Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak wowko sem hral par roku a taky mne bavilo, ale ted uz se na to nemuzu ani koukat.
    v nekterejch vydejich co sem koukal tak se docela rozkecali a uz sem to nestihal, ale treba tem odpovedim rozumim.
  • 1. Trochu je co? Ja taky umim jen trochu,ale ve hre rozumim vsemu. V kazdem pripade questu a textu je tam dost. V menu se da nastavit at ti hra ukazuje ktera odpoved je GOOD a ktera EVIL.Takze pokud obcas nebudes vedet o co jde,staci se ridit podle toho.
    2.zatim nejde,ale drive nebo pozdeji to pujde
  • 1. Osobně si myslím, že si to vubec neužiješ, respektive bude to pro tebe asi jako hrát WoW ve vesmíru.
    2. Postavy mezi serverama přesouvat nejdou
  • Mám dotaz, SW svět mne hodně táhne, ale než to koupím, chci se zeptat:
    1. anglicky umím jen trochu, bude ta hra hratelná i pro mne?
    2. když si založím class na 1 serveru, dá se pak přesunout na jinej?
  • Hra ma aj svoje minusy, ale ziadny z tuch ktory si ty vymenoval. Mozno som fanboi ale viem sa na hru pozre objektivne.
    1) Je tam priserny interface - Customizacia pride v prvom velkom patchi, niekedy po novom roku.
    2) Low resolution modely na gear a este nieje zapnuty antialiasing.
    3) Niesu povolene addony, takze absencia moderskej komunity.
    4) Repetitivne "cheesy" hlasky tvojej postavy.
    5) Graficka stylizacia (pre niektorych).
    6) Nieje to "next-gen" mmo ako niektory dufali, ale devovia sami hovorili ze nebudu fixovat co nieje rozbyte, vzali to najlepsie z themepark mmo a pridali tam voiceacting. Ani to nieje sandbox. Komu to nieje pochuti, tak zachvylu vyde guildwars, pripadne nech si zahra na hracskych serveroch SW: Galaxies.
    7) Nie uplne technicky dotiahnute PvP, treba to este dooptimalizovat. Slabe world pvp (aj ked to moze byt nizkym poctom hracov na lvloch kde sa uz da stretnut s nepriatelskou frakciou - koli rozlohe casto nestretnem ani svoju vlastnu frakciu)

A par dalsich. Ty si stazujes na koridory a prilis otvorene priestranstva. Na to ze questgivery su velmi pokope a oblasti kde sa questy plnia velmi daleko od questgiverov. Na absenciu "priezkumnictva" lebo ta evidentne nebavi nachadzat to hafo veci co najdes ked niekde explorerujes. Speeder je moc drahy, ale nechces si nanho setrit peniaze (vo vanila wow bol epicky mount celkom luxus, ani nie polovica 60tok ho mala ked hitlo TBC). Vadi ti ze vela behas (urcite nie viac ako vo WoW), ale keby bol svet mensi tak ti vadi ze je vsetko velmi pohromade. Ako som povedal, ty si proste clovek ktory hejtuje len preto ze hra nieje spravena podla jeho pohodlia, tak ako by on chcel, lebo on ma vzdy pravdu.
  • @ Killer:

Quotnem ta:
    "A ano slicing, neboli mam vyuzit toho, ze hra je totalne nevyvazena a slicing udela z lidi milionare. A fakt super rada, nic nekupovat. Prosim o velemoudry, objasni mi, proc jsou ve hre vendori a Galactic Trade Network, kdyz nemam nic kupovat? Desne by mne to zajimalo.
    Ano, Tatooine je jedna velka poust, kde nic neni. Jenom hloucky respawnujicich se mobu. Vsechny questy tam jsou vzdy na jednom miste par metru od stanice taxi. Takze jaky je prosim duvod se v ni pohybovat?"

