Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neni to tak uplne pravda, muzes brat lidi sebou
  • Tak to už je další pohled na věc. *1*
  • walltar
    Já vstávám v 5 každý den .... a potom du do práce ( dost lidí pracuje ) takže vstávat v 5 a jít na raid to je vyloženě směsné. Už sem slyšel i názor ať si najdu lepší práci a to me pobavilo úplně nejlíp protože pokud bych našel člověka co si hledá práci podle toho jak hraje tak to už musí být případ pro chocholouška.
  • Cahir
    Doporučuji přečíst první dojmy na Eurogameru, tam je tvůj dotaz zodpovězen.
  • filias
    "Sold out" - no hold počkám - třeba mě to čekání přestane bavit a ušetřím peníze i čas *3*
  • walltar
    Samozřejmě že je to dobře ... když wow-klon tak se vším všudy. Jak s hroznou grafikou tak s frontama při vydání. *1*
  • Ok díky za rady *3*
  • Je to mmo takze jednoznacne otevreny svet,krom hranic daneho regionu(mezi kterymi muzes cestovat).Byva to tak ze treba do 10 lvl jsi jeste v uzavrene zone abys pochopil zakladni principy
  • Funguje to tak, ze do class questu s tebou mozu ist ludia ak maju INE povolanie. To nastavenie sa prave tyka postav s rovnakym povolanim. Je to asi kvoli tomu, aby si si pri hrani pribehoveho questu rovnakeho povolania neuvedomil, ze tvoj "unikatny" pribeh nie je az taky unikatny :) .
  • je to temer stejny jako Cataclysm co se sveta tyce.
    Svet je otevrenej a muzes si v nem kam se ti zachce. Jen questy jsou propojeny nejakou linkou, takze kdyz odbehnes z lokace, kde si to jeste uplne nedodelal, tak se v nejaky dalsi lokaci k nejakejm questum nemusis vubec dostat
  • Nemam to overeno, ale zhruba na lvlu 24 se jde na Tatooine a to uz je klasicka otevrena zona.
  • Vesměs podobná si povolání začínají na stejném počátečním světě. Pokud to vezmu příkladem, tak bounty hunter a imperial agent začínají na planetě Hutta, vedlejší nebo bonusové úkoly mají stejné, ale jejich příběhová linie je rozdělena. Jako bounty hunter nemůžeš jít na příběhovou misi pro agenta a opačně, ale v rámci party jde údajně nastavit, že s tebou může na sólo quest jít jiné povolání. Alespoň při první návštěvě příběhové lokace vyskočí help-hint, kde je toto vysvětleno. Neměl jsem však možnost vyzkoušet, takže ani nevím, jak to probíhá, jestli svou postavu v rozhovorech vůbec uvidí atd. - někdo zkuste...
  • jen pokud máte stejné povolání, ale i tak se do příběhových částí nedostaneš v partě. U příběhových misí je před vstupem do dané oblasti zelené pole, kterým projdeš jen ty sám, ten s kým hraješ to pole uvidí červeně a nemůže projít
  • jinak docela dobře s lidma komunikují, kdybys měl nějaký problém, tak jim prostě napiš a kdyžtak si je přidej na Facu, kde taky často píší různé info .. (btw na Facu mají discount code 0,5 libry, kteréj můžeš při další objednávce taky potom použít ... ale to jen tak)
  • Mám dotaz,existuje tu něco jako otevřený svět? jako že vyběhnu z města a můžu si běžet "někam"? nebo je to jen taková volnější koridorovka. Z informací kolem jsem to nebyl schopen zjistit. Každý tu píše,jak je to solo hra a nikdo ještě nenapsal například,že někde ve volném světě dostal náklep od opoziční frakce. Kvůli tomuto váham s koupí. Poraďte tedy prosím, jak to je.
  • pokud maj klíč zrovna k dispozici, tak ti příjde automaticky generovanej email s instrukcemi (nemusí vyloženě přijít hned, někdy to chvilec veme), ať si svůj klíč collectneš z jejich autosystému ("Autokey") a až to uděláš, tak ti na mejl příjde scan CD key z DVD (někdy příjde ale klíč bez scenu, čistě napsanej)

pokud zrovna mají klíčů málo, či žádné (na stránkách ale vidím, že mají stále 13 klíčů in stock), pak tam bude trochu prodleva, a to konkrétně 12 hodin, než je seženou

jinak kpoval jsem u nich 1x MW3 RU a 2x BF3 EU a vždy do 12 hodin jsem měl klíč k dispozici a všechno bylo OK ... akorát poprvé jsem trochu zápasil s tím jejich Autokey systémem, ale to uvidíš .. GL
  • Nedělám. To jsem nikdy a nikde neřekl.

A vůbec... jelikož to bylo i ve WoWu, tak je v pořádku, že to je i u TORu? Protože špatnou věc dělají jedni, tak můžou i druzí?
  • Mám dotaz. Chystám se tu hru hrát s přítelkyní a jsme zvyklý, že zkrátka běháme spolu a plníme stejné questy. Nicméně když tady jsou nejrůznější dějové linie questů podle povolání, tak se bojím, abychom nebyli nuceni hrát každý sám. Mají některá povolání stejné příběhové questy? Dík za odpověď.
  • Super nápad udělat zápisník. Připomíná mi to články ve Score o Wow (Guilda Chrocht tuším). To jsem docela žral :)
  • *1* no fuj a jakou jedeš stranu? za opary teda hrát nechci *5* ... a jak už se v úvodu kolega ptal jak je to s tím PVP ví někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit