Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Asi ne objednávám a nikdy jsem poštovné neplatil.
  • Jo taky mám nahráno přes 100 hodin, ale u BF3 je dobrý to, že přestaneš na pár dní hrát a nic ti neuteče, naopak u MMO budou mít tví spoluhráči vyšší level, lepší equip apod... takže musíš makat s nima a na pauzu delšího tažení není čas ani pomyšlení :) To je jediné, ale za to velké mínus které přikládám každému MMO :)
  • kotty
    Uplne vim jak se citis (byt u me jsou hlavnim problemem Steam akce) *1*
  • Mám stejnej problém s BF3 :D
  • a co tepr před maturitou :D
  • Zdar chtěl bych se zeptat zada existuje najaká české Guilda na serveru Lord Calypho (nebo tak nějak se to píše). Díky moc.
  • Rvat do nekoho sva moudra se vyplati jen tehdy,kdyz ma ten naslouchajici zajem o zmenu. Jinak je to jen jako hazeni hrachu do zdi.
    Ze byl nekdo zavislak,neznamena ze jsou vsichni zavislaci. Podobne ''rozdavani zkusenosti'' musi nutne vyznet jen trapne.
  • walltar
    Jo hrát plně dabované, MMO s příběhem pokud neumím anglicky je vyloženě volovina ... to potom z té hry nic nemáš.
  • Treba v tom,ze zadne plnohodnotne F2P ve skutecnosti neexistuje?
  • Jo, LOTRO má asi nejlepší komunitu, co jsem kdy zažil. Mám pocit, že dost lidí to hraje už jen kvůli té komunitě vzhledem k hnoji, co Turbine vydává za updaty a datadisky. *1*
  • V čem je F2P hloupý?
  • Veskoslav
    To byl pěkně pitomý nápad si to pořídit před zkouškovým *1*
  • Takze to nakonec neni tak spatny, jo? *1*
    Uz jsi zjistil, ze ten koridor byl ve skutecnosti CoD, kterej jsi omylem ALT+TABnul? *3*
  • jj republika je v haji. Sici znami z wow sli na "hordaky" ja toto nechapu hrat za ty pripalene nymandy ale tak kazdemu podle jeho vkusu :-)
  • ale no tak to maj sici byt master windu master yoda obiwan kenobi? Jmeno jako jmeno. Jasne pouzit Z m r d je nahouby pac je to sprosty ale jinak je to jedno. J a mam treba YodovaTinktura a nemyslim si ze je to spatny nicK:} naopak sem se jej snazil vymyslet at je zajimavy i vyznamovy. Yodu mam nejradsi tinktura je desinfekce sith je bebinko takze je to jasny sem takovy jediovsky viktor cistic. Napriklad seminka mozna budu znat ten hral wowko a taky mel takovej nick. Nekdo proste nechce menit. Zloun mi za necestnou stranu prijde taky dobrej.
  • Ježíš, tak mu vypadlo g. A co? Máme se z toho posrat?
  • MrSanta
    Tady je rozpis CZ/SK guild podle serverů: http://www.beastriders.cz/spynet.php . Mění se to. Na LoLku se jich najde dost, ale republika jasně prohrává.
    Jukni kdyžtak na www.sw-tor.cz nebo na www.oldrepublic.cz
  • Je jich tam jak nas..., nebo jako šafránu? Tyhle výrazy maj úplně opačnej význam.:)
  • Pokud někdo neumí anglicky tak vůbec není důvod tuhle hru hrát a rovnou může hledat jiné mmo.
  • Já potkal v jiné hře orka a ten se jmenoval MamHoZelenyho.Vtipné bylo,když to jméno obhajovat tím,že je ork a opravdu ho má zelenýho...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit