Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jo ekonomika mi nikdy nešla, aději zůstanu u stylu Zabij, uteč, zamorduj a nenech nic žít, co má nějaké nohy a utíká před tebou. Ekonomiku přenechám svým spoluhráčům. Milerád *1*
  • Můžeš být temný jedi, prý se ti zvrásní xicht, můžeš mít červený meč apod. - no bohužel budeš stále "ve službách"" republiky. Datadisky by však mohli příběhové linie rozšiřovat a třeba se v nich podobných přechodů dočkáme.

EDIT: Reakce na Morpheus.
  • A mimochodem,muj spolecnik,ktery zbrane vyrabi, ma +5 ke crit sanci prave u Armtech. Urcite to taky hraje roli.
  • Vyroba zbrani(to je tusim Armstech). Delam to tak ze vyrabim stale dokola jednu zbran,dokud pri vyrobe nebo rozebirani nepadne modry recept(respektive nespadne nic,postava se to proste nauci. Lze to pomerne lehce prehlednout,pokud nectes chat). Vetsinou staci tak 5 az 10 pokusu. Pak vyrabim stale dokola modry recept (a samozrejme rozebiram)a to do doby,dokud pri nem leze skill,nebo dokud nepadne vylepseny modry recept nebo primo fialovy recept. Zbrane ktere takto vyrabim velmi casto pouzivam ja,protoze nic lepsiho z lootu mi nepada.
    Recept lze veeelmi vzacne ziskat i toho podpurneho skillu co je pro Armtech. Investigation?
  • To co pises je realita u z hezkych par let. Bohuzel.
    Kde jsi byl,ze jsi si toho vsiml az ted?
  • nj pravda kvoli lore by to neslo .. ale keby na to bol nejaky casovo narocny postup kde by si horde prejavil ze ally neznasas tak preco nie? :)
  • Ve wow by to moc dobře nešlo. Díky tomu jaká je minulost mezi rasama. I když je fakt že přechod z Aliance do Hordy by byl možnější než naopak, protože aliance je plná rasistů.
  • v SWG to islo..

keby mali hry viacej sandboxovej volnosti miesto tychto themeparkov bolo by to ovela lepsie.. povedz nebolo by super keby v takom WoWku sa dalo za temneho elfa zradit alianciu a pridat sa k horde? princip by bol uplne jednoduchy, len to tam nikdy nedaju lebo su to kkti
  • Proč by to nešlo? Jasně že by to šlo. Jen je levnější udělat to tak že si hráč na začátku vybere ze chce být jedi a jestli pak půjde a pozabíjí děti ve školce světelným mečem je jeho věc, na tom už nezáleží... a pak maj ještě tu drzost tomu říkat RPG.
  • Erien
    Sithska strana není je jenom Imperium a Republika. Jak bys chtěl asi udělat, že v půlce hry najednou Jedi bude hrát za Imperium? To asi moc dobře nejde.
  • 20k je malo?? To mam za cele hrani na urovni 20. Ja myslim ze je dobre ze to nerfnuli. Aspon se tak brzo nedockame sto milionovych cen v aukci i my kteri zrovna slicing nedelame. O to jim asi slo. Daleko lepsi mi prijde eonomika postavena na vyrobe neceho a to neco pak musis umet prodat - cili na craftingu. Vyrabet penize je nesmysl ktery by podle mne vedl k velke infalcni spirale - hraci se stamiliony kredity vs. newbiky s par nasmudenymi tisicovkami a aukcemi jen pro par vyvolenych..
  • Dobre receno, obvious trol is obvious *3*
    Btw trochu me mrzi, ze do te hry nepridali vice exoticke rasy a jsou tam jenom "lide" v ruznych barvach.
  • Tlustý nerdííí, fůůůj :))))
  • podla tejto diskuzie realnych hracov tejto hry je tak hra trochu odflaknuta.. nepaci sa mi to s tou karmou.. temny jedi? keby sa dalo aspon prejst na sithsku stranu alebo ze by sa s tebou potom nechcel ziadny rebel rozpravat.. toto moc role-play nie je
  • Hmm a co mas za skill? Ja armstech, mozna je bugly jen ten :-(
  • Hmm, taky pravda. Na začátku vydáš hru s horším výběrem ras, ale lidi si to ani neuvědomí. Pak přidají větší variabilitu - placenou formou. Lidi to oslaví a ani si neuvědomí, že tam ta variabilita měla být od začátku.

Jako u Battlefieldu 3... lidi oslavují DICE za velký návrat stíhaček a 64-player map a ani si neuvědomí, že DICE/EA jim to vlastně vzala sérií Bad Company.

Gaming economy 101.
  • Ano v tom mas pravdu. Ale pred chvili jsi napsal ze to vlastne pribeh nijak neovlivnuje. A tva postava reaguje jen kdyz hra rozhodne nahodnym tahem ze reaguje...to je to co se snažím zdůraznit. :-) Jen mi to pripada ze ta temna svetla strana tam je jen pro parádu. Protože partu můžou zformovat klidne dva protiklady a hra za ně rozhodne a vlastně to nic neznamená.

Přitom představa že by všichni začali nastejno, a pak se začali diverzifikovat a už spolu nemohli chodit plnit úkoly kvůli rozdílným přesvědčením by byla zajímavá, a z hlediska RPG správná. :)

Uff, snad jsme se už pochopili, já to jinak nemyslel nijak špatně. :-)
  • To bych spise uz veril tomu,ze si to schovavaji na datadisky.
  • O to nejde. Jasně, že to jsou humanoidi... ale všichni mají lidské tváře...

Jde o to, že rasy v ToRu jsou všechno lidské tváře v barvách a trochu doplňků... proč nemůžeš hrát za Rodiány? A dalšé rasy, které nemají vyloženě lidskou tvář? Protože BioWare se nechce moc modelovat, tak jen vezmou jeden model a 5x ho upraví...

Jo, to asi na gameplay nemá vliv, ale taky to na něco ukazuje...
  • 2avp8-Naopak. Pribeh je hlavne to co dela dobre RPG dobrym RPG. A kdyz vidis svou postavu jak v namluvenych cutscenach reaguje na deni pri questu,pak je to prijemna zmena a dobry zazitek.
    Muzu se jenom opakovat-kdo nevyzkousel,nevi.
    V kazdem pripade k idealu to ma daleko,v tom s tebou souhlasim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit