Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znáš to, jednou to někdo na ovce zkusil, uspěl a od té doby to dělají všichni a ovečky rádi platí, i když to postrádá jakýkoliv smysl. Buď platit za obsah a nebo za hraní, ale platit opakovaně v datadiskách za obsah a ještě za to že ho můžeš používat .... :-)
  • možná :-)
  • a co se týče interface, tak wowko bylo taky špatný. ale teď máš tolik addonů, že ani nevíš, kterej na změnu interface použít :) dej tomu čas. uvědom si, že je to officiálně venku teprve od 22. prosince
  • Mohly by udělat nějakou free část, abych si to vyzkoušel zaplatil hru a pak hrál všude možně, akorát něměl přístup k věcem co jsou placený.. protože zaplatit za hru a pak každej měsíc platit se mi zdá nesmyslný.. např jako u multyp. her...
  • možná a možná to jsou bývalí hráči, kteří se chtějí podělit o své zkušenosti, stejně jako třeba bývalí kuřáci..
  • Neni zadny trial. jedine koupit krabici, je v ni mesic hrani. (potrebujes kreditku na unlock toho mesice)
  • Klávesy jsou nabindovat, v preferences je dole založka key binding (musíš bindovat slot od slotu). Linearita je hlavně ze začátku, než se dostaneš na Tatooine, ta je dost velká a je tam i zóna, kde plní questy dohromady Impérium i Republika. Zkus si vytvořit i jiný charakter, Juggernauta mám taky (lvl 21) a příjde mi že oproti BH, kterého mám jako maina má hrozně málo skillů, žádné pořádné AoE, žádný CC atd a má v soubojích hodně zmatené ovládání.
  • Jo, to je rozumnej názor a nemám s ním v zásadě problém. Ale to cos napsal jde napsat i o alkoholikovi a na tom příkladu nejlíp vynikne, že ačkoliv neškodím druhýmu, můžu dost škodit sám sobě. Ať už fyzicky, nebo sociálně. Já nikomu nehodlám diktovat, jak má žít svůj život, jen podle mýho názoru kolečko práce-mmorph-spánek není to pravý vořechový.
  • No dobře, tak sis svoji frustraci ze zážitku z práce vybil na mně. *4* Je mi tě líto, u nás v práci lidi vědí, že hraju hry, a za závisláka ani za divnou osobu mě nepovažují. Máš asi nějaké divné kolegy. Anyway. Znám lidi, kteří do wowka buší denně skutečně pět šest hodin. A jsou to lidi pracující. U studentů to osobně vnímám trochu jinak, ti mají sh*tload volného času a všechno před sebou.
  • Čau, je k hraní potřeba i zakoupení hry nebo je to jak u wowka? Nejsem si jistý, diky.
  • walltar
    Jo vítej ve světě krys a ovcí.
  • walltar
    Pěkné vyjmenování zabijáků času .....
    V čem sou ty věci lepší pokud mě nebaví? Stějně jednou zdechneš a bude ti jedno jestli si hrál hry nebo chodil do opery .... budeš ležet v hlíně a budou tě žrát červy ... jedinej rozdíl mezi náme že tebe bavilo chodit do opery ( pokud tam teda nechodíš z donucení to by byl super zabiják času ) a mě bavilo hrát hry ... Už by lidi mohli pochopit že zabiják času je jenom to co je nebaví a dělají to i tak ... když se u něčeho bavím ať už je to opera, hry, nebo vyšívání tak to nemůže být zabiják času protože sem se u té činnosti bavil. A pokud někdo dojde z práce a po zbytek dne dělaá zase věci proto že musí, nebo proto že se to od něcho očekává tak ho lituju ... volný čas je od toho aby si ho člověk užil tak jak on chce a né aby mu druzí říkali jak si ho má užívat ...
  • tak jasem jeden dezerter hral sem wow 4 roky a wow me naprosto prestalo bavyt od data lich king cata hruza uz to bylo moc prehnane tak sem to raci prestal po 4 rokov hrat a kdiz sem se dozvedel o pande tak sem se jen zasmal a sem rad ze tet hraju SW zmena bavi meto a k wow nemam chut se vratit jen SW me skamal pvp nejsou dobre vyvazene postav ale hra je teprv necelej mesic v provozu tak to chapu
  • jeste dva minusy bych pridal - linearita (a blbovzdornost) celkove - proti sandboxu v SWG (ale tim trpi asi vsechny soucasne mmorpg tak, aby to mohly hrat masy. A s tim souvisi i uroven komunity - hodnotim nize nez u SWG/Lotro. Zejmena s cechy mam dost spatne zkusenosti i za tech par hodin, dokonce jsem uvazoval o zmene na server, kde bude mene krajanu, abych si hru neotravil hloupymi zvasty na generalu/kanalu czech.
