Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - Pašerákův zápisník, díl 2.
30.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
Jako správný RP hráč, by sis mohl utvořit minulosti, např. že před událostmi hry jsi byl Jedi , který se rozhodl přidat na temnou stranu síly a to by byl právě ten bod, kdy začíná hra - ty jako sith za impérium (s touhle vidinou bys mohl být např. zpočátku v rozhodování mírnější a s postupem času přitvrzovat - myslím, že hra ti nabídne dostatek k prostoru na to, aby ti to všechno sedělo). Nebo můžeš hrát za republiku jako Jedi a vytvořit si neortodoxního Jedie, který se neštítí ušpinit si ruce a vyznává hesla "Účel světí prostředky"/"Pomsta je sladká" apod., přestože vyznává ideály republiky (např. Anakin před změnou). To RP hraní tam je, jen to nechce být línej přemýšlet a neustále se jen nimrat ve vykonstruovaných nedostatcích. *3*
-
děkuji, děkuji, děkuji *14* , to nastavení kamery jsem předtím neviděl.
-
ja špeky nemam :D
-
špekatý upocený onanisti
-
Jak pisu vyse,me ten Armstech funguje dobre. Proste jsi asi nemel stesti.
-
No pak prodejem. Slo to prodat tak, ze jsi na tom vydelal. Tady bys to musel nabizet za silene castky :-( Btw zkusil jsem u alta na lvl14 dat armortech a hadej. Po peti rozebranych pasech, bum modry recept. Po peti rozebranych rukavicich bum, modry recept. Takze to vypada, ze ten armstech je opravdu nejaky bugly. Tam to zabralo tak 10-15 barrelu :-(
-
Ta kamera dej Preferences - controls - camera - max distance. ;) Je tam nastaveno 19 % takže dej na max.
-
V LOTRO se dalo trenovanim vydelat? Hmm. Mozna,kdyz jsi mel single recepty a kdyz si odmyslis ty hodiny nudneho kopani rudy a tezeni dreva. Tady odpada ta nuda a vydelat take muzes,pokud ti nahodou critne recept.
-
Já se bavil o tom jak to udělat na stylu hry, který je u Old Republic teď tzn že každá strana má svoji aukci, že se není možné přidat do guildy opačné frakce apod, né že si vymyslíš styl svůj. Ale to je fuk, i tak jak víš kolika lidem by se "tvůj" styl líbil. Mě současné temné body a světlé body vyhovují a podle toho, že narážky na to slyším jen od lidí co to nehrají a to zde, tak asi nebudu sám. Ve hře jsem se nesetkal s nikým komu by to vadilo. Navíc nevím proč by se tomu nemohlo říkat RPG. U mě dělá dobré RPG hlavně příběh, dialogy a vývoj postavy (staty, talenty atd). A to je u Old Republic super. Ta hra rozhodně má chyby a je jich dost, ale to nejmenší, co hra potřebuje je nějáká změna strany během hraní. Nicméně nebudu se tady s tebou hádat, protože hru stejně nehraješ a dle tvého postoje jí hrát ani nebudeš a já jdu raději slavit, takže štasný nový rok.
-
Ve SWG se dalo vydelat na craftingu a v LOTRO take. Ale co, kaslu na to, stejne to budou jeste 100x predelavat. Navic jak rikam, cervene zbrane a brneni se daji v pohode koupit za planetarni commendation a to uz nemluvim o tom, ze cervenou sbran dostanou vsichni na zacatku, takze jedine, o co jde jsou ty mody do ni.
-
Tak to bych chtel videt. Ja jsem jeste nehral mmo,kde by cviceni craftingu bylo vynosne
-
Na kamere je nejhorsi to, ze se porad vraci dozadu. V pvp nemuzu bezet, otocit kameru a nekoho targetnout. Ty loady me taky stvou, mel by byt ten Quick Travel aji do lodi.
-
Víš tady se pletou pojmy. Jedi s bodama temné strany != Sith. Sithové jsou filozofie, mají své učení svůj řád. Jedi na temné straně je nekontrolovatelný a nepředvídatelný.
Nevím co to má společného s guildou nebo s aukcí? Na aukci to nemá vůbec vliv a na guildu, to je věc guildy jestli Tě po takové změně bude tolerovat nebo ne.
A žádné množství bodů z tebe nedělá Imperiala nebo Republikána. Opět jde o přesvědčení, o řád, který musí hrát přijmout a hrát tu roli. Chceš příklad? Tak třeba takhle...