Slicing bol objasneny, kupovat mozes co len chces, povedal som vyssie ze staci 10 questov nic nekupovat a mas 50k (3k za dokoncenie + cca 350 creditov za jednu skupinku mobov = cake) takze ak nevydrzis hodinu nekupovat nic z Galactic Trade Network alebo stimulanty za 2.5k (ktory kazdy vydrzi prave tu jednu hodinu) tak potom neviem. Tatooine je skutocne velka pust, rozdelena na urbarnu cast, iste "predmestie" kde uz to zacina aj ako pust vyzerat a potom Dune Sea kde to pust skutocne je - ak nechces hladat easter eggy, codex upadty, rare mobov, tajne skryse, holocrony... tak nechapem preco sa tak rozculujes ze tam nemas preco behat. Taktiez sa stazujes (furt) na koridorovost - co je prosimta koridorove na jednej velkej otvorenej pusti? Questy vacsinou dostavas tam kde su ludia (su aj vynimky, daju sa najst aj v zapadnutych datapadoch) - je to defacto rovnaky system ako vo WoWku - proste quest ktory ma byt nadabovany a mas sa pri nom rozpravat s NPCckom ti moze dat len NPCcko a bolo by dost odveci keby uprostred puste kde niesu ziadny normalny ludia stal Moff Honka, velitel pre cely usek galaxie a zadal ti quest, nie? A to ze priama cesta je najkratsia neznamena ze sa neda ist dookola, motat sa mozes vsade. To ze interiery su linearne sa nezmeni, tebe doma na WC tiez nevedu 3 cesty z jednej casti domu.

Ja ti nadavam preto ze viem ze to co hovoris je cisty vymysel, lebo aj Stevie Wonder by videl ze to proste nieje pravda. Tvoj argument, ze to robis pre ludi ktory zvazuju kupu a ty ich od toho odradzas, je uplne invalidny, lebo si nepodal ziadne (ZIADNE!!) objektivne informacie, jedine co robis je ze nadavas. Keby si aspon nadaval na to ze to je wowklon (co vlastne je) ale tebe vadia veci ktore si sam vymyslas, fantazirujes o tom ake by to malo byt a zabudas na to ze v tej hre to tak je. Nabuduce napis objekticnu kritiku a mozeme sa porozpravat o padnych argumentoch, kym sa odmietas na hru pozerat otvorenymi ocami, tak nemas pravo rozpravat o jej zaporoch.
  • takove q uz sou i kolem 15ky. Ono je to dost sline koncipovane na samotne projiti aby si to clovek uzil jako SP coz si myslim je spravne.
  • to Sarin: Zajimave, ze jsi nezodpovedel ani jednu moji otazku a jen dale urazis. Myslim, ze obrazek o tom, kdo je tu pako si udela kazdy rozumny ctenar sam.
  • Ale ty social points a vlastne i ''oblibenost'' partaku funguje nejak divne. Napise mi to ze jsem jedno nebo druhe ziskal a obcas proste nepribude nic.
  • Samozrejme. Az na to ze si ji jen tak nestahnes. Napred si ji musis koupit(klidne opet platebni kartou)
  • To nieje fanboism ale cisty rage. Precitaj si to znovu, vsetky tvoje "argumenty", polopravdy a skutocne blbiny som vyvracal priamimi nezkreslenymi faktami, nadavky boli len na okraj.

A mame tu dalsiu ukazku stupidity z tvojej strany. Nevyvazena hra? Slicing nerobi nic ine, nieje to gathering proffesion ani to necrafti ziadne itemy (okrem nahodnych receptov pre vsetky profky), je to profesia na zarabanie penazi. Tak je prezentovana a presne tak funguje a keby si si ty dal aspon tu namahu a nieco si zistil o tom co vlasne pises, zistil by si ze su to vsetko uplne kidy a nic (takmer) z toho nieje pravda.

A to ze mas 31 je mi uplne nasalame, videl som strnastrocnych ktory sa k diskusii dokazali postavit dospelejsie a vek na tvojej inteligencii ktorou tu tak pekne sermujes to nic nemeni. A nepotrebujem ta vidiet v hre aby som zistil ze si pako - na to mi uplne stacia tie veci co tu citam, takze ano robis nam hanbu.

Ak sa na dalsom SWTOR clanku zmozes na konstruktivnu kritiku a nie na hlupe a obycajne dezinformovanie ludi ktory hru nehraju, tak som ochotny s tebou diskutovat, ale takto si prosimta polam vsetky prsty nech nenapises nejaku dalsiu koninu a neztrapnis sa este viac.
  • tys ho teda utřel :)
  • Mimochodem i na ten Mantell se da skocit pres zed asi sto metru od ty hlavni cesty, coz by snad poprelo JAKOUKOLI definici koridoru JAKKOLI retardovanymu cloveku.
    Ale prsty pro tebe s napetim krizit nebudu. Ztracenej pripad poznam *2*
  • Posledni minuta, kterou tobe venuju.
    Argumentujes jak maly dite. Samozrejme ze se najdou mista, kde je opravdu jen jedna cesta. To i ve Skyrimu, nebo kdekoli jinde..!
    Zrovna tahle planeta je proste skalnatej, clenitej teren. Jsou prachovsky skaly koridor?
    Zrovna Fort Garnik je takova krizovatka na vrchu, odkud vedou cesty do vsech smeru. Big deal. Mozna se nekdy podivej do sveta i dal, nez jen za humna, a takovyhle mista najde i na nasi planete, nemluve o fantasknim starwars univerzu.

Ale darmo mluvit - je mi to jasny.
    O tom, nakolik ty mapy umoznujou skutecne neomezenej pohyb by se dalo bavit, ale napsat ze je to "jen koridor" by rozumnej clovek fakt nedokazal.

Tak pa. Preji prijemne stedrovecerni hateovani.
  • Ataker
    Nemám zkušenosti, jak takovou hru platit.. jde to i tak, že si ji stáhnu z oficiálních stránek hru a nějak kreditkou platit?
  • Ataker
    Jindra zase zabodoval :D
  • to Hobofogo: A s otevrenou mapou jsi mne opravdu pobavil. Fakt hrajeme jinou hru. Ja v te sve mam na kazde planete par map, mezi kterymi lze prejit pouze na presne danych mistech. Vsude jinde narazim na zed.
    Nic takoveho se mi ve SWG nestalo.
  • to Sarin: Jak typicke pro fanboye, nejsou argumenty, nastoupi urazky. Pro tvou predstavu je mi 31 a nevim, jak jsi prisel na to, ze nekomu delam hanbu. Ty jsi mne ve hre videl?
    A ano slicing, neboli mam vyuzit toho, ze hra je totalne nevyvazena a slicing udela z lidi milionare. A fakt super rada, nic nekupovat. Prosim o velemoudry, objasni mi, proc jsou ve hre vendori a Galactic Trade Network, kdyz nemam nic kupovat? Desne by mne to zajimalo.
    Ano, Tatooine je jedna velka poust, kde nic neni. Jenom hloucky respawnujicich se mobu. Vsechny questy tam jsou vzdy na jednom miste par metru od stanice taxi. Takze jaky je prosim duvod se v ni pohybovat? A ke questum, prekvapive, opet vede jen jedna cesta. Fakt super gamesa, az na to, ze tu bylo uz pred dvaceti lety.
  • to Hobofogo: Ne, neni? Tak mi prosim presne rekni, kolik cest je na Ord Mantell z Fort Garnik do Mannet Point. Schvalne.
  • psal, že má teprve lvl 11, to companion ještě není potřeba, já mám level 27 a bez companiona by bylo dost questů prakticky nesplnitelných, sám bych si to prostě nedal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit