Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Podle mě 200 - 300 za měsíc což je 6 - 10kč denně nic není ... to víc utratím v létě za zmrzlinu. Ale řekl bych že pokud člověku nestojí hra za to aby za ni dal 300měsícně tak by ji neměl hrát protože potom ho asi nebaví. Já chodím pravidelně na večeři za 15 - 20€ a nemám s tím problém, ale většina lidí co znám by to za večeři nedala. Stejně je to s hrama.
  • To asi myslíš sithské vojáky
  • Erien
    Tady podle komentářů je spousta lidí co tráví čas lépe, než hraním MMO. Až se divím, že plýtvají čas na to číst tyto články a vůbec odepisovat do diskuse, vždyť ten čas jde využít i LÉPE než zábíjením času v diskusi. Hospoda byl jen příklad za měsíc utratím pěnez všude možně, člověk to nechce ani počítat. To poslední co mě tlačí je ty dvě stovky za hru. :)
  • Erien
    http://www.thehut.com/games/platforms/pc/star-wars-the-old-republic-time-card/10576655.html Záleží na kurzu, ale je to kolem 450-460 Kč. Poštovné zdarma.
  • walltar
    No do hospody nechodím, ale 225kč mě většinou nestačí na lepší oběd nebo večeři...... no ale co takový chudák student ten prochlastá a potom už mu na MMo nezbude. *1*
  • ve starym kotru jeste takhle hloupě nevypadali
  • tak to se pochlub, já jsem ji viděl pouze za 600 Kč .. díky moc:-)

"May the force be with you" *14* *1*
  • Erien
    Karta jde sehnat i za cca 450 Kč, to je 225 Kč na měsíc. To utratím za večer v hospodě (někteří mnohem víc).
  • Kteří hloupí lidi to platí?
  • walltar
    Aby to vypadalo jako SW a koupilo si to víc lidí .... ale třeba teď si vůbec nevybavuju jestli v KOTORU a KOTORU 2 vojáci co vytadali takhle, si vybavuju jenom ty maníky v cromové zbroji s mečem
  • Jimei
    Vítej ve Svete SW kde pojem Desing nikomu nic neříká a za 4 tisice let se prakticky nic nezmení..
  • Ktery Ackovy mmo to resi jinak (az na GW)?
  • Mas pravdu, ten trial chybi hodne. Ale casem urcite bude. P2p se musi umet, jak rikas, ale vetsina ho proste udelat neumi. Docela me zarazi proc dostavam minusy kdyz to vidim stejne, ale asi bych si odpovedel stylem welcome to the internet. *5*
  • Prosim Vas jaktoze ti vojaci republiky vypadaji skoro jako za klonovych valek? Vždyt je to nekolik tisic let let pred tim ne? Tohle me strasne vrta hlavou, muze me to nekdo vysvetlit ?
  • Za 9 měsíců? To není tak strašný.
  • walltar
    Vítej ve světě placených MMO *1*
  • walltar
    Já bych řekl že jaký opravdu může být F2P (skoro) model uvidíme s příchodem Guild wars 2 ..... Já bych řekl že je celkem jedno jestli člověk hraje P2P nebo F2P pokud vemeš těch 15€ co platíš a každý měsíc je vrazíš do shopu tak bych řekl že nebudeš mít problém hrát. U P2P MMO vidím problém s tím že to nemůžeš dost často zkusit .... ono dát za něco 900 - 1200 a potom za dva dny zjistit že mě to nebaví nasere ... i když s těma penězma nemám problém tak prostě nerad peníze vyhazuju do kanálu. Takže P2P i F2P má svoje ýhody a když je F2P udělaný dobře tak aniu nemusí být na škodu. Bohužel většina vývojářů ale na F2P vidí možnost jak lidi podojit co to de.
  • Ty voe : hra (1199,-) + karta (650,-) = Na*rat
  • Erien
    Raději žádná hra, než hloupý F2P model.
  • Jestli mas pocit ze free to play model je lepsi, muzes jit hrat Ceckovy f2p hry kde budes zradlo pro platici "premium zakazniky" pokud nebudes cpat vic penez jak oni. Model normalnich mesicnich plateb bez vyhod je nejlepsi co muze placeny mmo mit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit