Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #1
23.12.2011 | Karel Drda
132 příspěvků
-
Ne, ja hraju od 16.12. jsem level 28 na Tatooïnu, mam za sebou Ord Mantell, Coruscant, Taris a Nar Shaddaa a nic jineho nez koridor jsem nevidel. Asi hraju jinou hru.... A ty neskutecne pitome questy na tema prines, zabij, oprav, znic porad dokola vam prijdou normalni u hry vydane v roce 2011? Mne teda ne.
-
Ano ten tvuj, jeste, ze to uznas.
-
Jaky vyhody ma clenstvi v guilde?
Jsem na RP serveru, kde nekdo verboval do jejich guildy, s tim, ze se soustredej na pribehy plny politiky a intrik, nebo cozeto?? -
zase dalsi slabomyslny prispevek *14*
-
nehrál si ji dost dlouho, jinak slovo koridor by si nenapsal...
-
Neříkám že hra je špatná na to jsem jí nehrál dost dlouho, ale nechápu jak se může někomu líbit koridor a nudné questy které na začátku hry člověk potkává.
-
Když se podívám, jak umřela aktivita na fóru našeho Guildu, který má 400 členů, řekl bych, že prostě všichni hrají :)
-
Zajimalo by mne, co autor mysli uveritelnym prostredim. Ten koridor, kde se neustale respawnuji mobove, takze hrac, ktery muze nakonec znhusene nahodi stealth aby se vubec dostal na misto questu, ktere je v 99% procentech pripadu na druhem konci mapy, takze mu cesta zabere vic casu nez splneni onoho questu?
-
pekne ty *1*
-
U SW clanku je nejak mrtvo. Bud si vsichni uzivaji vanoc,nebo ti co hraji,jsou takuneseni hrou ze nemaji cas na zvasty *1*
-
dojemny pribeh a ukapla i slzicka *1* *15*
-
Škoda, že to není z období první trilogie a s tou charakteristickou grafickou stylizací.