Kdyby body temné/světlé strany nebyli závislé na povolání, jako to bývalo v D&D. Pokud chceš přijmout učení Jediu musíš mít třeba 1000 bodů světlé strany v té době. Automaticky se tím přidáš k republice protože Jediuové k ní nerozlučně patří. (I když ji přežili+-) Splníš nějaké "příjmačky" a hle můžeš levelit jako Jedi. Zhoršíš-li své přesvědčení že už nesplňuješ podmínky pro bytí Jediem už nemůžeš mít další levely Jedie, ale předchozí levely Ti zůstávají => ses naučil nezapomeneš, jen tě už nikdo nenaučí nic dalšího. A budto na sobe budeš muset zapracovat aby si mohl dál být Jedi, nebo se naopak začít více věnovat straně temné a najít si nějakého Sitha co Tě začne učit.
Ano zní to složitě, a proto to tak není. Lepší je investovat peníze do PR než kvalitní herní logiky kterou většina hráčů neocení. :-) -
No vyplatit by se to melo. Jeste jsem nehral MMO, kde by se craftovani nevyplatilo. Jsem lvl40, muzu pouzivat lvl17 barrely, ty jsem si take dal do modrych, ale dal uz nejdu. Nevyplati se to a musel bych je prodavat za nesmyslne castky :-( Takhle se nikdy nedostaneme k modrym a lepsim vylespsenim (armoring, mod, barrell....) jinak nez v misich a nebo za commendation na dane planete. A to je skoda.
-
Jsem jediný, komu vadí ta - podle mě - debilní kamera, která se nedá pořádně oddálit od charu? Pořád mám z té hry klaustrofobii. Co je platný, že si dali občas práci s (některými) planetami, když normálně z nich nevidíte víc než 30 % a to ještě když si kameru dáte úplně k zemi. A to nemluvím a dalších parádách, jako je cestování mezi planetami a Republic / Imperial Fleet. Třeba taková cesta na Alderaan to je vážně porod - 4 nebo 5 loadů. Navigace na mapě občas vůbec nefunguje. Neustále potkávám moby zaseklé v meši, a tak bych mohl pokračovat. Obecně se mi hra líbí, ale připadá mi, že testování a ladění nedali tolik, kolik by měli. Proti tomu je nějaký slicing skutečně druhořadý problém.
-
Ano, 20k za hodinu neni nic. Jedna abilita 45+ u trenera stoji 13k, speeder r2 a r3 stoji 250 a 330k, druha banka stoji 400k. Vyndat epickej upgrade z armoru stoji 29k. Lootovanim mrtvych mobu vydelam za 15 minut vic jak slicingem za hodinu a to mluvim o 5 companionech naraz. Hrac totiz muze chtit delat i jiny profese. Tzn v tomhle stavu je 20k za hodinu nic. Je to ekvivalent ne vic jak 5-10 goldu na wowku.
-
2Killer-cviceni craftingu by se jako melo ekonomicky vyplatit? To doufam ne. A na max lvl se ti uz vyplatiu,protoze uz nemusis stale dokola vynalezat modre/fialove recepty.
-
A co guilda? By jako najednou zmizela jo? General taky? I aukce by se najednou přehodila? A od kolika bodů se z tebe stane Imperialista od 1000? Nebo 10000? Podle čeho to posoudit. Jestli chci hrát za dobro tak si vemu Jediho a když zlo tak Sitha. Ty si to představuješ, že když hraješ temneho Jediho, že vyloženě pácháš samé zlo, ale tam jde spíš o to, že nejedeš podle kodexu, tedy místo aby si Sitha dal do vězení (světlá strana), tak ho zabiješ (temna strana). Žádná volba toho, že bys mu pomohl utéct nebo podobně. To opravdů není o tom, že temný jedi vraždí nevinné, nebo je okrádá. Jen ty příkazy co dostává, neplní podle pravidel.
-
Hmm, tak uz se mi to povedlo. Po deseti barrelech padl jeden modry recept. Ale obavam se, ze dal neni sance. Na purple nebo dokonce na red veci se to ekonomicky nevyplati :-(
Jo a jen tak pro zajimavost jsem zjistil, ze skill na rizeni dalsiho vozitka na lvl40 stoji 210 000 + 25 000 za vozitko. Nevim, zda autori upadli, ale vyplaznout 235 000 za to, ze pojedu o 10% rychleji je UCHYLNE. -
Copak? Pohled do zrcadla? Zvykej si *2*