Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 1.
20.12.2011 | Aleš Smutný
149 příspěvků
-
Kartou 12,99 euro na měsíc. Já kupuji game kartu za 15 liber na 2 měsíce. Na www.thehut.com
-
Zatím na to slyším jen samou chválu. Tedy alespoň od lidí, jejichž názor pro mě něco znamená.
BTW, musel jsem praštit se Skyrimem. Po počátečním nadšení (noo počátečním... vydrželo mi to asi 30 hodin) jsem tu hru shledal nudnou a repetitivní. Ani jsem se pořádně nerozkoukal a už jsem splnil všechny questy pro cech mágů i bojovníků, svoje skilly jsem dostal na stovku, mám už asi deset hodin ten samej gear, vyřešil jsem hlavní dějový linky (skoro)... no a co dál?? Questy jsou jak z generátoru, stejně tak dungeony, kromě pár prupovídek nejsou tvoje činy nijak reflektované, žádná postava není hodná zapamatování, příběh nijak negraduje... Já si nemůžu pomoct, ale ta hra prostě působí, jak kdyby ji vyflus generátor. Je bez života, nemá žádnou hloubku.
Už potřebuju nějakou hru od BW, kvalitní storytelling je to jediný, co mě dokáže u rpgéčka udržet. Teda kromě kvalitních mechanik (jimiž Skyrim opravdu neoplývá). -
Českej server ??? :( to si z něho chtěli udělat právě ti ču...i z odlrepublic a jakt to dopadlo :(
Všichni se tam stěhují a nerespektují rozdělení již registrovaných guild.... chjo :( Teď musím každej den právě díky těmto lidem čekat skoro 3hodiny!!! A to nemluvím o kecání v CZ v general chatu !!! Katastrofa Opravdu IQ tikve -
Takový menší dotaz, jaké jsou měsíční poplatky ?
-
Navíc by předměty měly být jak pro světlou/temnou stranu, tak i pro neutrální postavy. ;-)
-
Nedělej to to není rpg!!! :-D
-
Tohle je mainstream hra, takze budes mit vzdy moznost to zmenit. Nektere Q na presvedceni budou opakovatelne, takze pri spatnem rozhodnuti si akorat prodlouzis dobu ziskavani.
-
Díky za odpověď.To je zajímavé ten vliv.Jen mně napadá jak to dopadne když se rozhodneš jinak než jsi chtěl?Pak nebudeš mít přístup k věcem protože nemáš dost bodů?
-
to budes mit vesely, az se rozhodnou jit u nich vecer spolecne na raid
-
Spíš škoda, že se všichni češi snaží dostat do českých komunit. Já hraju v US komunitě na US serveru, žádné fronty, non-stop fun :)
-
No jó, já žil také pořád v představě, že je to "Gunslighter", a teď koukám na to, že je to opravdu "Gunslinger". Ale vždycky jsem měl za to, že obě ty slova vyjadřují slovo "Pistolník". *3*
-
Nenapsal jsi to přímo, ale zdálo se mi, že je v tvém příspěvku implicitně obsažen výsměch a pohrdání . Pokud ne, tak se ti omlouvám.
-
kde jsem napsal že nejsem nerd..? Jenom říkám že někteří z nás mají svátek..
-
Nechapu co maj lidi s tim hromadit se nekde na serveru kde jsou jen cesi... Rozhodne nepatrime mezi nejpratelstejsi narod, a kdo takovouhle hru hraje tak musi zvladat anglictinu aby pokecal s cizincema...takle aby nekdo mohl poslouchat cesky nadavky tak pri logovani ceka vecnost... *6*
-
Jak příznačné od pravidelného návštěvníka herního webu - tímto tě tedy zdravím, kolego nerde! Nebo sis to tu spletl se stránkami o kulturistice?
-
ja teda ctu temnou vez v cestine,ale on je prvni dil v anglictine opravud gunlighter ?
-
Okrem party questov (1-6 na kazdej planete), flashpointov a operacii uplne cele.
-
ja navrhuju aby se ceska komunita vubec nikde nesbihala.je sice supr obcas potkat nekde cecha a pokecat a asi je to i supr do dungu,ale za dob kdyz jsem hraval wow,tak jsem si neuveritelne naucil anglicky prave z kecani s jinyma hraci. kor kdyz tady je to zamereni na pribeh velky,tak cloveka to temer nuti. Tim celym chci rict, ze je mnohem uzitecnejsi nevyhledavat stejnojazycnou komunitu, protoze pak lide maji tendenci se izolovat a to rikam i ze zivota kdyz jsem jezdil na jazykovy kurzy.
-
TÁÁÁK..! a nerdi maj předčasnýho Ježíška...!
-
na kolik to můžu hrát jako loner?