  • Co ti proboha pripada smutne? To video ukazuje lidi jak se setkavaji v hospode,tzn presne to o cem ty mluvis jako o te 'dobre'alternative. Kde je napsano ze se hry hraji 12 hodin denne? ano i takovi zavislaci existuji,stejne jako existuji alkoholici. Ale o extremech to snad neni ne>?
  • Souhlas. Ja sice craftingem nevydelavam,ale rozhodne mi to neprijde jako ztrata casu(coz je u her vubec divne prirovnani) nebo penez. Proc taky kdyz za me craftuje spolecnik? Jednou za 15 minut mu dam prikazy a mam klid. A penize? Nasledne vsechny vyrobene veci rozebiram,cimz jednak muze clovek ziskat filaovy recept a jednak tim ziska cast materialu zpet.
    Me crafting bavi a jestli se na fialovych vecech da vydelat,to zjistim az na max lvl. Na me urovni mi to nestoji za to porad letat k aukci,to to radeji rozeberu.
  • ahoj, tak ja se taky podelim s dojmy. Hraju na Legions of Letow postavu Sith Juggernaut - tank, zatim level 16 - druha planeta. Pred tim jsem hral asi 3 roky Lotro (rovnez klon wowka) a 3 roky SWGalaxies. Plusy: jednoznacne pribeh, namluveni questu bezkonkurencni = skutecna atmosfera SW + efekt vyjimecnosti Vasi postavy uz na nizkem levelu. Grafika, je to nezvyk, ale pristihl jsem se, ze se mi libi, pripomina mi Team fortres, jinym asi bude wow - celkove nadprumerna hlavne ve vyssim rozliseni a nastaveni. Questy - questeni je zatim prekvapive zabavne, vsude spousta lidi, neni problem sehnat lidi, prvni vetsi skupinovy quest Black Talon se mi libil hodne. Jestli budou ostatni podobne - super, system vylepsovani zbrani a armoru je super.
    Z ceho jsem zatim v rozpacich - zatim herni mechanika ve skupine (ale tady asi problem bude na me strane). Neni mi zatim jasne rozdeleni tank, heal, debuff, dps, support. Obavam se ale ze tady v tom nebude nic noveho, tzn dal bych spise do minusu. Chybi mi high end melee zbrane - postava ktera nechce machat LS a zaroven nebyt hlavne ranged - cili ciste melee ma smulu. Strom dovednosti mi prijde jako cista kopie z jine hry a na muj vkus nenabizi dost variability - nejlepsi buildy budou jeden dva a ty pojedou vsichni. a to uz se dostavam pomalu k zaporum. Questova linka je linearni (alespon do levelu 16). Bocni questy jsou nepodstatne a zatim velmi jednoduche zabij-prines. Interface pribity napevno, menit se da minimum veci. Ovladani - na muj vkus nemotorne - nejdou zapnout klav zkratky pro jine radky ctrl +1. alt +1 atd?? Jestli jsem odkazany pouze na mys u dalsich radku, je to velke minus, jelikoz jsem zvykly to mit naucene a mackat poslevu (napr u interuptu nutnost).
    Celkovy dojem je zatim vyborny, pribeh Vas drzi a levelovani neni otrava, spise ho sledujete stylem "Je ja uz mam dalsi level.. ?"
    Ke koupi mne uplne nakonec dovedlo hodnoceni na mmorpg.com, kde se mi zda hodnoceni dost objektivni (zatim mne nikdy nezklamalo) a kde se hra drzi na vybornem druhem miste za vyhypovanym GW2. Z toho co jsem zatim videl, myslim ze je tam zatim SWTOR opravnene.
  • docela mě fascinuje jak někteří "správní hoši" kteří nesnáší MMO a berou ho jako ztrátu času čtou na Games články o mmo a házej ty svý moudra do diskuze. *11*

A to, že si musí na diskuzi honit triko jak oni vedou žít normální život svedčí asi i o tom že to u nich zase taková sláva nebude.
  • s tim pvp si me trosku zklamal docela sem se na to tesil ze by mi to mohlo jit. Ve wowku sem hral prvne paladina to me s nim pvp nebralo vubec pak shamana to mi zase neslo az pak s warem a misty me to bavilo dost. A co sem koukal tak ten consular shadow je do pvp tak na zbezny pohled minimalne zajimavy.
  • Ale ano tak se přece v naší společnosti určuje standart. :-P Když budou všichni okolo tebe chodit chlastat a ty raději hrát hry tak ty jsi ten nenormální a oni jsou naprosto normální. Já sem si už zvykl že tomu tak je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit