Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: The Old Republic - příhody otylého Jedie #2
29.12.2011 | Karel Drda
136 příspěvků
-
No to je sice hezký, ale když někdo neumí anglicky, tak jediná možnost, jak si zahrát, je s CZ a SK hráčema...
-
Není, servrů pro EU jsou mraky. Jazykově jsou rozděleny na ENG, GER, FRA. Komunita se před startem domluvila a velká část šla na LoL, ale i na jiných serverech se češi najdou. Hlavní část LoL CZ/SK komunity se snaží předejít problémům, od začátku se stanovil přísný zákaz používání češtiny v generalu, tradu atd. Zatím se to docela dodržuje, snad se to nepo*ere.
Tomi: s těma jménama si nevybereš. Záleží na guildách, jaké mají pravidla. A když je tam někdo sólově, tak to moc neovlivníš. A někdo si taková jména dává z recese. Navíc LoLko není RP server, takže není povinnost mít "rozumná" jména. Já jsem potkal JK Erziku *2*. Jsou tam přitroublá jména i v angličtině a kdoví jaká ještě. -
To je pro Evropu jen jeden server?
-
Je jich tam jako nas....šafránu....hlavně za republiku....a je hodně failů, když potkáte nabouchaného týpka, který se jmenuje Semínko, nebo Zloun, byl tam dokonce týpek jménem Zmrd, a to mě dokáže dycky potěšit....fakt že jo, sám lituju toho, že jsou tam češi, naštěstí si udělali vlastní chat a když nezačnu mluvit česky já, neví o tom....jaká blaženost to je....a jaké utrpení když na ně narazíte ve flashpointu.....náš národ upadá pod křídly debilů
-
Řekl bych, že to je asi jediné na čem nakonec záleží .... jestli to člověka baví.
-
Chtěl bych se optat, jak je to s CZ a SK komunitou na tom LoL serveru? Je tam opravdu velké zastoupení čechů a slováků? Je mi jasné, že se to nedá určitě srovnat jako s DrakThulem ve WoWku, kde se potkávají jenom CZ a SK hráči. Můžete mi to přiblížit? Díky.
-
Aha, tak to jo, dik za info. No prinejhorsim koupim game time kupon, no :-)
-
Já samozřejmě nejsem žádný psycholog, ale ten alkoholik mi tam nesedí - hlavně z toho důvodu, že alkoholici si svoji závislost dost často vyčítají a snaží se ty výčitky přebít dalším alkoholem. Kromě toho i alkoholik má určitě nějakou rodinu či přátele, kterým může nějakým způsobem škodit (ať už tím, že se ničí chlastem nebo jim dokonce může škodit i fyzicky).
Jasně, netvrdím, že to, co jsem napsal, je kdovíjak univerzální a bez trhlin. Ale domnívám se, že se ta kostra té myšlenky dá celkem úspěšně aplikovat na dospělého člověka. Výjimky se pochopitelně najdou. Ovšem jak je to třeba u dětí, to je věc jiná - sám dítě nemám a musím se přiznat, že si nejsem jistý, zda bych nechal potomka celou noc pařit wowko.
Tohle by se dalo rozebrat z padesáti různých stran a vždycky by se něco našlo, ale podle mě to tady a teď nemá smysl. Čas se dá využít i lépe než filozofováním ve čtenářské diskuzi :) Každopádně díky za názor, respektuju ho. -
To je v pohodě, oni to v budoucnu dodělaj, slíbilo to. :-D
-
Hmm, funguje vam v My Account pod Subscription treba View payments nebo Change method? At kliknu na co kliknu nabehne stranka Ooops There was an error. Jako hrat muzu, vse se tvari o.k. ale mam obavu, co bude toho 21.1. az bude mit probehnout platba. A uprimne to ve mne opravdu nevzbuzuje duveru v bezpecnost me kreditni karty :-(
-
Tak ona se tam presunula cela guilda :), a kdo vi jestli se vrati :). Navic mam to zaplaceny, je mi lito to nevyuzit a preci jen bioware hry me vzdy velmi bavily (az na DA2). Ma to i pozitivni stranky samo, jen se mi nechtelo je vypisovat, ty tady uvadi kdekdo :)
-
Nic ve zlým, ale proč to vlastně hraješ? Grafika se ti nelíbí, svět Star Wars tě nezajímá a že to nebude oproti WoWu žádná revoluce se taky vědělo už dávno.
-
Kéž by BG3, BW teď musí programovat jak chce EA. :-)
-
Mne to teda moc nebavi, ne ze by to bylo uplne spatne, ale porad od toho odbiham ke Skyrimu, kterej ac ma nedostatku taky hodne, je hezci (opravdu vyrazne), otevrenejsi, svobodnejsi, klidnejsi... Do TORu se musim nutit (kdyz uz to mam zaplaceny na 3 mesice-doufam, ze to za tu dobu dohraju aspon za 2 classy). Kdybych to nepouzival jako hlavne chat s guildou tak nevim nevim... Ale je fakt, ze me svet SW nikdy nebral (ty filmy - i kdyz jsem videl jen prvni dva, hrozbu a clonewars - mi prisly spatny(velmi) az infantilni). Taky mi trochu vadi ta grafika cilena na mladsi (az velmi mlade) hrace. Co se mechanik a inst. tyka, z meho pohledu je to presne jako Wow takze dejavu jak svine, vazne nic noveho (krom namluvenych dialogu).. kdyby aspon ty FP byla nejaka vyzva jako treba v Lotru... Jinak preji Bioware at na tom vydela 10 miliard dolaru *2* , a treba az se ti vyvojari nebudou muset hnat za prachama, jen tak z legrace a nudy udelaji BG3 *1*
-
Dalsi nazor , zacnu obsirne:
Je mi 24 let :). Kdysi jsem hraval hry i deset hodin denne. Nyni jsem rad, ze si vubec zahraju. Delam dalkove VS, pracuju na plny uvazek, zarizuju si byt a mam pritelkyni .. cas proste je malo. Hry zasadne kupuju. Za tento rok jsem nasel nekoli kulovku, kteryma jsem se prokousal az do konce a byl jsem spokojenym hracem. Faktem je, ze zatimco nekdo tu hru dohral za dva dny, ja ji hral mesic, dva. A ackoliv cas neni, rekl jsem si, ze zkusit TOR (muj oblibeny svet) by mohlo byt docela fajn. Kdysi jsem hraval WOW par hodin, libilo se mi to, ale nikdy mi zcela neprirostlo k srdci. U TOR se mi povedlo zazit takove pocity, jako kdyz mi bylo 14 nebo 15 let a sedel jsem u PC cely den. Je mi uplne jedno, cim si me ta hra ziskala, jsou mi u zadku vecne hadky, ze je to prevleceny WOW, ze to ma hnusnou grafiku a blablabla. Ta hra me pohltila a ja jsem zatim nadsen z kazde investovane minuty do ni. Neskutecne si preju, at si udrzi pocet hracu a dale se rozrusta. :) -
Ty si nějaký Forever Alone že si odpovídáš sám ?
-
Poštovné je zdarma jen v UK, jinak stojí 0,99 libry.
-
Nemusim. Jestli mas soudnost,tak si nafackuj. Zmen si avatar a nepis ty DYZÁJNE
-
Za kvalitní jídlo se prostě musí platit. Bohužel lidi mají rádi to svoje menu za "pade". :) U nás většina není schopna si hru koupit, ani když je pak třeba MP zadarmo, takže se člověk nemůže divit, že nechce někdo platit měsíčně.
-
Desing - musim mit mec,kterej sviti,abych porozumnel reci tveho kmene????