Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Nevím jestli přesně nedostaneš q, ale na podobu tvojí postavy to má vliv určitě. Světlá i temná strana má svoje itemy, pro každou stranu vypadají jinak. Navíc třeba jako Jedi když jsem si vybral světlou stranu, nemůžu používat červený světelný meč, ten s temnou stranou může apod.
  • To rozhodovaní v rámci příběhu má nějaký vliv na výslednou podobu postavy?Třeba když se rozhodnu špatně a nebudu mít dostatek bodů tak nebudu moci získat nějakou dovednost a nebo questy?
    -Jak je to zde vypadá ohledně PVP?Jsou zde jak dnes zavedené zóny kde se bojuje a nebo je možné jak to bývalo bojovat venku dle téměř dle libosti.?
  • Erien
    Moje dojmy velmi dobré zatím. Hra má své chyby, to určitě od zabugovaých guild, není guild banka, až po nemožnost občas vykopat surovinu apod. Ale Bioware pracuje a myslím, že se můžem těšit na spoustu vylepšení a opravy stávajících bugu. A pokud se opravdu o to budou starat a vylepšovat, myslim že je velká šance, že se Swtor v pohodě chytí a bude fungovat. Hlavní plus vidím u Swtor v tom, že takový příběh a dabing jako je tady v žádné MMO není. Q jsou zábavné a děj skvělý, nikde mě nebavilo plnit q jako tady. Hlavně nutí lidi opravdu spolupracovat, protože když je ten q heroic 4 (pro wow group 4), tak je opravdu potřeba 4 lidi a spolupráce.
  • Ceske stranky su http://www.oldrepublic.cz/
    Cesky server je Legion of Lettow - pre ludi bez skusenosti z Drak'Thulu varujem, priemerne IQ nevystupi nad 80,
  • Hoši nevíte zatím o nějakých českých stránkách? Kde by bylo vysvětleno co a jak? Hlavně nějaký český server.
  • Hral jsem, hraju, když to fronta dovolí. Mám ted troopera a je to super sranda. Zkousel jsem smuglera ma uzastnej pribeh plnej vtipu. Skoda jen tech front a toho ze se vsichni cesi snazi dostat na LoL server, kde se neda celkem zatim hrat diky frontam.

Navrhuji expanzi ceske komunity na dalsi servery... *16* *6* *5*
  • Cahir
    Tak teď už se jen musím rychle vypořádat se všemi zápočty a zkouškami, abych konečně mohl do hry!
  • ales.smutny
    Eeeh, to je stará bolest...jednou blbě přečtete Kinga a všude máte místo -slingera -lightera...:)))
  • MishKonn
    Aleši, jsi Gunslinger...:P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit