,že rus=čech v MMORPG tak to pochopil špatně :) -
Nevíte někdo jestli bude možno hrát trial verzy? Do TOR hodlám jít, ale nejpíš až v polovině ledna, tak bych si to mezitím rád vyzkoušel.