Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    taky když se na tu jejich stránky nacpe přes milion lidí....tak se nediv
  • A ted se omlouvaj ze nestihaji, ze downtime prodluzuji. Nejvic mne ale dostalo, to, jak pro vice informaci mame jit na fora a bum, due to high volume of traffic bla bla. To jsou totalni amateri, to se jinak nazvat neda.
  • Zase tak uplne bych nesouhlasil. Tahle hra je tak narocna,jak chces ty. Nechapu treba proc vsichni porad chodi s partaky. Ja jsem na 21 lvl a mnohem,mnohem zabavnejsi je delat solo questy bez nich a jde to uplne v pohode. Partaky beru jen na elite moby.
    To same heroic ukoly. Pokud si na kazdy vezmes full partu a cekas az je mas v quest logu zelene,pak si asi moc vzruseni neuzijes.
  • Asi jsi me spatne pochopil. Nevysmivam se hracum ze jim padl server. Na tomhle foru je mrtvo a najednou,kdyz nejedou servery ,tak je tu x novych postu. Tzn ze kdyz hra jede,vsichni hraji a nespamuji na forech. To mluvi o kvalitach hry myslim samo za sebe.
    Pokud tedy nejsou vsichni zavislaci,co hraji hru i kdyz je nebavi *2*
  • dneska byla mainetance od 11 - 17 a jeste to ennahodili
  • Aha. Vypadek serveru a najednou je tu 12 novych postu. To myslim mluvi samo za sebe:)
  • Felczar
    Zdravím,
    nevíte, které jsou cz/sk servery, nejlépe s obsáhlou komunitou, ale na plné(Legions of Lettow je mimo)?
  • Jednoducha, jo?

To ja mam odehrany snad kazdy vetsi RPG vcetne tech od Bioware, a spousta veci mi neni uplne jasna ani po nejakych deseti hodinach hrani.
    Souhlasil bych, ze je celkem jednoducha ve smyslu narocnosti souboju (az na ty heroicke, samozrejme), ale pokud by chtel clovek opravdu vyuzivat vsech moznosti, ktery hra nabizi, perfektne rozumet vsem mechanismum, atd., ...
    No za casual bych to neoznacil ani omylem : )
  • Jimei
    Vanila wow byla vyzva maximálně pro moje nervy a čas
  • se jim nediv ze je hra nenarocna, kdyz je nekde neco trosku slozitejsiho, napr. udelat to tak, aby jsi dostal 30dni zdarma a neplatil zadny dalsi mesic hrani, tak uz to lidi neumi a nadavaji na foru
  • takhle hra je bohuzel tak lehka, ze v ni zadny noliferi nebudou, protoze v hrani neni zadny vyzva. vanilla WoW se mohl aspon opirat o velky raidy, kde bylo obtizne jen ziskat pristup do nich.
  • ja to hraju a souhlasim, ze zadny zazrak to neni.. takovy lepsi wowko, 6z10. Az mi vyprsi karta - budu to mit prolezeny + nejaky insty a sbohem...vyjde ME3
    Navic nepocitam tu prasarnu s tim, ze pry dostanes 30 dni zdarma ( pritom hru jsi normalne zaplatil .. tak jaky zdarma?) ale hrat muzes az si prikoupis dalsi mesice...
    Co se pocasi tyka, myslim, ze to opravi patchem, ale az v dobe co to budou hrat jen Wow noliferi (tzn. za rok) *1*

Navic je to cely zoufale casual (narocny hrat asi jako farmville)
  • neprijde vam ani trochu divny ze vsechny planety maji permanentni den? Nejake Day/Night cycles ktere byly bezne uz pred 10 lety v ultime (a snad neni MMO kde by nebyly...) v SW Toru nejsou.
    A na neco jako je pocasi zapomente uplne. Pokud zijete v predstave, ze si vyberete z nekolika lodicek a vybavite si ji zbranemi, generatory, stity... dle vseho gustaa budete litat z planety na planetu a bojovat ve vesmiru napr v PvP, opet zapomente.
    Dostanete pridelenou konkretni lod odpovidajici vasemu povolani. "Vesmirne souboje" da li se to tak nazvat, jsou arkadove strilecky v predscriptovanem cca 5 minutovem tulenu. Jedno tlacitko blaster druhe rakety (tech je omezene mnozstvi) lodni upgrady jsou "vic raket, silnejsi stity, silnejsi verze blasteru atd."
    Kladne hodnotim napady s companiony a zajimave pribehove zvraty i questy. AI je tupa jako v jinych MMO, aggro-range a spawn system je roky pozadu - mordujete granaty a raketomety 3 clenou skupinku imperialu a asi 3 metry vedle nich je druha takova skupinka ktera stoji a hledi. je to jiny "spawn pack" a vy nejste v jeho agro dosahu. Tech "masarek" je tam asi vic nez ve Skyrimu.

Kde je recenze Dana vavry? *1*
  • Tak neco uz sem odehral takze nejake me dojmy:komu se libily KoTORy bude se mu libit i tohle,rozhodne to neni uplne klasicke mmorpg.At uz jde o rozhovory,volnost map danych prostredim.Vpodstate jste schopni celou hru projet sami(s pridelenym partakem)ale vse si samo uzijete vice s partyjou lidi,q rozhovory ve skupine se mi moc libi.Stejne jako nektere epicke souboje Jedi x Sith(opravdu pekne udelane).Grafika rozhodne neni spatna a plne dostacujici bych rekl.Zatim jsem mile prekvapen komunitou,poradi,loot tak jak ma byt atd.Nemile jsem prekvapen obtiznosti-nektere solo q mi prijdou nesmyslne tezke,naproti tomu instance kdy skupinu tvori max 4 hraci je jako healer uplne easy.Uplne jine nez zkusenosti z LOTRa kde bylo healovani podle me narocne a skupinu tvori 6 hracu,je treba i lepsi kooperace atd-mno uvidime.Mapa i journal jsou perfektne zpracovany,stejne jako vse kolem vaseho spolecnika.Vybral jsme si light server PvE a absolutne bez technickych problemu(jednou se mi zasekl rozhovor)hra mi nepada,nelaguje tady se Bioware predvedlo
  • ehm, vzkal pro killera :-)
  • pwned kreténe, přestaň to hrát a vyjadřovat se k tomu... *12*
  • Jestli myslíš T7-01 pak to, že k sobě přitahuje ostatní je dobře, je to "ranged-tank" a pro Tebe pak zbyde trocha času na to, aby jsi ostatní sesmahl než se na Tebe vrhnou. Jinak si jeho vlastnosti můžeš i nastavit = co Tě otravuje vypni a ten výhled ... no nevím, ale nehraj to v 3D pohledu, ale měj postavičky viditelně a nic se Ti plést nebude
  • takze jednou je to koridor kde nemuzes uhnout a podruhe zase poust kde nic neni ...tak uz si vyber
  • Zda se mi to nebo na tech screenech ten tlusty jedi vypada presne jako Dan Vavra? :D
  • @ Killer

MMO asi nieje zaner pre teba ked ti nesedia zakladne principy. Samozrejme ze tam hraci maju stat, ovladanie ekonomiky je len dalsia stranka hry a ked chces tak si to mozes ulahcit, spravit si alta ktoreho mas pri GTC a ked chces pozret ci tam nieje nieco nove tak ho proste lognes a pozres si, ked mas veci napredaj tak si ich davas do storage (ktory je na kazdej planete) a predas ich vsetky naraz raz za desat lvlov ked pojdes nejaku isntanciu alebo niec. Ale to je moc zlozite...

Ked chces hru kde malo behas, mozes explorovat vsetko a vzdy najst nieco zaujimave, kde to nikde nieje dost daleko na to aby ta to otravovalo a rychlost pohybu je dobre vyriesena, mas rad prostredie Star Wars atd. tak si zahraj KOTOR1, 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit