Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Ano realně je to hloupost, ale když chci cestu světlé strany, tak nestojím o to aby někdo dal temnou a dalo mi to body do temné strany. Tohle je vymyšlené moc dobře, kdy to nikoho neomezí.
  • Erien
    Já jsem rozhodně pro balancování, tam to byla ironie.
  • myslel som foriem zabavy v ramci nejakej MMO
  • vidno ze si ziadnu MMO nikdy nehral.. inak by si vedel ze obchodovanie v MMO svete je tiez jedna z foriem zabavy...
  • Tak přesně pro tohle onlinovky nehraju :D protože některý lidi už přestávají chápat že tohle jenom hra a ne reálnej svět! Článek o ekonomice ve hře? Nevím možná jsem divnej ale to mi přijde už trochu moc! Hry jsou aby se člověk odreagoval a ne aby v nich žil druhej život !!!
  • miker17
    +
  • MrSanta
    By mě zajímalo co bylo účelem celé této tvojí exhibice?
  • miker17
    nějak se mi zdá že ty sis tu hru ani nekoupil natožpak hrál, jen tu buzeruješ...to to je můj poslední přízpěvek protože s takovím imbecilem se mi diskutovat nechce... BTW přečti si pravidla fóra a respektuj je jinak jsem nepiš...
  • Maybe I'm showing off a little.
  • That indeed was the implication I was implying.
  • sorry.. len mi to tak pride ked tu machrujes anglictinou ked to nikoho nezaujima
  • tak potom si musel naznacovat ze sa to neuchyti..a toho by som nebal.. minimalne niekolko rokov sa ziadny titanic nekona
  • No. I don't care for Guild Wars 2.
  • No, my dear god.

I don't want people to stop playing. I want them to know what they are playing. And if they enjoy it despite the flaws, I will be happy for them.

Also stop being a effing faggot and don't attack me personally.
  • to akoze naznacujes prichod GW2 ? lebo ak hej tak potom si vsetci len kvoli ludom ako ty myslia ze GW2 budu hrat len sami trolovia
  • miker17
    On a journey, ill;
    my dream goes wandering
    over withered fields.
  • ty si mal dnes moc THC ze? :D alebo o co ti ide? myslis ze ked tym ludom co ich to bavi posles tieto screeny a napises im ze SWTOR skonci tak oni to jednoducho prestanu hrat? hadzes hrach o stenu .. radsej si chod trenovat svoju anglictinu na omegle.com
  • A reveleation shall be given next year.

Maybe it means something. Maybe it doesn't time will tell.
  • I see. You have nothing to refute my points, so you lower yourself to ad hominem level and attack me personally.

But the bogeyman doesn't disappear when you close your eyes.
  • preco neskusis oficialne forum? tam je urcite nejaka LFGuild diskuzia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit